yabadaba Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Još jedna preporuka za metro ali proffesional liniju. Prvo sam uzeo sa teflonom veći pa se oduševio i uzeo i manji teflon i vok. Dugačka drška, debelo čelično dno koje se ne uvija, izdržljiv non-stick premaz. 1 1
maheem Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 2 hours ago, mraki said: Pogledaj i Ikeu. Ja imam neke njihove i ok su. Za razliku od Tefala, nisu se iskrivili. Jedino se malo jače zagreju, što je valjda ok jer bolje provode toplotu, ali trebalo mi je vremena da se naviknem. Ikea mi je zicer za jeftin tiganj, ovih skupljih nikad nema a ti jeftiniji imaju super izradu, traju otprilike godinu dana što je ok za cenu koštanja. Sa MGM nemam dobra iskustva - sa premazom kratko traju dok se na čeličnim lepi a koštaju više od Ikeinih. Prethodni tefal je trajao otprilike isto toliko duže koliko je skuplji od Ikeinog, Mislim da ću da probam sa njighovom Unlimited serijom plus overiti te iz Metroa. Hvala svima.
askeladden Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) Koristim dva tiganja IKEA i ok su.Mada realno imam jedno 7,8 tiganja u rotaciji Pa ni ne stizu da se pohabaju tako brzo. Imam zelju da predjem skroz na celik ,tucani i stavim malo vise masti i dobro zagrejem Pa se nece ni lepiti. Cak i ti IKEA deluju solidnije od Gornji Milanovac teflonaca Edited October 5, 2021 by askeladden
decak Kejt Posted October 6, 2021 Posted October 6, 2021 ja imam jedan tučani i nekako je postao tiganj za svaki dan - u početku je bilo samo za posebna mesišta, pa smo onda otkrili da su jaja spremljena u njemu nevidjeno ukusna, pa je tako malo po malo postao glavni medju tiganjima. ne lepi se ništa, hranu uglavnom spremamo na puteru ili masti. i prilično lako se pere. 2
Haralampije Posted November 2, 2021 Posted November 2, 2021 aj da metem i ovde treba mi ovakva majca, stomak vec imam 1 6
Frank Pembleton Posted November 6, 2021 Posted November 6, 2021 Jel neko probao da cedi nar ono kao pomorandže?Ovom spravom?... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Evo žena potvrdila malopre probala, dakle neće da može...... Shiit has hit the fan
Frank Pembleton Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 Blizanci a? ... Shiit has hit the fan 1
mraki Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Kad smo kod noževa, valjaju li šta oni iz Maxija? Nakupilo se tih markica…
Valk Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Kažu da su dobri, ja skupljam isto. Piše na njima da je japanski čelik tako da očekujem da funkcionišu besprekorno 1
renne Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 25 minutes ago, mraki said: Kad smo kod noževa, valjaju li šta oni iz Maxija? Nakupilo se tih markica… odlični, već je profesorica pitala pa smo pisali o tome 1
mraki Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 (edited) E, nisam to video, hvala. Mislim, nisam planirao, ali kad već kupujem tamo… Edited November 15, 2021 by mraki
Čutura Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 On 6.11.2021. at 16:08, Frank Pembleton said: Jel neko probao da cedi nar ono kao pomorandže? Ovom spravom? ... Shiit has hit the fan ja imam malo drugaciju, turkishe tucanu i radi poso vrhunski Spoiler
Recommended Posts