Jump to content

Featured Replies

25 minutes ago, djordje geprat said:

kako oni stoje? čini mi se da je to prihvatilište bilo na nekoj TV nedavno. žena je kukala za hranom i donacijama. sigurna si da funkcionišu? elem, rado bih im uplaćivao 500 ili nešto više mesečno. mislio sam da otvorim trajni nalog za uplatu u mojoj PŠ.

tad sam platila kad je bilo na tv. ne znam nishta vishe o njima, samo da im treba uvek. oni u mladenovcu su mozda bolje pozicionirani internetski, njih prati cela planeta bukvalno i dosta su popularni.

hvala. onda, draževac. kada se vratim iz sela (april) obznaniću da idem tamo sa hranom pa, ako, neko ima nameru.....tu sam

• Popular Post

CDcMI7bJh5H-png__700.jpg

meni se ne prikazuje centrifugino.

bilo vec garantovano ali vredi ponoviti :D

On 27.3.2022. at 18:44, roksi said:

meni se ne prikazuje centrifugino.

ni meni više :sad:. Možda je original izbrisan

ništa - bio je neki krzneni jazavičar koji se trenjem o kauč pretvara u maslačka

2 hours ago, centrifuga said:

ni meni više :sad:. Možda je original izbrisan

ništa - bio je neki krzneni jazavičar koji se trenjem o kauč pretvara u maslačka

ijao, mislim da znam! videla sam to negde na internetu ovih dana :laugh: 

• 2 weeks later...

čuvam psa mojih prijatelja nedelju dana. i nije prvi put. ali sad mi se nekako čini da je problemčić koji je postojao i ranije postao izraženiji. a problem je sledeći: kad izađemo iz sobe pa se vratimo posle nekog vremena pas kao da nas ne prepoznaje. laje, reži... dok nas ne onjuši, onda je ok. moj sin koji je uglavnom u svojoj sobi izađe iz sobe - ovaj laje kao da nam je ušao neko nepoznat. žena i ja sinoć izašli, kad smo se vratili ovaj urla kao lud na nas i reži. ja danas izašao s njim u šetnju, stao pred pekaru i vezao ga za metalni sto sa stolicama dok uđem da kupim par kifli, bukvalno 20 sekundi sam bio unutra, kad sam izašao i krenuo ka njemu krenuo je da beži potpuno u panici. odvukao sto i četiri stolice više od dvadeset metara.

da je stariji pas pomislio bih da gubi čula, ali pas je dosta mlad, nešto više od godinu ima, lagotto romagnolo.

• Popular Post

puštali ih zimus da se ugreju, kad su bili oni minusi i sneg, pa se navikli. sad dođu da malo iskuliraju :happy:

278056485_684863329233767_3980613376802690500_n.thumb.jpg.63570d4b6d5bff0ad0de5a456a52a216.jpg

Najlepša rasa na svetu mi je irski crveno-beli seter, pa tako i pratim ovaj profil na instagramu. Na ovoj slici mi je posebno :wub::wub:

20220417_162903.thumb.jpg.2f2b3f1894903e9f0b861253c3775142.jpg

:dry: