Frank Pembleton Posted February 3 Share Posted February 3 Odgledao 4 epizode Yellowstone.Koliko mi ide na ganglije uloga Beth, to šmiranje i prenemaganje i ciklično ispaljivanje istih fora...Sreća pa sve ostalo dobro... ... Shiit has hit the fan Quote Link to comment
Arkadija Posted February 4 Share Posted February 4 11 hours ago, Skyhighatrist said: Jel' Raised by Wolves bila ovoliki krš i u prvoj sezoni? Čini mi se da sam gledao sa premotavanjem, al' ovo sad je baš loše... Mogla je da bude odlična serija, ali su je usrali baš za medalju. 1 Quote Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted February 4 Share Posted February 4 1883. odlična fino održava vatricu koju je potpalio yellowstone 1 Quote Link to comment
mlatko Posted February 4 Share Posted February 4 il cacciatore (The hunter) završio 3. sezonu i seriju. Šteta što nema (još) kod nas, mislim da bi se dobro primio.https://www.imdb.com/title/tt8118950/Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Quote Link to comment
Tresko Posted February 5 Share Posted February 5 Pogledah prve dve epizode nove serije Suspicion, Apple+ produkcija, obecava za sad. Onako britanski napravljena u americkoj produkciji. Quote Link to comment
nikomah Posted February 5 Share Posted February 5 1 hour ago, Tresko said: Pogledah prve dve epizode nove serije Suspicion, Apple+ produkcija, obecava za sad. Onako britanski napravljena u americkoj produkciji. Rimejk izraelske serije Kfulim (False Flag). Quote Link to comment
Tresko Posted February 5 Share Posted February 5 50 minutes ago, nikomah said: Rimejk izraelske serije Kfulim (False Flag). Pa jeste, cak je i Keshet jedan od producenata. Quote Link to comment
black mirror Posted February 5 Share Posted February 5 kfulim je odlicna serija, verovatno najbolja izraelska serija. problem je sto u vecini slucajeva rimejk je gori od originala, nego ovde posto su upleteni i britanci nadam se da ce ispasti nesto dobro Quote Link to comment
Frank Pembleton Posted February 6 Share Posted February 6 Ja sam gledao prvu sezonu original posle sam imao problem da nađem i video i titlove pa odustao... Shiit has hit the fan Quote Link to comment
kipo Posted February 6 Share Posted February 6 Moze li se ta izraelska gledati bez da mi spojluje ovu britansku? Quote Link to comment
Milosh76 Posted February 6 Share Posted February 6 Ja sam gledao prvu sezonu original posle sam imao problem da nađem i video i titlove pa odustao... Shiit has hit the fanImas prevode obe sezone na titlovi.net Quote Link to comment
TdEII Posted February 6 Share Posted February 6 On 4.2.2022. at 15:54, mlatko said: il cacciatore (The hunter) završio 3. sezonu i seriju. Šteta što nema (još) kod nas, mislim da bi se dobro primio. https://www.imdb.com/title/tt8118950/ Kakva je 3. sezona u odnosu na prve dve? Vredi? A ovo definitivno vredi, odlično, PREPORUKA! Pereval Dyatlova (2020) Mislim da ću nakon što je odgledam još jednom, na drugi način, potražiti i stariju verziju Таємниця перевалу Дятлова/The Mystery of the Dyatlov Pass (1997.) čisto da uporedim, ne zato što nešto nije ostalao jasno. Quote Link to comment
mlatko Posted February 6 Share Posted February 6 Kakva je 3. sezona u odnosu na prve dve? Vredi? Vredi, malo spušta ritam u par epizoda ali drži tenziju pred epilog. Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 Quote Link to comment
Recommended Posts