Jump to content

Beograd

Featured Replies

Uz sve druge nakaznosti Beograda, ovo je nekako beyond... Zajebali smo Skopje sa onim njihovim fejk lavovima.

Možda, ako naprave još jedno 10 ovakvih fontana u Beogradu

• Replies 30.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hvala... Nece trebati hospis niti bilo sta, umro je jutros. (Da ne trolujem vise temu, mozda cemo o tom negde drugde, a najverovatnije nigde.)

• Ja bih mu u načelu ovo dozvolio. Naš Zoo vrt je mali, ima šmeka i nostalgije, ali životinje u njemu ne mogu da žive lepo i normalno, skučen prostor, okolna buka, neprirodno stanište. Kad odeš recimo u

• Trole su odletele zbog pogona na Dorcolu. Mora da se gradi tu.   Ne trazite neko dublje znacenje od toga posto ga nema.

Posted Images

Unakazavanje Skopja je politicki projekat. Uzasan, bespotreban, ali meni je ovo uzasnije po besmislenosti. Trebalo bi znati kojem idiotu je palo na pamet da napravi sljasteci urlajuci 30 metara veliki cmar sa hemoroidima koji prskaju na sred glavne gradske prometnice.

Unakazavanje Skopja je politicki projekat. Uzasan, bespotreban, ali meni je ovo uzasnije po besmislenosti. Trebalo bi znati kojem idiotu je palo na pamet da napravi sljasteci urlajuci 30 metara veliki cmar sa hemoroidima koji prskaju na sred glavne gradske prometnice.

kako kome, onome ko je uzeo razliku u kinti: https://www.alibaba.com/product-detail/led-light-and-dancing-musical-water_60644742154.html

Jeza.

1.7 miliona za drogu, kurve i odmor na Baliju + 0.1 za pevajuću fontanu = 1.8 mil 

šta nije jasno

juce oko fontane parkirano nekoliko podgorickih vozila "montenegro pools", ne umeju odavde ni da ukljuce svetla i muziku.

Potpuna strava. I hajde para slupanih na budalastinu, ali to ce konstantno jesti novac na odrzavanje, struju, vodu i ostalo dovoljan za omanje naselje. 

Ja da sam izvođač glavne bi pare uzo na apdejt plejlista. Nisu to samo ruke, ima koreografija, kreacija, tkrć umetnost

hej! ovo neko chita :mad:

o gospode.

Žešće su se utalili, očigledno, nadam se da im niko neće ponuditi dobru proviziju za korintske stubove, patuljke i labudiće. 

edit: 

Ne davimo Beograd 

Kad smo već kod fontane, ima na Alibabi potpuno ista za samo 200.000 dolara, sa sve muzikom http://bit.ly/2rP02Aw 

Edited by Notorious

уверена сам да ће о великим црквеним празницима млазови воде формирати крст 

Daj Boze...