Hamlet Strašni Posted February 7 Posted February 7 Prostor je vraćen starim vlasnicima, koje je država drndala - naplaćivala im porez na imovinu a nije im dala posed. 3
pt 2.0 Posted February 8 Posted February 8 4 hours ago, kud u maglu Simoviću said: beograd nema mesta za muzej automobila crkli dabogda! 1
Frank Pembleton Posted February 8 Posted February 8 10 hours ago, Hamlet Strašni said: Prostor je vraćen starim vlasnicima, koje je država drndala - naplaćivala im porez na imovinu a nije im dala posed. A jel prilikom restitucije država može da odluči da isplati u novcu ili drugoj nekoj nepokretnosti odgovarajuće vrednosti, i moraju li oni kojima se vraća da se saglase sa tim?
napadaj Posted February 8 Posted February 8 Novčano obeštećenje je moguće samo ako nije moguća naturalna restitucija, tj. vraćanje tačno oduzete imovine. Dakle, ako može da se vrati objekat ili zemljište, to i mora da se uradi, nema zamene po diskrecionoj odluci Agencije za restituciju. Zamenska restitucija (davanje druge odgovarajuće nepokretnosti) je moguće po zakonu koji važi za vraćanje imovine crkvama i verskim zajednicama, ali ne i zakonu koji važ i za ostala lica.
Frank Pembleton Posted February 8 Posted February 8 Da, ovo za crkvu sam imao priliku da "vidim" kada je crkva upisana u katastar kod mene u bloku na Nbg pa svi bili u fazonu kakva bre crkvena imovina, a u u stvari je taj slučaj...
Frank Pembleton Posted February 8 Posted February 8 15 minutes ago, napadaj said: Da nije ona parcela kod Delta sitija? Ima i to. Ja pričam o parceli usred bloka 45. 1
Frank Pembleton Posted February 8 Posted February 8 Just now, napadaj said: Aha, za to nisam znao. Tu je probana i neka žalba da se to poništi, nisam siguran kako je to prošlo...
reg Posted February 8 Posted February 8 On 1. 2. 2024. at 15:13, Lucia said: ni sa ove strane nije nesto bolje - uvece je najgore koliko smrdi i stipa Noćas se zeznuo i otvorio prozor, stvarno je jezivo i u centru. 2
Mr.Mxyzptlk Posted February 8 Posted February 8 11 hours ago, reg said: Noćas se zeznuo i otvorio prozor, stvarno je jezivo i u centru. malopre sam bio napolju i uopste nista ne smrdi, naprotiv bas deluje da je lep vazduh. a app pokazuje 150+
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said: malopre sam bio napolju i uopste nista ne smrdi, naprotiv bas deluje da je lep vazduh. a app pokazuje 150+ Realno bilo je vreme da evoluiramo. Kapiram da nam pluca koriste sada ugljen dioksid i izbacuju kiseonik. 1 1
Frank Pembleton Posted February 9 Posted February 9 "BEOGRAD - Fudbaleri Crvene zvezde na startu prolećnog dela sezone dočekuju Voždovac. U 14 sati navijači će se okupiti u parku preko puta Hrama Svetog Save i u korteu krenuti na stadion." Cenim da će i saobraćaj biti zatvoren... 😡😡😡😡 2
Recommended Posts