Heaviside Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Čuj, krši se komunalno pravilo, ali sa razlogom Tako se i dolazi u totalni raspad sistema, svako ima svoj razlog zašto krši ovo ili ono pravilo. Recimo mamlaz koji misli da je njegovo mišljenje o tome šta psima ne treba uskraćivati iznad komunalnih pravila pa pusti svog psa na dečje igralište. Jeste kršenja pravila da mu (vlasniku) udariš dve-tri vaspitne, ali je kršenje sa razlogom i samo malograđanima smeta. 1
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 imaš pozdrav od bubija za ovo izvrtanje onoga što sam napisao, ćaoooo 1
I*m with the pilots Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 1 hour ago, Eleniko said: radostan pas nasmejano dete i srećan roditelj - divna scena. Jos ako popiski neciji ranac, kakva srecaradost! 1 hour ago, Eleniko said: primećujem da se zbog raznih budala traže rigirozne mere prema svima, to je bezveze. 1
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Nego, u čemu je fora da što je pas manji povodac bude duži? Pa onda preskačem kao nekada devojčice lastiš. 1
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 to je glupost sa povocima koji se izvlače i uvlače na dugme. moji kučići imaju fiksne povoce, iste dužine, manji pas tanji i to je sve. ne znam odgovor.
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Just now, Eleniko said: to je glupost sa povocima koji se izvlače i uvlače na dugme. moji kučići imaju fiksne povoce, iste dužine, manji pas tanji i to je sve. ne znam odgovor. Pretpostavljam da je poenta da na taj način pas bude što slobodniji a ipak na povocu, ali malo je bezveze kad se povodac razvuče 7 metara
ubibobi Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 44 minutes ago, Nikodije said: Nego, u čemu je fora da što je pas manji povodac bude duži? Pa onda preskačem kao nekada devojčice lastiš. Tokom jednog grudvanja u pionirskom parku u trenutku povlačenja se sapletem, počnem da padam i krajičkom oka ugledam nešto belo kako mi proleće iznad glave...taman pomislim kako nije fora da se gađamo santama ali ubrzo skapiram da mi je iznad glave ladno prozujao bišon o čiji sam se poduži povodac (nznm da li je tada postojao flexi) upravo smandrljao. Malo zatim čujem dobro poznati promukli glas, izvučem glavu iz snega i ugledam Dragana Nikitovića koji mi jebanjem svega po spisku "ukazuje" kako treba da gledam kuda i kako se krećem na javnom prostoru. Potpuno nadrealna situacija me je naterala da ostanem ukopan tu u tom snegu još neko vreme 5
Filozof manijak Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) Jednom sam se šetao Futoškim parkom i naleteo na devojku koja je vodila bišona i maltezera na dugom povocu. Kerovi su trčali i skakali oko mene i upleli mi povoce oko nogu, skoro kao kad Indiosi/gaučosi bolama svežu divljač. Ja sam strpljivo sačekao da devojka otplete povoce i nastavi svojim putem. Kraj priče. Edited September 20, 2023 by Filozof manijak 1
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 (edited) 1 hour ago, Nikodije said: Pretpostavljam da je poenta da na taj način pas bude što slobodniji a ipak na povocu, ali malo je bezveze kad se povodac razvuče 7 metara sad sam malo bolje pročitao šta si napisao, mali psi su obično hiperaktivni, nisu najbolje utrenirani da budu blizu gazde i traže da svako malo trče napred nazad. razni jorkširi, pomeranci i slične pojave. ima histerije i među većim psima /u poslednje vreme otkako su se namnožili vode lagotoi/ ali ne tako često kao kod ovih malih. i onda je vlasnicima najlakše da mogu da ih puste na 5-7m pritiskom na dugme. što sve ovo ne prebaci neko zadužen za to u temu o psima Edited September 20, 2023 by Eleniko 2
Eleniko Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 14 minutes ago, Filozof manijak said: Jednom sam se šetao Futoškim parkom i naleteo na devojku koja je vodila bišona i maltezera na dugom povocu. Kerovi su trčali i skakali oko mene i upleli mi povoce oko nogu, skoro kao kad Indiosi/gaučosi bolama svežu divljač. Ja sam strpljivo sačekao da devojka otplete povoce i nastavi svojim putem. Kraj priče. jel si pitao devojku da li kuce imaju telefon 4
dragance Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 1 minute ago, Eleniko said: jel si pitao devojku da li kuce imaju telefon Pre nekoliko meseci, pozajmim ja kuče od kolege u pabu. Tek se rodilo, slatko malecko. Za povećim stolom blizu nas bilo mnogo slatkih devojaka, agenti za nekretnine, neka njihova fešta. I ja “diskretno” kao nosim kuče i prodjem pored njih, očekujući reakciju i maženje - a jedino dva geja za tim stolom kažu “jao, kako je lepo štene”. Valjda su ostale skapirale moje nehrišćanske namere. Moji drugari pocrkali od smeha. ☹️ 6
Nikodije Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Sad mi se oko nogu zapleo povodac kera, sladak mali braon mislim labrador. Vidim poznat mi vlasik, pa se setim- Miki mećava 5
Greek Freak Posted September 20, 2023 Posted September 20, 2023 Kako je Miki Mećava usvojio kera lutalicu? U šetnji nabasao na njega, psić ga pogledao tužnim okicama i zapevao "Kao dete ti ruke pružam, kažem ti vodi me..." Ok, sam ću izaći... 7
Recommended Posts