Jump to content

Featured Replies

medenjak:))

umetnici :D

• Popular Post

glista :lol:

FVSn0G9WUAEJyHs?format=jpg&name=large

Liči na moju šeficu :laugh:, žena obožava rolke makar vani bilo 40 stepeni. Moja keva prošle godine uzela ruskog hrta, otprilike ovakvog https://www.instagram.com/eriszoi/
I nazvala je Tamara, po Bajaginoj pesmi. :D

• Popular Post
  On 16. 6. 2022. at 7:15, slepa živana said:

glista :lol:

FVSn0G9WUAEJyHs?format=jpg&name=large

1572567583_Konobarnasmrzi.thumb.jpg.26799cf4480f33b8db0302d78aa02a1f.jpg

Udjem u kafanu ja

Hej konobar

• 3 weeks later...

Uh, obe bih mu polomio. Miroljubiv pas, vrti repom, a ovaj nogom na njega. :mad:

spacer.png

• 2 weeks later...
  • Popular Post

Ova mala crna sa tupim pogledom je veceras ispala heroj, oslobodila nas je pacova koji nam vec godinu i po zivi u podrumu a kog ja nisam iz samilosti hteo da eliminisem.

Posle vise od godinu dana vrebanja, uspela je da ga zgrabi, iznese, polomi mu kicmu zubima, a zatim poslusno ostavi kad sam joj naredio i uzme zasluženo parče mesa.

Inace je oduvek delovala kao potpuno nesposobna da ulovi i svoj rep, jedina od menažerije skoro nikad ne laje na prolaznike, nezainteresovana je za mačke koje se šunjaju oko dvorišta...

Zana! :wub:

IMG_20220706_164041.jpg

Zana Nemani :D

On 16. 7. 2022. at 19:23, Lancia said:

Zana Nemani :D

E, ali to je totalni debil od kuceta, za razliku od sestre Azre koja je pravi prgavko i kidise na ptice, macke, laje kao besna na retke prolaznike... ova se samo kad bilo ko prodje pored nje izvrne na ledja i ocekuje maženje.

Kad malo zagrmi cvili ispred vrata ili pobegne u najdalji ćošak podruma ili šupe. NIkad ne prilazi da uzme neku hranu kad im bacim svima zajedno, uvek je po strani, stidljiva i nezainteresovana.

Poslednja je od koje bih očekivao ovakvu spretnost, odlučnost i surovost.

On 16. 7. 2022. at 19:28, JozoMujica said:

E, ali to je totalni debil od kuceta, za razliku od sestre Azre koja je pravi prgavko i kidise na ptice, macke, laje kao besna na retke prolaznike... ova se samo kad bilo ko prodje pored nje izvrne na ledja i ocekuje maženje.

Kad malo zagrmi cvili ispred vrata ili pobegne u najdalji ćošak podruma ili šupe. NIkad ne prilazi da uzme neku hranu kad im bacim svima zajedno, uvek je po strani, stidljiva i nezainteresovana.

Poslednja je od koje bih očekivao ovakvu spretnost, odlučnost i surovost.

To ti je ko kod ljudi, slabo mozes da se pouzdas u galamdzije. Btw, jedva cekam da se malo organizujem, pa da uzmem neko zivince poput Zane i neku lenju macku, meni ne treba nesto sto je previse aktivno ili prolazi kroz namestaj.

Pterodaktil npr :tongue: