Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

kako se zove ono gusano/tučano posudje iz leskovac?

bio ovde hajp pre par godina

Posted

našao. gasiks

kruševac, ne leskovac

Posted

Hm pa sve se odnekle uvozi...
Mislim ona na KP što je valjao iz magacina livnice Kikinda je prodao sve...

... Shiit has hit the fan

Posted

Da li sam samo ja utripovan kada mislim da celi taj proces pecenja na tom tiganju, gde se prakticno nikada ne pere, i nije preterano zdrav? Masnoca koja pravi nelepljivi sloj. Imam i Gasiks a kupio sam i u Lidlu, ovaj iz Lidla deluje na oko ozbiljnije mada je upustvo za koriscenje isto.

Posted

Jeste malo komplikovano za održavanje, ali brt meni je pasulj konačno PASULJ (koristim šerpu, nemam tiganje). Spremao sam i kapamu i jagnjeći kari i to je bilo sjajno, a biće na zimu i neke sarme i kupusi. 

Posted

Dovukao ja iz Tunisa, ne suvenir, nego pravu stvar, ali slabo ga koristim. Izgleda da ne umem, nisu mi baš nešto ispadala jela. 

Posted

Ti ne umes??? :O
Ne mogu da verujem :)

Ma bila i ja davno u Tunisu, ali tada nisam razmisljala -.-

Posted

Tefal je imao neki pokušaj tažina, ne znam koliko uspešno

• 3 weeks later...
Posted

Vreme je za nov(e) tiganj(e).

Neke preporuke za tiganj za ravnu ploču koji će se habati svaki dan?

U kojim radnjama gledati?

Ja sem Tefala ne znam šta tražiti...

Posted

E te što se akaju svaki dan za sve i svašta, to sam se odavno preorijentisao na Metro robnu marku, Aro se zovu. I čim se izgrebe - u đubar. 

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

U mom slučaju Metalac, daily drajveri za ispod 1000 kinti, posle par meseci, kad ga šćer urniše, novi i ćao.

Ovaj recimo koristim isključivo za ribu, čeličana sa non stik premazom, preporuka. Ovaj wok mi takođe traje već skoro 2 godine.

Kad malo razmislim, imam gomilu Metalac posuđa, neki stainless komplet recimo žena kupila u firmi preko sindikata 2007, razvaljuje.

• Hvala 1
Posted
U mom slučaju Metalac, daily drajveri za ispod 1000 kinti, posle par meseci, kad ga šćer urniše, novi i ćao.
Ovaj recimo koristim isključivo za ribu, čeličana sa non stik premazom, preporuka. Ovaj wok mi takođe traje već skoro 2 godine.
Kad malo razmislim, imam gomilu Metalac posuđa, neki stainless komplet recimo žena kupila u firmi preko sindikata 2007, razvaljuje.
Da i ja imam taj vok i evo ga 6 godina, kida!

Posted (edited)
1 hour ago, maheem said:

Vreme je za nov(e) tiganj(e).

Neke preporuke za tiganj za ravnu ploču koji će se habati svaki dan?

U kojim radnjama gledati?

Ja sem Tefala ne znam šta tražiti...

Pogledaj i Ikeu. Ja imam neke njihove i ok su. Za razliku od Tefala, nisu se iskrivili. Jedino se malo jače zagreju, što je valjda ok jer bolje provode toplotu, ali trebalo mi je vremena da se naviknem.

Edited by mraki
  • Hvala 1