Eleniko Posted January 26 Posted January 26 jel neko prošao pored kineskog u bloku 70 posle požara, radi li nešto
Lucia Posted January 26 Posted January 26 @SNARC Moja mama im je vec nekoliko puta davala tehniku i namestaj, Cak je dobila i zahvalnicu. Isto kaze: dodju na vreme, brzo pokupe i odu. Sad ih je prvi put pitala da li primaju i odecu. 2
beta Posted January 26 Posted January 26 zvala sam letos te retose da im poklonim dvosed u odličnom stanju. poslala fotografije, zvala, oni se pravili blesavi. dva dana su me zamlaćivali i na kraju nisu ni došli. mogli su lepo da kažu da im ne treba. 1
foto Posted January 26 Posted January 26 znaju oni da budu probirljivi. par puta su me otkacili za krupnije komade namestaja, a par puta smo super saradjivali. ipak ih razumem jer kako sam ukapirao, oni se bave popravkom i preprodajom tog namestaja/tehnike. stari tapacirani kauc na rasklapanje npr ne moze da im donese neke pare prilikom prodaje, niti ima drveta koje mogu da koriste za druge popravke tako da im iznosenje samo njega to vise dodje kao trosak, a ne zarada. 1
Lucia Posted January 27 Posted January 27 14 hours ago, beta said: naravno, ali to onda jasno i kažu a ne glume ludilo Od mame sam opet cula suprotno: nudila im je bila neke stare tepihe (ona sigurno nije slala fotografije) i opisala da su protanjeni i ofucani. Odmah su joj rekli da to ne uzimaju, nego bas ovo sto kaze @foto - da uzimaju samo ono sto oni sami mogu da poprave (ako treba). @Frile po broju telefona to su ti isti. Mi ih ocigledno znamo pod pogresnim imenom. Nisam znala da su neki "duhovnici" - jednu drogu zamenili su drugom sto rece neko
beatakeshi Posted January 27 Posted January 27 14 hours ago, Frile said: reto centar http://www.retocentar.com/ Hvala!
Barti66 Posted January 30 Posted January 30 Vesić: Ove godine počinje gradnja pruge od Zemun polja do budućeg Nacionalnog stadiona
Mr.Mxyzptlk Posted February 1 Posted February 1 (edited) imamo huaweie i saomie, nista ne brini za nas Edited February 1 by Mr.Mxyzptlk
Lucia Posted February 1 Posted February 1 ni sa ove strane nije nesto bolje - uvece je najgore koliko smrdi i stipa 1
Recommended Posts