kud u maglu Simoviću Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 kako se zove ono gusano/tučano posudje iz leskovac? bio ovde hajp pre par godina
kud u maglu Simoviću Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 našao. gasiks kruševac, ne leskovac
Frank Pembleton Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Hm pa sve se odnekle uvozi...Mislim ona na KP što je valjao iz magacina livnice Kikinda je prodao sve... ... Shiit has hit the fan
djeneralche Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 Da li sam samo ja utripovan kada mislim da celi taj proces pecenja na tom tiganju, gde se prakticno nikada ne pere, i nije preterano zdrav? Masnoca koja pravi nelepljivi sloj. Imam i Gasiks a kupio sam i u Lidlu, ovaj iz Lidla deluje na oko ozbiljnije mada je upustvo za koriscenje isto.
Ras Posted September 14, 2021 Posted September 14, 2021 Jeste malo komplikovano za održavanje, ali brt meni je pasulj konačno PASULJ (koristim šerpu, nemam tiganje). Spremao sam i kapamu i jagnjeći kari i to je bilo sjajno, a biće na zimu i neke sarme i kupusi.
Jumanji Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ima li gde kod nas da se kupi tažin posuda, kavlitetna naravno? Ne znam kako sa tim glaziranjem ide, sta bese valja sta ne. Imam djuvecaru neglaziranu, ali prastaru.Uff ovo je dobro, mesavina tuca i keramikehttps://www.lonciipoklopci.hr/lava-tagine-tajine-lonac-za-savrsena-orijentalna-jela
banatjanin Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Dovukao ja iz Tunisa, ne suvenir, nego pravu stvar, ali slabo ga koristim. Izgleda da ne umem, nisu mi baš nešto ispadala jela.
Jumanji Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Ti ne umes??? :ONe mogu da verujem Ma bila i ja davno u Tunisu, ali tada nisam razmisljala -.-
Frank Pembleton Posted September 18, 2021 Posted September 18, 2021 Tefal je imao neki pokušaj tažina, ne znam koliko uspešno... Shiit has hit the fan
maheem Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Vreme je za nov(e) tiganj(e). Neke preporuke za tiganj za ravnu ploču koji će se habati svaki dan? U kojim radnjama gledati? Ja sem Tefala ne znam šta tražiti...
aram Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 E te što se akaju svaki dan za sve i svašta, to sam se odavno preorijentisao na Metro robnu marku, Aro se zovu. I čim se izgrebe - u đubar. 2 1
Skyhighatrist Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 U mom slučaju Metalac, daily drajveri za ispod 1000 kinti, posle par meseci, kad ga šćer urniše, novi i ćao. Ovaj recimo koristim isključivo za ribu, čeličana sa non stik premazom, preporuka. Ovaj wok mi takođe traje već skoro 2 godine. Kad malo razmislim, imam gomilu Metalac posuđa, neki stainless komplet recimo žena kupila u firmi preko sindikata 2007, razvaljuje. 1
Frank Pembleton Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 U mom slučaju Metalac, daily drajveri za ispod 1000 kinti, posle par meseci, kad ga šćer urniše, novi i ćao. Ovaj recimo koristim isključivo za ribu, čeličana sa non stik premazom, preporuka. Ovaj wok mi takođe traje već skoro 2 godine. Kad malo razmislim, imam gomilu Metalac posuđa, neki stainless komplet recimo žena kupila u firmi preko sindikata 2007, razvaljuje.Da i ja imam taj vok i evo ga 6 godina, kida! ... Shiit has hit the fan
mraki Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 (edited) 1 hour ago, maheem said: Vreme je za nov(e) tiganj(e). Neke preporuke za tiganj za ravnu ploču koji će se habati svaki dan? U kojim radnjama gledati? Ja sem Tefala ne znam šta tražiti... Pogledaj i Ikeu. Ja imam neke njihove i ok su. Za razliku od Tefala, nisu se iskrivili. Jedino se malo jače zagreju, što je valjda ok jer bolje provode toplotu, ali trebalo mi je vremena da se naviknem. Edited October 5, 2021 by mraki 1
Recommended Posts