November 15, 20213 yr 9 minutes ago, Čutura said: ja imam malo drugaciju, turkishe tucanu i radi poso vrhunski Hide contents Zaljubljen sam u te prese, ali razum ne da. Zauzeće mesto u kuhinji kog i ovako uvek fali, kabasto je, koristiću cca 20 puta godišnje, i nije jeftino. Ljubav je lepa dok se čeka... :(
November 15, 20213 yr odlični, već je profesorica pitala pa smo pisali o tomee, pusti profesoricu. posebno na temi sa sechivima [emoji38]ol:edip. ta presa za patku je apsolutni uzas. za gorenje u paklu sent from novi mnogo jak bubamoto.
November 16, 20213 yr 7 hours ago, gospa buba said: edip. ta presa za patku je apsolutni uzas. za gorenje u paklu Zašto? Stvarno pitam, mislim, patka je pečena, jelo ko jelo. Kapiram da izgleda malo bizarno, ali suštinski meso i sok iz ostatka, pretvorenu sos. Imao sam prilike da probam dva puta i prilično je ukusno. Edited November 16, 20213 yr by banatjanin
November 17, 20213 yr ja imam malo drugaciju, turkishe tucanu i radi poso vrhunski Spoiler Ja probao i nisam baš zadovoljan, nastavljam sa "zobanjem"... ... Shiit has hit the fan
December 5, 20213 yr Uspem da pazarim svaki put tako da mi za dlaku izmakne (dodatna) markica. A izgleda je opasna pomama, nikad ne daju neku više.
December 5, 20213 yr Ovi noževi iz maksija opako zlouzela jedan koji je bio. josh je u kutiji [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 5, 20213 yr 11 minutes ago, gospa buba said: uzela jedan koji je bio. josh je u kutiji ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Nek tamo i oszane 5 minutes ago, mraki said: Uzimate sa 10 ili 40 markica? 10
December 5, 20213 yr chekaj ukom smislu? da ne uzimamo kolko si dobri ili ne uzimamo kolko su loshi? sent from novi mnogo jak bubamoto.
December 5, 20213 yr I ja isto pitam. Sakupila jedva 10 i nemaju onaj što sam htela, ostali samo oni mali. Ne znam jel vredi ići do Tempa po vetrovima i snegovima.
December 5, 20213 yr 9 minutes ago, gospa buba said: chekaj ukom smislu? da ne uzimamo kolko si dobri ili ne uzimamo kolko su loshi? sent from novi mnogo jak bubamoto. Preoštri su Odlični Ali oprez