Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Kreće rekonstrukcija Bulevara oslobođenja, biće veselo

Posted

251639588860e7b06c4748559afeebf4693162dd

Kako su glupi ovi zabari, ovde jedva da ima jedna traka oko fontane. Mogu samo zamisliti kakva se tu guzva stvori u spicu.

Posted

Kako su glupi ovi zabari, ovde jedva da ima jedna traka oko fontane. Mogu samo zamisliti kakva se tu guzva stvori u spicu.

Pa zato ih i zovemo žabari, što su nesposobni i glupi.

Posted

Nešto razmišljam, da nije neka nacionalna manjina učinila neku, na javnom mestu zabranjenu aktivnost, nebi li se dotično čudo graditeljstva i moderne arhitekture počelo prelivati sve u cilju destabilizacije i podrivanja sistema vlasti?

Posted

prelivanje je deo konstrukcije, to sam naknadno shvatio. ali izgleda funkcionise ravnomerno samo kada su jace ukljucene pumpe.

cela fontana deluje kao privremeno montirana..

Све је код њих привремено.

Posted

Jutros sam se zatekao na Slaviji a sa fontane narodnjaci samo treste...jadna nam majka sa ovima i njihovom zaostavstinom  :isuse:

Posted (edited)

Jutros sam se zatekao na Slaviji a sa fontane narodnjaci samo treste...jadna nam majka sa ovima i njihovom zaostavstinom  :isuse:

to ce se lako ugasiti kad dodje vreme. sve drugo je problem.

jadni oni ljudi shto zive tamo. dodushe, kad pomislim na popove, lakshe mi malo :lolol:

Edited by gospa buba
Posted

to ce se lako ugasiti kad dodje vreme. sve drugo je problem.

jadni oni ljudi shto zive tamo. dodushe, kad pomislim na popove, lakshe mi malo :lolol:

Iz tvojih usta u bozije usi...ali popovi  :D

Posted (edited)

pa to ce biti strava smeshno :lolol:

popovi hejteri -_-

Edited by gospa buba
Posted

ahahahahaha... šetali reporteti i sreli gradonačelnika sa dečicom :ziga: :ziga: :ziga:

Posted

pa shto nema zive dushe na tom igralishtu?

Posted (edited)

savamali ima dva parka sa igralištima na 150m od zgrade u kojoj zivi nije morao da zapuca na gradilište da bi se igrao

Edited by beta kentauri
Posted (edited)

pa shto nema zive dushe na tom igralishtu?

Tokom noći su ga neki maskirani likovi opustošili.  Neće dete da se igra tamo gde ima nekoga.

Edited by Razzmatazz
Posted

Nasmejan, pridržavao je ćerku za glavicu dok je živahno izvodila egzibicije na spravama. Trčkarala je levo-desno, isprobala svaku penjalicu i klackalicu, a tata ju je u stopu pratio.

kakva debilna formulacija