Jump to content

Beograd

Featured Replies

Glavica, penjalica, skakalica... Jednom recju deminutiv, u skladu sa prezimenom.

Ko moze mrzeti takve ljude, ko moze mrzeti decu?

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

kako se jezim od metastaza ana.rs foruma, glavica, patikica, celulitic i strijica. patikicom u glavicu! 

nego, zasto se mali pere pred javnoscu, nije valjda da nije tacno da ide da se vise ne bavi javnim poslom :o

a mi se ponadali.

kako se jezim od metastaza ana.rs foruma, glavica, patikica, celulitic i strijica. patikicom u glavicu! 

nego, zasto se mali pere pred javnoscu, nije valjda da nije tacno da ide da se vise ne bavi javnim poslom :o

a mi se ponadali.

Kad izbor Baranbićke propadne, trebaće pouzdan čovek... :fantom:

ili da parafraziramo Ramba, sakicom uglavicu

Ја сам га видео на Земунском кеју, на оном аутодрому, прошле године, таман кад је почињала фрка око развода.

И тад ми је личило на ПР стант брижног оца.

ahahahahaha... šetali reporteti i sreli gradonačelnika sa dečicom :ziga: :ziga: :ziga:

И репортери почели спонтано да се окупљају,као млади из снс-а када хоће да зајебу вучића.

kakva debilna formulacija

pridržavao je ćerkicu za glavicu bi vaistinu bilo prigodnije

od fransa do slavije samo po jedna traka, menjaju asfalt na tramvajskim. pakao.

Fontana prska na četvrt koplja, nema one velelepnosti. Juče opet prelivalo™ preko granitnog kružnog okvira. Ne znam da li je to zamišljeno tako ili...

Fontana prska na četvrt koplja, nema one velelepnosti. Juče opet prelivalo™ preko granitnog kružnog okvira. Ne znam da li je to zamišljeno tako ili...

Mislim da jeste, preliva pa u kanalić pa jopet...

A što ne prska full? Nema vetra danas...

od fransa do slavije samo po jedna traka, menjaju asfalt na tramvajskim. pakao.

Čitam da je danas temeljno rasulo, u subotu su već bile jasne naznake. Sreća da DJ na fontani ima slobodno subotom, ostah uskraćen za skičanje iz zvučnika. Nigde privremenog stubića sa naznakom privremene stanice buseva 33 i 48 u smeru ka Pančevcu, empirijski utvrđujem da staju na uglu sa Svetog Save, baja iz 78 ladno staje na mestu starog stajališta pre ulaska u kružni tok,dok majstori brusilicama temeljno demontiraju trem starog stajališta. 

Sad sam prošao Slaviju trajvanom, dva puta u pola sata i bila je uobičajena gužva, bez nekih većih zastoja.

Fontana, da nema muzike i onih debilnih šarenih svetala, izgledala bi prihvatljivo.

Što se mene tiče, nikakva fontana u ovoj kloaki mi neće proći za 2 mil € pa da ju je sam Mikelanđelo vajao.

Prvo leba, igre docnije.

Pa to, u celoj frci se potpuno preskače cifra.

2 milke JBTE!

Grad koji ne zna gde je šupalj, skrkava tolike pare u fontanu...

....shit has hit the fan...

Eee, ali šarenu!