Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

moji matori su imali ovo sokocalo i koristili otprilike za sve osim za supu. u ovo doba godine, matori to parkira na sto na terasi, naspe rakijicu i laganini ispece par dzakova paprika i brdo patlidzana za ajvar i pindjur. lonac sa strane i samo puni. super i za meso i za ribu i za povrce. taj sto smo mi imali je radio kao sat jedno dvaes godina ako ne i duze.

Eo ja ga sad raspalio™.

Ubili se od ćevapa, vrata, grilovanog luka i mrkve.

Ne znam ni otkud kod mene ali ne pada mi na pamet više da nešto kao pržim meso ili koristim onaj el.roštilj s pločama.

Da, jedna-dve čašice mora inače ne radi dobro. ^_^

Posted

walle, koja je veličina te rešetke,recimo, koliko tu paprika može da stane ?

i da, gde ima da se kupi i koliko otprilike košta ?

Posted (edited)

walle, koja je veličina te rešetke,recimo, koliko tu paprika može da stane ?

i da, gde ima da se kupi i koliko otprilike košta ?

Dvadest ćevapa. :D

A nemam pojma ni otkud mi. Izgleda poprilično jadno ali meso 90% kao sa pravog roštilja.

Edited by wall
Posted

Dvadest ćevapa. :D

A nemam pojma ni otkud mi. Izgleda poprilično jadno ali meso 90% kao sa pravog roštilja.

e jesi mi objasnio 

otkudja znam kolikii su ti tvoji ćevapi  :lolol:

aj' sad lepo reciu cm 

Posted

e jesi mi objasnio 

otkudja znam kolikii su ti tvoji ćevapi  :lolol:

aj' sad lepo reciu cm

A paprike znaš. :D

Pa recimo da je nekih 37-40 cm.

Posted

Ja sam pre 5-6 meseci uzeo ovaj, super sam zadovoljan. Majonez muti za minut :lolol:

Posted (edited)

eto vidis,taj tvoj je jaci..uzimam ga u obzir... iako me taj majonez pored zivog 1 holandez sosa ne zanima  :P

Edited by ivy
Posted

Ja sam pre 5-6 meseci uzeo ovaj, super sam zadovoljan. Majonez muti za minut :lolol:

a jel koristis muckalicu i seckalicu?

sta mogu?jesu cemu?

jel moze sa muckalicom npr belacne u cvrst sneg?

Posted

Oba su ko zmaj, belance ne moš' izvaditi iz one visoke čaše kad ga umutiš, seckalica je isto super, samo je za moj ukus malog kapaciteta, ali da se preživeti...

Posted

je l zna neko da li ima negde po bg da se kupe Nirosta noževi? znam da ih je bilo po tenpu ranije, a probao sam neki chef kod drugara, i dosta je brutalan.

Posted

ima li sovjeta za dobar toster. otkako se prehodni zapalio zena ga bacila pa sad nemam na sta da podgrevam lebac.

Posted

ima li sovjeta za dobar toster. otkako se prehodni zapalio zena ga bacila pa sad nemam na sta da podgrevam lebac.

Pre dve godine kupio Braun HT 550, vrlo zadovoljan. Prima i podeblje kriške, ima kavez za podgrevanje (koji i ne koristim previše). Imao je jaku konkurenciju u prethodnicima, jedan Electrolux koga sam terorisao dvadesetak godina, od ranog detinjstva, a potom i jedan AEG koji je takođe isterao jaku kilometražu.