Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:

juce na tv uhvatio da ce da prave tunel dug 2km, od picinog parka do pancevca negde. kada to bude gotovo, stize i novi most preko save.

Jedini "mali" problem je što zemljište kroz koje taj tunel treba da prođe (Terazijski greben) je vrlo rastresito i vrlo zajebano za tu rabotu.
Mislim, 21. vek je, sve može, samo košta u pm.
Dosada svaki put kad su to spominjali to je zapravo bio izgovor za nepočinjanje radova na novom mostu...

Posted

Garazu kod Skupstine kopaju vec godinu dana. Nisu odmakli od zemljanih radova. Toliko o tunelu.

Terazijski greben je pun podzemnih voda.

• +1 1
Posted

Ko zna šta se krije tu.

Posted

U podrumu hotela Moskva se kriju pumpe koje ispumpavaju podzemnu vodu.

Posted
32 minutes ago, Paul Gompitz said:

Garazu kod Skupstine kopaju vec godinu dana. Nisu odmakli od zemljanih radova. Toliko o tunelu.

Terazijski greben je pun podzemnih voda.

Mislim da je to zbog arheoloških istraživanja koja se sprovode pre kopanja garaže, svašta je tamo nađeno.

• +1 2
Posted

I zatrpano, srećom. Valjda ništa nisu dirali.

Posted

Pa da, jebo vatikanski vodovod, treba parkirati SUVove.

• +1 4
Posted
7 hours ago, Frank Pembleton said:

Jedini "mali" problem je što zemljište kroz koje taj tunel treba da prođe (Terazijski greben) je vrlo rastresito i vrlo zajebano za tu rabotu.
Mislim, 21. vek je, sve može, samo košta u pm.
Dosada svaki put kad su to spominjali to je zapravo bio izgovor za nepočinjanje radova na novom mostu...

u gavrila principa ulici, preko puta bogićevićeve ima jedna perionica smeštena u započet tunel. davno mi je rečeno da je to početak planiranog tunela ka dorćolu ali da se odustalo. kada se to dešavalo, ne znam. samo mi je tako pre pola veka rečeno. a da su vode svuda ispod teatija i pijace zeleni venac znam.

Posted

što gangula nije tužio ketkart nego su oni tužili beograd?

Posted
1 hour ago, đorđe geprat said:

što gangula nije tužio ketkart nego su oni tužili beograd?

Oni turci koji su drzali busplus? Njima je valjda nicim izazvan prekinuo ugovor ne bi li za dobru kintu dao isti drugima. Naravno da ce da tuze. 

Posted
4 hours ago, Paul Gompitz said:

U podrumu hotela Moskva se kriju pumpe koje ispumpavaju podzemnu vodu.

chak i tako visoko :ohmy:

Posted

Rimski vodovod i kamen se nije pomerio 2000 godina, a Vesiceve kockice skakucu na svaka dva meseca.

Posted
10 hours ago, gospa buba said:

chak i tako visoko :ohmy:

Skoro da nema zgrade čak i iznad Slavije da nema problem sa podzenim vodama...kako se smanjuje nm tako problem postaje sve veći. Ispod Vračarskog platoa piči zilion potoka i spušta se ka bari Veneciji...isto tako i od Terazijskog platoa ali i sa jugozapadne strane.

• Hvala 1