April 15, 20222 yr Sjajna stvar ta fritura, u nas air fryer. nisam zapalila kucu, sve ti lepo kaze kada, sta, ukusna hrana, lako za ciscenje, ne pamtim kada sam sporet i rernu upalila. Totalna preporuka! Edited April 15, 20222 yr by mustang
April 15, 20222 yr On 2.4.2022. at 0:10, gospa buba said: imam ja, kupio si momak gorendze, sad cu da nadjem i koju, vrlo zadovoljan. (GORENJE Friteza AF1409DB) solidna mashina, 3.5 litara fijochica. je li to za dijetu?
April 16, 20222 yr Prijatan zvučni signal će vas upozoriti da je vasa hrana spremna. Ovo pretpostavljam moze da zamijeni i mikrovalnu? Nama crkla a isti cjenovni rang
April 16, 20222 yr je li to za dijetu?mhm, narochito za kiflice i one drangulije iz linde sent from novi mnogo jak bubamoto.
May 4, 20222 yr Iskače mi na netu stalno jedan divajs[emoji769].Krčko.To je valjda onaj slow cooker.Valja li to čemu, ima li nekih iskustva? ... Shiit has hit the fan
May 4, 20222 yr zavisi kolki ti je špajiz gde ćeš ga odložiti hoćeš da kupiš, mislim da imam jedan Znači ti zapravo imaš loše iskustvo?Kolika je zapremina tog tvog?I koliko para? ... Shiit has hit the fan
May 4, 20222 yr Slow cooker mi za gulas,sarme i sta god za krckanje prvi pik na draftu.Pogotovo gulas od divljaci gde treba vremena.
May 4, 20222 yr Slow cooker mi za gulas,sarme i sta god za krckanje prvi pik na draftu.Pogotovo gulas od divljaci gde treba vremena.Na to sam i mislio... ... Shiit has hit the fan
May 4, 20222 yr A ti kuvaš divljač svaki treçi dan. Takozvano zadivljalo mesoMa i češće... ... Shiit has hit the fan
May 4, 20222 yr 7 minutes ago, Frank Pembleton said: Ma i češće... ... Shiit has hit the fan Imam i veliki spajz.
May 4, 20222 yr Dobar je i za kuvanje konzervi kad se pravi dulce de leche (Naravno, to može i u bilo kojoj serpi)