James Marshall Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 stvarno, za onu prethodnu akciju su dijelili i šakom i kapom, a meni su i oni i dalje solidni.
gospa buba Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 ne znam ja kupujem ako rene kaze [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
Caligula Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) Sokovnik za cveklu, hitno, davajte predloge. Imam btw. profi blender ali ne verujem da cu cveklu tu da pretvorim u sok. da mogu da je pretvaram u tecnost kad god (sargarepu takodje) a da nije ono sranje sa mrezicom koja mora da se cisti po pola sata. Edited January 2, 2022 by Caligula
gospa buba Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Sokovnik za cveklu, hitno, davajte predloge. Imam btw. profi blender ali ne verujem da cu cveklu tu da pretvorim u sok. da mogu da je pretvaram u tecnost kad god (sargarepu takodje) a da nije ono sranje sa mrezicom koja mora da se cisti po pola sata. mi drndachimo u onom nekom boshovom pandanu nutribuleta. moze i tako da se pije, a oko cedjenja ostaje vrlo malo suvog ostatka. seljachki kroz cediljku. meni lichno je to mnogo manje zametno od pranja celog sokovnika 4x dnevno...(voda se doda, naravno. ako cesh chist sok onda sokovnik i robija)sent from novi mnogo jak bubamoto. 2
Caligula Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 (edited) Zar blenderom? Pa mogu da probam, nego sve mislim da se gubi dosta soka koji ostaje u onoj pulpi koju ne mogu da zvacem. Doduse blender mi je bas ozbiljan i jak. Hm. Inzinjersko resenje :hail: Edited January 2, 2022 by Caligula
gospa buba Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Zar blenderom? Pa mogu da probam, nego sve mislim da se gubi dosta soka koji ostaje u onoj pulpi koju ne mogu da zvacem. Doduse blender mi je bas ozbiljan i jak. Hm. Inzinjersko resenje :hail: ne blenderom nego ono, shto je samo chasha sa mnogo obrtaja. sitan je ostatak i lako se ocedi, ali mora i voda da bude ukljuchrena u proces. ako ti smeta voda, onda ti nije to. ja uradim jednu cveklicu jednu jabuchicu sa malo vode i ne zezam se oko cedjenja uopshte, angazujem sve. sa cveklom je praznik ubaciti 3-4 jagode.sent from novi mnogo jak bubamoto.
Caligula Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Pa nutribulet je blender. Ovaj koji ja imam takodje ima veliki broj obrtaja i snagu, racunam da moze da razbije cveklu kako treba. Probacu, na kraju krajeva - voda se na zalost podrazumeva, ali mislim da ne smeta.
duda Posted January 2, 2022 Posted January 2, 2022 Ti jaki blenderi su zakon. Nije problem voda, šta fali vodi, ovde je zbog velikog broja obrtaja bitno da se ubaci led jer je tako navodno zdravije, tj ne razvija se visoka temperatura koja bi mogla da naškodi korisnim sastojcima. Meni tako rekli, pošto kupila po to prodajem. I da, dobri blenderi tako dobro usitne da ništa tu ne ostaje za žvakanje. Bude gust sok ali šta hvali ™, ako voliš bistriji, opet voda. 1
Lezilebovich Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 (edited) On 28.7.2021. at 21:11, Skyhighatrist said: Ima neko preporuku za dobar električni roštilj? Imam neki Bauer koji je spor do zla boga, a javlja mi se da su svi takvi Ovaj moj ima grill ploče, kakvi su oni što imaju samo rešetku direkt iznad grejača (neko je skoro kačio fotke negde, al' ne sećam se gde)? On 28.7.2021. at 23:35, banatjanin said: Imaš ovo https://ecogrill.rs/ Genijalna sprava, par puta sam prisustvovao na roštiljanju, drugar ima. Pravi se kod nas. Samo, prilična investicija... @Skyhighatrist - da li si uzeo neki el. rostilj ? svidjaju mi se ovi ecogrill Edited January 30, 2022 by Lezilebovich
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 bosch gril ploča ovo je mamara za sve neroštilje
foto Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 kumse, a ako stavis nesto masnije? zar se ne prolije po sporetu? ja koristim neki tucani gril tiganj, doneo iz zabarije pre 100 god, ali on ima ivice.
Skyhighatrist Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 55 minutes ago, Lezilebovich said: @Skyhighatrist - da li si uzeo neki el. rostilj ? svidjaju mi se ovi ecogrill Nisam, prošlo vreme za roštiljanje. Kad stigne proleće i blejanje na terasi, uhvatiće me ponovo
kud u maglu Simoviću Posted January 30, 2022 Posted January 30, 2022 1 hour ago, foto said: kumse, a ako stavis nesto masnije? zar se ne prolije po sporetu? ja koristim neki tucani gril tiganj, doneo iz zabarije pre 100 god, ali on ima ivice. ima neke kanalice sa strane pa se tu skuplja
askeladden Posted March 2, 2022 Posted March 2, 2022 Mora Frost komplet nozeva za tranziranje mesa.Nista losiji od Victorinox ili Dick.Ako kome naleti,ne sumnjajte,Svecki celik suta sigurno sve sto dolazi iz Kine.
Ras Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 (edited) Potreban mi je oštrač za noževe. Da li investirati u kamen i koji? Ovde su neki linkovi, imate li iskustva? Svi predlozi dobrodošli. https://www.militaryshop.rs/shop/taktika/nozevi/linder-nozevi/naniwa-japanski-kamen-za-ostrenje-1000/ https://www.maticadmv.rs/kamenje-za-ostrenje/ https://www.wobyhaus.co.rs/masine-za-meso-nozevi-i-pribor/22627-kamen-za-ostrenje-nozeva-2401000 Edited March 8, 2022 by Ras
Recommended Posts