Tale Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Ovom angažuju najbolje lekare a onog što je kod Kruševca ubio troje strpali u zatvor. 1 Link to comment
Milosh76 Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Ljupko nije nikog ubio, a drugo doziveo je 2 mozdana udara. Jel trebalo da ga puste da umre na ulici? 2 Link to comment
Tale Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Svakako je ono što je uradio za pritvor ili zatvorsku bolnicu. Link to comment
Hamlet Strašni Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 Za doživotnu robiju i za retroaktivno vracanje smrtne kazne vešanjem… Link to comment
vememah Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 (edited) Ne štima ta Informerova verzija. Informer: Quote Pretpostavka je da je Ljupko doživeo lakši moždani udar od pretrpljenog straha i šoka onog momenta kada je pogrešno skrenuo. informer.rs/sport/fudbal/807551/ljupko-petrovic-dva-mozdana-udara Telegraf: Quote On je do detalja objasnio kako je došlo do nezgode. Policiji je rekao da "jednostavno nije primetio da se nalazi u kontra smeru". telegraf.rs/vesti/hronika/3705979-ovako-se-policiji-pravdao-bivsi-trener Edited June 30, 2023 by vememah 3 Link to comment
Tale Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 9 minutes ago, Hamlet Strašni said: Za doživotnu robiju i za retroaktivno vracanje smrtne kazne vešanjem… Više sam za giljotinu, ali za one koji su projektovali i izveli saobraćajnu signalizaciju 1 Link to comment
vememah Posted June 30, 2023 Share Posted June 30, 2023 22 minutes ago, Milosh76 said: Ljupko nije nikog ubio Pukom srećom. 1 Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 3 hours ago, Milosh76 said: Jel trebalo da ga puste da umre na ulici? zvučiš ko vučić, fali samo “pitam vas” 1 2 Link to comment
Hamlet Strašni Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Kako god sa zvuci, ima smisla pitanje. 1 Link to comment
I*m with the pilots Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Da li je podnošljivo otići autom iz centra grada do Ceraka kada je radni dan, oko 14h? Dakle Kneza Miloša i pored Sajma (ne znam da li ima neki bolji put) Link to comment
pbg12345 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 da sa tim sto je ogromna razlika 2 i 3 u 2 do banovog mozes doci bez stajanja osim kratkog na semaforima, posle 3 mogu da te uhvate ozbiljne guzve vec od prvog semafora posle sajma tad je verovatno bolja varijanta kosutnjak Link to comment
Moonwalker Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 9 minutes ago, I*m with the pilots said: Da li je podnošljivo otići autom iz centra grada do Ceraka kada je radni dan, oko 14h? Dakle Kneza Miloša i pored Sajma (ne znam da li ima neki bolji put) Iz Kneza Milosa pravo na Vojvode Putnika pa preko Topcidera i Rakovice onim nadvoznjakom do Vidikovca i Ceraka. Ranije smo to uvek koristili tata, ja i sestra. Meni ova ruta pored Sajma pa do iza Ade licila na usko grlo. Edited July 1, 2023 by Moonwalker 1 Link to comment
Milosh76 Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 Ukljuci google maps, pa vidi gde je guzva, gde ce lakse da se prodje. U principu, kao sto je receno, oko 2 moze lagano, posle 3 krecu guzve i haos u BG. Link to comment
vememah Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 (edited) 13 hours ago, Milosh76 said: Ljupko nije nikog ubio, a drugo doziveo je 2 mozdana udara. Jel trebalo da ga puste da umre na ulici? Zasad samo Informer tvrdi da je doživeo dva moždana udara, a još nekoliko medija prenosi. Nisam video nikakvu nezavisnu potvrdu. Telegraf je npr. objavio da je zbog lakših povreda smešten na VMA, što će reći da, ako je doživeo ta dva moždana udara, tj. ako oni nisu izmišljeni da bi se cela stvar lakše ispeglala, verovatno nije bio na ulici kad su se oni desili. Quote Kako je potvrđeno za Telegraf.rs, Ljupko Petrović, koji je svojevremeno sa Crvenom zvezdom osvojio Kup evropskih šampiona 1991, prebačen je na VMA. Njemu su konstatovane lakše telesne povrede. telegraf.rs/vesti/hronika/3705761-ovo-je-kazna-koju-je-dobio-cuveni-trener Za vožnju punom brzinom u suprotnom smeru, uključujući i posle sudara tj. češanja o drugo vozilo, dobio je prekršajnu prijavu. Ovako je Informer izveštavao dok nije bilo poznato ko je u pitanju: Quote Uhapšen bahati vozač "mercedesa" koji je vozio u kontra smeru i izazvao nesreću vozač se nakon sudara nije zaustavio, već je nastavio da vozi dodavši gas, dok ga je policijska patrola jurila informer.rs/hronika/vesti/807385/obilaznica-vozac-kontra-smer-uhapsen A ovako posle, ništa "bahati", "policija ga jurila, a on nije stao" i slično: Quote Iskusni stručnjak je očigledno promašio uključenje na novoj obilaznici oko Beograda, koja je jutros puštena u saobraćaj, ušao je u kontra smer i potom izazvao saobraćajnu nesreću. informer.rs/sport/fudbal/807395/ljupko-petrovic-kontra-smer-nesreca Sličan slučaj u Crnoj Gori, ali bez sudara, prošao je s krivičnom prijavom. Quote Za samo nekoliko dana od puštanja u saobraćaj na autoputu u Crnoj Gori dogodilo se niz incidenata, a Andrej Mihailović iz Monteputa izjavio je danas da je pokrenuta i krivična prijava protiv vozača koji je vozio u suprotnom smeru od odmorišta Mrke do izlazne rampe na Smokovcu. (...) „On je od odmorišta Mrke do izlazne rampe na Smokovcu vozio suprotnom trakom. Vozila koja su išla tom trakom su se sklanjala. To je, slobodno mogu reći, pokušaj ubistva ili samoubistva. Mi smo, zahvaljujući saradnji sa policijom koja je smeštena u zgradi komandnog centra pokrenuli postupak protiv te osobe, jer je napravio jedan od najvećih prekršaja”, kazao je Mihailović. https://www.politika.rs/sr/clanak/512257/Krivicna-prijava-zbog-voznje-u-suprotnom-smeru Edited July 1, 2023 by vememah 1 2 Link to comment
I*m with the pilots Posted July 1, 2023 Share Posted July 1, 2023 3 hours ago, Milosh76 said: Ukljuci google maps, pa vidi gde je guzva, gde ce lakse da se prodje. U principu, kao sto je receno, oko 2 moze lagano, posle 3 krecu guzve i haos u BG. 3 hours ago, Moonwalker said: Iz Kneza Milosa pravo na Vojvode Putnika pa preko Topcidera i Rakovice onim nadvoznjakom do Vidikovca i Ceraka. Ranije smo to uvek koristili tata, ja i sestra. Meni ova ruta pored Sajma pa do iza Ade licila na usko grlo. 3 hours ago, pbg12345 said: da sa tim sto je ogromna razlika 2 i 3 u 2 do banovog mozes doci bez stajanja osim kratkog na semaforima, posle 3 mogu da te uhvate ozbiljne guzve vec od prvog semafora posle sajma tad je verovatno bolja varijanta kosutnjak Hvala, razmotricu i ovo za Topčider, tud sam jednom išla pre trista godina jer je put nešto bio zatvoren. Ovo pored Sajma mi je standardno bilo. Znači od 15h je užas. Problem je što će zavisiti od bebe i njenog spavanja; sa druge strane, posle 20tak minuta u sedištu u autu će početi da mi vrišti tako da je najbolje da je probudim i da krenemo do 14:15. Pomogli ste mi, hvala! Link to comment
Recommended Posts