Jump to content
IGNORED

Kitchen Appliances

Allegra

Recommended Posts

Posted

i to sto kazes. samo ti kusaj soju, singeru. 

• 2 weeks later...
Posted (edited)

dobicu ovo za rodjendan..jjeejj..jedva cekam!!!

omg

Avan_od_granita_51c475002e334.jpg

Edited by ivy
  • 2 months later...
Posted

ahahah dosla sam da kazem da sam dobila isto to za bozic, i da pitam u koje sve svrhe koristite. i trazim fotku da linkujem, izaberem, otvorim ovu stranicu, vidim fotku iznad dok se ucitavalo i skroz se zbunim :lol:

dakle:

0262784_l.jpg

saveti, iskustva, preporuke?

Posted

hahaha :D kuull..

samo sto ja moj jos nisam koristila jer nemam svoju kuhinju pa tako ni mesto za njega a taman od kad sam ga dobila ni vremena za kuvanje nego smuckavam ruckove za pola sata,jedem sta stignem i to..a kada budem imala svoju kuhinju imacu 1 kapitalno mesto za njega i nece se pomerati odatle i koristicu ga za paste za marinade i rabove za meso i za mesavine zacina u zrnu(korijander,piskavica,slacica,kumin,bluk,djumbir...sta god)

Posted

ja koristio kao kamen za kupus ove godine. ne zajebavam se, to mi bio najtezi i najcistiji kamen do kog sam mogao da dodjem.... sad cu i sliku da turim, samo da nadjem....

Posted

kamen za kupus

mislim da ima i neko ime

da me ubiješ, nemam pojma koje

Posted (edited)

Stupa - muzar- avan  

Ukrstenice :)

edit: mislis da kamen za kupus ima ime? To ne znam, ali neko prodavao jedan na kupujemprodajem.

Edited by katamaran
Posted

Sad i mene nervira sto ne mogu da se setim. Ima nas jos

Posted

dakle, kamen za kupus. bojim se da moram da cekam bar godinu dana, bilo bi nepristojno da ga odmah koristim u tu svrhu :D

Posted

dakle, kamen za kupus. bojim se da moram da cekam bar godinu dana, bilo bi nepristojno da ga odmah koristim u tu svrhu :D

stvarno imas bure sa kupusom?

Posted

nemam, nikad nisam pravila. ni sarmu nikad nisam pravila, mada sam sazrela da pokusam. al sad nema kupusa u listu u blizini. :(

Posted

valjda ima neka fora da burence s kupusom turiš pored radijatora, i onda se ukiseli veoma brzo

tako sam čuo, neam empiriju