gospa buba Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 25 minutes ago, djordje geprat said: kako oni stoje? čini mi se da je to prihvatilište bilo na nekoj TV nedavno. žena je kukala za hranom i donacijama. sigurna si da funkcionišu? elem, rado bih im uplaćivao 500 ili nešto više mesečno. mislio sam da otvorim trajni nalog za uplatu u mojoj PŠ. tad sam platila kad je bilo na tv. ne znam nishta vishe o njima, samo da im treba uvek. oni u mladenovcu su mozda bolje pozicionirani internetski, njih prati cela planeta bukvalno i dosta su popularni.
đorđe geprat Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 hvala. onda, draževac. kada se vratim iz sela (april) obznaniću da idem tamo sa hranom pa, ako, neko ima nameru.....tu sam
zmanic Posted March 19, 2022 Posted March 19, 2022 https://www.facebook.com/watch/?v=538085644294641 2
roksi Posted March 27, 2022 Posted March 27, 2022 meni se ne prikazuje centrifugino. bilo vec garantovano ali vredi ponoviti 1
centrifuga Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 On 27.3.2022. at 18:44, roksi said: meni se ne prikazuje centrifugino. ni meni više . Možda je original izbrisan ništa - bio je neki krzneni jazavičar koji se trenjem o kauč pretvara u maslačka 1 1
roksi Posted March 29, 2022 Posted March 29, 2022 2 hours ago, centrifuga said: ni meni više . Možda je original izbrisan ništa - bio je neki krzneni jazavičar koji se trenjem o kauč pretvara u maslačka ijao, mislim da znam! videla sam to negde na internetu ovih dana 1
aram Posted April 10, 2022 Posted April 10, 2022 čuvam psa mojih prijatelja nedelju dana. i nije prvi put. ali sad mi se nekako čini da je problemčić koji je postojao i ranije postao izraženiji. a problem je sledeći: kad izađemo iz sobe pa se vratimo posle nekog vremena pas kao da nas ne prepoznaje. laje, reži... dok nas ne onjuši, onda je ok. moj sin koji je uglavnom u svojoj sobi izađe iz sobe - ovaj laje kao da nam je ušao neko nepoznat. žena i ja sinoć izašli, kad smo se vratili ovaj urla kao lud na nas i reži. ja danas izašao s njim u šetnju, stao pred pekaru i vezao ga za metalni sto sa stolicama dok uđem da kupim par kifli, bukvalno 20 sekundi sam bio unutra, kad sam izašao i krenuo ka njemu krenuo je da beži potpuno u panici. odvukao sto i četiri stolice više od dvadeset metara. da je stariji pas pomislio bih da gubi čula, ali pas je dosta mlad, nešto više od godinu ima, lagotto romagnolo.
Popular Post munze Posted April 12, 2022 Popular Post Posted April 12, 2022 puštali ih zimus da se ugreju, kad su bili oni minusi i sneg, pa se navikli. sad dođu da malo iskuliraju 3 7 1
centrifuga Posted April 17, 2022 Posted April 17, 2022 Najlepša rasa na svetu mi je irski crveno-beli seter, pa tako i pratim ovaj profil na instagramu. Na ovoj slici mi je posebno
zmanic Posted April 19, 2022 Posted April 19, 2022 https://www.facebook.com/reel/542889693727256?fs=e&s=cl 1
Recommended Posts