napadaj Posted April 17 Posted April 17 Meni svi prozori otvoreni i u šorcu i majici sam, preterali su sa grejanjem. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 17 Posted April 17 36 minutes ago, gospa buba said: teshka srca su i nalozili, tek od 14h ovde u rezidencijalnom(po poreskoj upravi) kraju nbg su bili vreli u 08am
Tihajeza Posted April 21 Posted April 21 9 minutes ago, Frank Pembleton said: Jesu nekom "pustili" grejanje? Jesu. Greju poslednjih sedam dana. 1
Frank Pembleton Posted April 21 Posted April 21 (edited) Kod mene ništa... 70-i... @Shan Jan gde si ti? Edited April 21 by Frank Pembleton
Shan Jan Posted April 21 Posted April 21 1 hour ago, Frank Pembleton said: Jesu nekom "pustili" grejanje? 57 minutes ago, Tihajeza said: Jesu. Greju poslednjih sedam dana. 52 minutes ago, Shan Jan said: Greju greju... ne bas kao kad je zima al nije ni hladno. 27 minutes ago, Grunf said: meni u 44 greju vec danima. 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: greju i ovde od srede Kloaka uzela Franka na zub
msv Posted April 24 Posted April 24 Muzej vazduhoplovstva će rekonstruisati još 3 godine. Otvaraju ga za milione turista koji će posetiti EXPO...
Mr.Mxyzptlk Posted April 24 Posted April 24 juce na tv uhvatio da ce da prave tunel dug 2km, od picinog parka do pancevca negde. kada to bude gotovo, stize i novi most preko save. 1
Mr.Mxyzptlk Posted April 24 Posted April 24 1 hour ago, msv said: Muzej vazduhoplovstva će rekonstruisati još 3 godine. Otvaraju ga za milione turista koji će posetiti EXPO... onaj kod aerodroma? 1
Recommended Posts