kud u maglu Simoviću Posted February 9 Posted February 9 nedelja popodne nogometni dan zaboravio sam sat sklapam oči hvata me san by azra 3
Lezilebovich Posted February 9 Posted February 9 Ja znam, ja znam i u nedjelju ćeš ostavit me samu. Ja ću izgubljeno lutati po stanu to popodne, ja znam. Ja znam tako propast će mi opet jedan dan. 1
foto Posted February 10 Posted February 10 (edited) isti stulic iz 82. nema greske. sevdah je tu. Edited February 10 by foto
vememah Posted February 10 Posted February 10 (edited) Do ponedeljka ujutru ukinute trole 28 i 41, 29 skraćena i okreće na Slaviji, 40 navodno pojačana. Edited February 10 by vememah 1
vememah Posted February 10 Posted February 10 (edited) Quote 'Moram da vam otkrijem jednu tajnu. Mi smo imali nekoliko varijanti, prvo su trebalo da budu obične kocke, betonske, to bi bilo nešto jeftinije, a onda sam ja razgovarao sa predsednikom Republike, gospodinom Vučićem, koji je rekao: 'Ne, radite centralni gradski trg, stavite sve najbolje za Beograd. Jer taj trg se radi jednom za nekoliko vekova'. I bio je potpuno u pravu. I stavili smo zaista najbolji granit, ono što je najbolje za Beograd.' Goran Vesić (TV Pink, 31. 8. 2019. godine) twitter.com/istinomer/status/1756266330238464320 Edited February 10 by vememah 4
levi Posted February 10 Posted February 10 jedina dobra stvar koju su smislili su bile te kocke. mnogo pitomije izgleda ulica i automobili idu sporije. asfalt je za autoput, nije za centar grada 3
Tihajeza Posted February 10 Posted February 10 6 minutes ago, levi said: jedina dobra stvar koju su smislili su bile te kocke. mnogo pitomije izgleda ulica i automobili idu sporije. asfalt je za autoput, nije za centar grada Sve se slažem, samo još da nađu način da kocke ne propadaju, ne ispadaju i slično. 1
James Marshall Posted February 10 Posted February 10 Trebalo je da zaliju kocke asfaltom Mnijem da će kocke završiti kod nekog SNS tajkuna u dvorištu 1
Lancia Posted February 10 Posted February 10 20 minutes ago, James Marshall said: Trebalo je da zaliju kocke asfaltom Mnijem da će kocke završiti kod nekog SNS tajkuna u dvorištu Kolika su im dvorista, jos ce i da zafale. Morace jos nekim ulicama da povade kocke.
James Marshall Posted February 10 Posted February 10 popločaće samo staze za fijakere, onako kako im je baba imao
Recommended Posts