JozoMujica Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 (edited) https://video.twimg.com/ext_tw_video/1535256585328635907/pu/vid/576x1024/M2MnmXFs5BByNSTZ.mp4 Kako su samo slatki kad se igraju. Edited June 11, 2022 by JozoMujica 4
DejanMilč Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 Liči na moju šeficu , žena obožava rolke makar vani bilo 40 stepeni. Moja keva prošle godine uzela ruskog hrta, otprilike ovakvog https://www.instagram.com/eriszoi/ I nazvala je Tamara, po Bajaginoj pesmi. 2 1
Popular Post April Posted June 16, 2022 Popular Post Posted June 16, 2022 6 hours ago, slepa živana said: glista Udjem u kafanu ja Hej konobar 5 5 1
DejanMilč Posted July 4, 2022 Posted July 4, 2022 Uh, obe bih mu polomio. Miroljubiv pas, vrti repom, a ovaj nogom na njega.
Popular Post JozoMujica Posted July 16, 2022 Popular Post Posted July 16, 2022 Ova mala crna sa tupim pogledom je veceras ispala heroj, oslobodila nas je pacova koji nam vec godinu i po zivi u podrumu a kog ja nisam iz samilosti hteo da eliminisem. Posle vise od godinu dana vrebanja, uspela je da ga zgrabi, iznese, polomi mu kicmu zubima, a zatim poslusno ostavi kad sam joj naredio i uzme zasluženo parče mesa. Inace je oduvek delovala kao potpuno nesposobna da ulovi i svoj rep, jedina od menažerije skoro nikad ne laje na prolaznike, nezainteresovana je za mačke koje se šunjaju oko dvorišta... Zana! 6 9
JozoMujica Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 1 minute ago, Lancia said: Zana Nemani E, ali to je totalni debil od kuceta, za razliku od sestre Azre koja je pravi prgavko i kidise na ptice, macke, laje kao besna na retke prolaznike... ova se samo kad bilo ko prodje pored nje izvrne na ledja i ocekuje maženje. Kad malo zagrmi cvili ispred vrata ili pobegne u najdalji ćošak podruma ili šupe. NIkad ne prilazi da uzme neku hranu kad im bacim svima zajedno, uvek je po strani, stidljiva i nezainteresovana. Poslednja je od koje bih očekivao ovakvu spretnost, odlučnost i surovost. 1 3
Lancia Posted July 16, 2022 Posted July 16, 2022 2 minutes ago, JozoMujica said: E, ali to je totalni debil od kuceta, za razliku od sestre Azre koja je pravi prgavko i kidise na ptice, macke, laje kao besna na retke prolaznike... ova se samo kad bilo ko prodje pored nje izvrne na ledja i ocekuje maženje. Kad malo zagrmi cvili ispred vrata ili pobegne u najdalji ćošak podruma ili šupe. NIkad ne prilazi da uzme neku hranu kad im bacim svima zajedno, uvek je po strani, stidljiva i nezainteresovana. Poslednja je od koje bih očekivao ovakvu spretnost, odlučnost i surovost. To ti je ko kod ljudi, slabo mozes da se pouzdas u galamdzije. Btw, jedva cekam da se malo organizujem, pa da uzmem neko zivince poput Zane i neku lenju macku, meni ne treba nesto sto je previse aktivno ili prolazi kroz namestaj. 2 1
Recommended Posts