June 11, 20222 yr https://video.twimg.com/ext_tw_video/1535256585328635907/pu/vid/576x1024/M2MnmXFs5BByNSTZ.mp4 Kako su samo slatki kad se igraju. Edited June 11, 20222 yr by JozoMujica
June 16, 20222 yr Liči na moju šeficu , žena obožava rolke makar vani bilo 40 stepeni. Moja keva prošle godine uzela ruskog hrta, otprilike ovakvog https://www.instagram.com/eriszoi/ I nazvala je Tamara, po Bajaginoj pesmi.
July 16, 20222 yr Popular Post Ova mala crna sa tupim pogledom je veceras ispala heroj, oslobodila nas je pacova koji nam vec godinu i po zivi u podrumu a kog ja nisam iz samilosti hteo da eliminisem. Posle vise od godinu dana vrebanja, uspela je da ga zgrabi, iznese, polomi mu kicmu zubima, a zatim poslusno ostavi kad sam joj naredio i uzme zasluženo parče mesa. Inace je oduvek delovala kao potpuno nesposobna da ulovi i svoj rep, jedina od menažerije skoro nikad ne laje na prolaznike, nezainteresovana je za mačke koje se šunjaju oko dvorišta... Zana!
July 16, 20222 yr 1 minute ago, Lancia said: Zana Nemani E, ali to je totalni debil od kuceta, za razliku od sestre Azre koja je pravi prgavko i kidise na ptice, macke, laje kao besna na retke prolaznike... ova se samo kad bilo ko prodje pored nje izvrne na ledja i ocekuje maženje. Kad malo zagrmi cvili ispred vrata ili pobegne u najdalji ćošak podruma ili šupe. NIkad ne prilazi da uzme neku hranu kad im bacim svima zajedno, uvek je po strani, stidljiva i nezainteresovana. Poslednja je od koje bih očekivao ovakvu spretnost, odlučnost i surovost.
July 16, 20222 yr 2 minutes ago, JozoMujica said: E, ali to je totalni debil od kuceta, za razliku od sestre Azre koja je pravi prgavko i kidise na ptice, macke, laje kao besna na retke prolaznike... ova se samo kad bilo ko prodje pored nje izvrne na ledja i ocekuje maženje. Kad malo zagrmi cvili ispred vrata ili pobegne u najdalji ćošak podruma ili šupe. NIkad ne prilazi da uzme neku hranu kad im bacim svima zajedno, uvek je po strani, stidljiva i nezainteresovana. Poslednja je od koje bih očekivao ovakvu spretnost, odlučnost i surovost. To ti je ko kod ljudi, slabo mozes da se pouzdas u galamdzije. Btw, jedva cekam da se malo organizujem, pa da uzmem neko zivince poput Zane i neku lenju macku, meni ne treba nesto sto je previse aktivno ili prolazi kroz namestaj.