yolo Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 zahvaljujem! moje bavljenje slucajem ipak nije bilo beskorisno, jos sam pride saznao da novi dihtung kosta 300 dinara u ovlascenom servisu, upola jeftinije nego na ebayu!
Zli Gli Posted June 28, 2016 Posted June 28, 2016 Ja se na kraju one rasprave od pre par strana odlucio za ovaj: http://www.tehnomanija.rs/blenderi/bosch-blender-mmb-64g3m.html Za sad, posle 2-3 meseca ili koliko vec, utisci jako pozitivni. Koristi se u proseku svaki drugi dan, melje sve zivo, tih je dosta... jedino sto nisam koristio onaj filter za sokove jer volim da bude onako malo gusce, sa tom pulpom ili kako vec. Probacu i to, ne sumnjam da sljaka savrseno. Onaj drugi dodatak ni ne znam cemu sluzi, onaj mali plasticni :D Pise tamo nesto ali me mrzi da citam, jebem li ga.
katamaran Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Ovo ako kuvas caj bez kesice? nadjoh u kredencu pa sam se tripovao da je nesto za kafu
zola89 Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 to bi trebalo da sluzi da se pravi pena od mleka. sipas u to hladno ili toplo(mada bolje ako je skroz vruce) mleko i krenes da ga tuces povlacenjem te mutilice gore dole
Venom Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 To je za kafu. Prelijes kafu vrucom vodom i onda stisnes odozgo da sklonis mulj. Mada, sto da ne, moze da se bude kreativan i sa cajem i mlekom (ovo zvuci kao nesto sto bi Jaganjac rek'o).
ivy Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 e opravili mi seckalicu u Gorenju,doduse stavili su polovni deo da mogu da koristim a kao narucili su novi pa ce da me zovu da stave..i tri puta mi je cova ponovio da mehanicki kvarovi ne podpadaju pod garanciju ali eto sredicemo nesto..pa sto mi to ponavljas,ili sredi ili nemoj..ne razumem..
katamaran Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 (edited) Hvala ljudi. Pretpostavljao sam da je za kafu al kad sam ga guglao izlazilo mi je kao cajnik. Cak mislim da smo nekada davno i petljali sa kafom pa stoji godinama zaboravljen. Edited July 11, 2016 by katamaran
Čutura Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 e opravili mi seckalicu u Gorenju,doduse stavili su polovni deo da mogu da koristim a kao narucili su novi pa ce da me zovu da stave..i tri puta mi je cova ponovio da mehanicki kvarovi ne podpadaju pod garanciju ali eto sredicemo nesto..pa sto mi to ponavljas,ili sredi ili nemoj..ne razumem.. e bre ajvi, trazi covek da ga castis :D
ivy Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 e bre ajvi, trazi covek da ga castis :D znam ali nismo bili u takvom odnosu tj. sa tim majstorom sam pricala telefonom a nikad ga nisam videla nego sam primopredaju vrsila sa nekim ustogljenim sto radi za deskom,napred u servisu i jadan prvi prima sve nadrkane korisnike i salve njihovog gneva...a i boli me ako moze neka opravi ako ne moze nista,sta cu mu ja..
precog Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 (edited) French press za kafu. Sent from my SM-G920V using Tapatalk Kako se koristi, prvi put to vidim? Edited July 11, 2016 by precog
aram Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 sklonis poklopac, sipas kafu u posudu, ulijes vrucu, ali ne kljucalu vodu. malo promesas, stavis poklopac i pritisnes blago, tako da ti lagano klizi na dole. treba krupnije mlevena kafa, i veca kolicina iste da se dobije pristojna kafa. meni je mera osam supenih kasika.
yolo Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 sklonis poklopac, sipas kafu u posudu, ulijes vrucu, ali ne kljucalu vodu. malo promesas, stavis poklopac i pritisnes blago, tako da ti lagano klizi na dole. treba krupnije mlevena kafa, i veca kolicina iste da se dobije pristojna kafa. meni je mera osam supenih kasika. pa kolicinski se svede na isto kao kad pravis ekspres. u tu vuspra stane litar vode, zamisli koliko bi ti kafe trebalo za litar espresa.
katamaran Posted July 14, 2016 Posted July 14, 2016 (edited) Meni bas prija ovakva kafa a ljubitelji jake verovatno nece biti odusevljeni. Edited July 14, 2016 by katamaran
Recommended Posts