Jump to content

Featured Replies

Čuj, krši se komunalno pravilo, ali sa razlogom :lolol: 

Tako se i dolazi u totalni raspad sistema, svako ima svoj razlog zašto krši ovo ili ono pravilo. Recimo mamlaz koji misli da je njegovo mišljenje o tome šta psima ne treba uskraćivati iznad komunalnih pravila pa pusti svog psa na dečje igralište. Jeste kršenja pravila da mu (vlasniku) udariš dve-tri vaspitne, ali je kršenje sa razlogom i samo malograđanima smeta.

• Replies 6.3k
  • Views 654.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• @Filozof manijak Evo udomljenog slatkiša...

• Bella 9 meseci 34kg

• Možda se neko seća ove fotografije iz aprila ove godine.   Ona više nije sa nama. Pre deset dana je zaspala zauvek. Dva dana pre trinaestog rođendana. Tumor.   Sada je ovde.  

Posted Images

imaš pozdrav od bubija za ovo izvrtanje onoga što sam napisao, ćaoooo

F6dic9uWgAA44Ff?format=jpg&name=large

1 hour ago, Eleniko said:

radostan pas nasmejano dete i srećan roditelj - divna scena.

Jos ako popiski neciji ranac, kakva srecaradost! :happy:

1 hour ago, Eleniko said:

primećujem da se zbog raznih budala traže rigirozne mere prema svima, to je bezveze.

:lolol:

Nego, u čemu je fora da što je pas manji povodac bude duži?

Pa onda preskačem kao nekada devojčice lastiš.

to je glupost sa povocima koji se izvlače i uvlače na dugme. moji kučići imaju fiksne povoce, iste dužine, manji pas tanji i to je sve. ne znam odgovor.

Just now, Eleniko said:

to je glupost sa povocima koji se izvlače i uvlače na dugme. moji kučići imaju fiksne povoce, iste dužine, manji pas tanji i to je sve. ne znam odgovor.

Pretpostavljam da je poenta da na taj način pas bude što slobodniji a ipak na povocu, ali malo je bezveze kad se povodac razvuče 7 metara

slažem se. 

44 minutes ago, Nikodije said:

Nego, u čemu je fora da što je pas manji povodac bude duži?

Pa onda preskačem kao nekada devojčice lastiš.

Tokom jednog grudvanja u pionirskom parku u trenutku povlačenja se sapletem,  počnem da padam i krajičkom oka ugledam nešto belo kako mi proleće iznad glave...taman pomislim kako nije fora da se gađamo santama ali ubrzo skapiram da mi je iznad glave ladno prozujao bišon o čiji sam se poduži povodac (nznm da li je tada postojao flexi) upravo smandrljao.

Malo zatim čujem dobro poznati promukli glas, izvučem glavu iz snega i ugledam Dragana Nikitovića koji mi jebanjem svega po spisku "ukazuje" kako treba da gledam kuda i kako se krećem na javnom prostoru.

Potpuno nadrealna situacija me je naterala da ostanem ukopan tu u tom snegu još neko vreme :isuse:

Jednom sam se šetao Futoškim parkom i naleteo na devojku koja je vodila bišona i maltezera na dugom povocu. Kerovi su trčali i skakali oko mene i upleli mi povoce oko nogu, skoro kao kad Indiosi/gaučosi bolama svežu divljač. Ja sam strpljivo sačekao da devojka otplete povoce i nastavi svojim putem.

Kraj priče.

Edited by Filozof manijak

i šta je bilo u sledećoj epizodi :fantom:

1 hour ago, Nikodije said:

Pretpostavljam da je poenta da na taj način pas bude što slobodniji a ipak na povocu, ali malo je bezveze kad se povodac razvuče 7 metara

sad sam malo bolje pročitao šta si napisao, mali psi su obično hiperaktivni, nisu najbolje utrenirani da budu blizu gazde i traže da svako malo trče napred nazad. razni jorkširi, pomeranci i slične pojave. ima histerije i među većim psima /u poslednje vreme otkako su se namnožili vode lagotoi/ ali ne tako često kao kod ovih malih. i onda je vlasnicima najlakše da mogu da ih puste na 5-7m pritiskom na dugme.

što sve ovo ne prebaci neko zadužen za to u temu o psima

Edited by Eleniko

14 minutes ago, Filozof manijak said:

Jednom sam se šetao Futoškim parkom i naleteo na devojku koja je vodila bišona i maltezera na dugom povocu. Kerovi su trčali i skakali oko mene i upleli mi povoce oko nogu, skoro kao kad Indiosi/gaučosi bolama svežu divljač. Ja sam strpljivo sačekao da devojka otplete povoce i nastavi svojim putem.

Kraj priče.

jel si pitao devojku da li kuce imaju telefon   :blush:

1 minute ago, Eleniko said:

jel si pitao devojku da li kuce imaju telefon   :blush:

Pre nekoliko meseci, pozajmim ja kuče od kolege u pabu. Tek se rodilo, slatko malecko. Za povećim stolom blizu nas bilo mnogo slatkih devojaka, agenti za nekretnine, neka njihova fešta. I ja “diskretno” kao nosim kuče i prodjem pored njih, očekujući reakciju i maženje - a jedino dva geja za tim stolom kažu “jao, kako je lepo štene”. Valjda su ostale skapirale moje nehrišćanske namere.

Moji drugari pocrkali od smeha. ☹️

Sad mi se oko nogu zapleo povodac kera, sladak mali braon mislim labrador. Vidim poznat mi vlasik, pa se setim- Miki mećava

Kako je Miki Mećava usvojio kera lutalicu?
U šetnji nabasao na njega, psić ga pogledao tužnim okicama i zapevao "Kao dete ti ruke pružam, kažem ti vodi me..."

Ok, sam ću izaći...