Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Uz sve druge nakaznosti Beograda, ovo je nekako beyond... Zajebali smo Skopje sa onim njihovim fejk lavovima.

Možda, ako naprave još jedno 10 ovakvih fontana u Beogradu

Posted

Unakazavanje Skopja je politicki projekat. Uzasan, bespotreban, ali meni je ovo uzasnije po besmislenosti. Trebalo bi znati kojem idiotu je palo na pamet da napravi sljasteci urlajuci 30 metara veliki cmar sa hemoroidima koji prskaju na sred glavne gradske prometnice.

Posted

1.7 miliona za drogu, kurve i odmor na Baliju + 0.1 za pevajuću fontanu = 1.8 mil 

šta nije jasno

Posted

juce oko fontane parkirano nekoliko podgorickih vozila "montenegro pools", ne umeju odavde ni da ukljuce svetla i muziku.

Posted

Potpuna strava. I hajde para slupanih na budalastinu, ali to ce konstantno jesti novac na odrzavanje, struju, vodu i ostalo dovoljan za omanje naselje. 

Ja da sam izvođač glavne bi pare uzo na apdejt plejlista. Nisu to samo ruke, ima koreografija, kreacija, tkrć umetnost

Posted

hej! ovo neko chita :mad:

Posted (edited)

Žešće su se utalili, očigledno, nadam se da im niko neće ponuditi dobru proviziju za korintske stubove, patuljke i labudiće. 

edit: 

Ne davimo Beograd 

Kad smo već kod fontane, ima na Alibabi potpuno ista za samo 200.000 dolara, sa sve muzikom http://bit.ly/2rP02Aw 

Edited by Notorious
Posted

уверена сам да ће о великим црквеним празницима млазови воде формирати крст 

Daj Boze...

Posted

Dosta više diskriminacije prema patuljcima :fantom: