banatjanin Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 9 minutes ago, Čutura said: ja imam malo drugaciju, turkishe tucanu i radi poso vrhunski Hide contents Zaljubljen sam u te prese, ali razum ne da. Zauzeće mesto u kuhinji kog i ovako uvek fali, kabasto je, koristiću cca 20 puta godišnje, i nije jeftino. Ljubav je lepa dok se čeka... :(
Frile Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 ovo me podsetilo na presu za patku u francuskom restoranu, bilo na 24 kitchen
gospa buba Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 odlični, već je profesorica pitala pa smo pisali o tomee, pusti profesoricu. posebno na temi sa sechivima [emoji38]ol:edip. ta presa za patku je apsolutni uzas. za gorenje u paklu sent from novi mnogo jak bubamoto.
banatjanin Posted November 16, 2021 Posted November 16, 2021 (edited) 7 hours ago, gospa buba said: edip. ta presa za patku je apsolutni uzas. za gorenje u paklu Zašto? Stvarno pitam, mislim, patka je pečena, jelo ko jelo. Kapiram da izgleda malo bizarno, ali suštinski meso i sok iz ostatka, pretvorenu sos. Imao sam prilike da probam dva puta i prilično je ukusno. Edited November 16, 2021 by banatjanin
Frank Pembleton Posted November 17, 2021 Posted November 17, 2021 ja imam malo drugaciju, turkishe tucanu i radi poso vrhunski Spoiler Ja probao i nisam baš zadovoljan, nastavljam sa "zobanjem"... ... Shiit has hit the fan
mraki Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Uspem da pazarim svaki put tako da mi za dlaku izmakne (dodatna) markica. A izgleda je opasna pomama, nikad ne daju neku više.
gospa buba Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 Ovi noževi iz maksija opako zlouzela jedan koji je bio. josh je u kutiji [emoji38]ol:sent from novi mnogo jak bubamoto.
renne Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 11 minutes ago, gospa buba said: uzela jedan koji je bio. josh je u kutiji ol: sent from novi mnogo jak bubamoto. Nek tamo i oszane 5 minutes ago, mraki said: Uzimate sa 10 ili 40 markica? 10
gospa buba Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 chekaj ukom smislu? da ne uzimamo kolko si dobri ili ne uzimamo kolko su loshi? sent from novi mnogo jak bubamoto.
mraki Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 11 minutes ago, renne said: Nek tamo i oszane 10 Uuu, široko
Tihajeza Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 I ja isto pitam. Sakupila jedva 10 i nemaju onaj što sam htela, ostali samo oni mali. Ne znam jel vredi ići do Tempa po vetrovima i snegovima.
renne Posted December 5, 2021 Posted December 5, 2021 9 minutes ago, gospa buba said: chekaj ukom smislu? da ne uzimamo kolko si dobri ili ne uzimamo kolko su loshi? sent from novi mnogo jak bubamoto. Preoštri su Odlični Ali oprez 1
Recommended Posts