Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Koji idiot napravi obilaznicu oko grada i poveze lepo Pancevacki put sa Zemunom, sa tri trake po smeru i pustarom okolo i stavi ogranicenje brzine na 50?

:isuse: :isuse: :isuse: :isuse:

Nadam se da si za to cuo pre nego sto su te uslikali..jel redovno skljocaju jajare na tom pravcu.

Posted

Koji idiot napravi obilaznicu oko grada i poveze lepo Pancevacki put sa Zemunom, sa tri trake po smeru i pustarom okolo i stavi ogranicenje brzine na 50?

:isuse: :isuse: :isuse: :isuse:

uštekali se za metar širine puta i to u pojasu između dve trake. bila neka inicijativa da se to dodatno reguliše, al ne znam gde je zapelo
Posted (edited)

Nadam se da si za to cuo pre nego sto su te uslikali..jel redovno skljocaju jajare na tom pravcu.

Ma vozila sam 50-60 kao poslednji idiot, sve vreme psujuci da je lepo trebalo da idem redovnim putem do PA mosta do kuce i onda drugom prilikom do Zemuna, posto mi nije bilo hitno da idem bas tad u Zemun - nego sam mislila da cu brze odraditi ovaj trougao i "da je zgodno" i zeznula se zesce. Na starom PA put barem moze da se vozi 80 (tj. na delovima je 60 ali si tu u grupi pa nije problem kad se predje preko). Rekao mi je posle brat gde je radar - kada se prilazi Zrenjaninskom putu ali ja sam cvikara i vozim po PSu. Ali stvarno je idiotski.

Naravno da sam bila jedina koja je tako vozila, svi ostali su picili, mada je i bilo svega 10 vozila na putu.

Edited by I*m with the pilots
Posted

Oh Nije valjda? Da pogađamo? Stambeno-poslovni sa parkingom i garažom, neki nepoznati golobradi investitor?

Posted (edited)

izvinite sto prekidam ali stalno zaboravljam da pohvalim nove tramvaje sa cetiri spojena vagona. bas su lepi i imaju klimu i cisti

Edited by mustang
Posted

Oh Nije valjda? Da pogađamo? Stambeno-poslovni sa parkingom i garažom, neki nepoznati golobradi investitor?

zar nije tu gracki arhitekt imao prstice neke?

Posted

To bi beta mogla da nam pojasni kad naiđe, ako zna. Ja sam više opšte mesto gađao.

Posted

izvinite sto prekidam ali stalno zaboravljam da pohvalim nove tramvaje sa cetiri spojena vagona. bas su lepi i imaju klimu i cisti

Ako misliš na CAF (a misliš), takozvane "Špance", kažu vozači, potpuno neprilagođeni beogradskim šinama, te se kvare često.

Plus što su plaćeni đavo i po, na vrlo kritikovanom tenderu.

I nisu nešto novi, ako se ne varam 2012.

Ali jesu lepi što jes jes.

Posted

koliko znam aha

valjda je i onaj požar još onomad bio fingiran

Posted

Ako misliš na CAF (a misliš), takozvane "Špance", kažu vozači, potpuno neprilagođeni beogradskim šinama, te se kvare često.

Plus što su plaćeni đavo i po, na vrlo kritikovanom tenderu.

I nisu nešto novi, ako se ne varam 2012.

Ali jesu lepi što jes jes.

A i sedista su bas onako cista....

Posted

koliko znam aha

valjda je i onaj požar još onomad bio fingiran

znam koliko i vi

Posted

Kukaju niko neće da bude sponzor Arene za tričavih 1.25 miliona evra

Posted

Kukaju niko neće da bude sponzor Arene za tričavih 1.25 miliona evra

Pa da , ništa onda će Kole morati da uleti , da preuzme menađerski.

Ili neki stranac kao za smederevsku železaru...