slepa živana Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 9 minutes ago, Arkadija said: Isto sam pomislila kada sam videla da je u 14 časova bio zatvoren auto put u smeru ka NBG-u. Ali ovo sa jednim malim helićem, koji kruži neprekidno nad istim mestom, je too much, a i nije neki adut za hvalisanje pred gostom sirotanovićem. hotel metropol je opkoljen. šta znam... možda koriste gužvu da spakuju poluge i da kidnu 2 Link to comment
Arkadija Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 1 minute ago, slepa živana said: hotel metropol je opkoljen. šta znam... možda koriste gužvu da spakuju poluge i da kidnu Nismo mi te sreće 1 Link to comment
slepa živana Posted June 21, 2023 Share Posted June 21, 2023 3 minutes ago, Arkadija said: Nismo mi te sreće pa nije to neka filmska sreća, nego do petka da se pročuje da je kidnuo a za vikend umesto protesta krećemo da čistimo kanale, da peremo autobuse i da raščišćavamo ruševine. ima da konjošemo bar godinu dana dok se ne obezbedimo da ne pocrkamo od kolere... a posle papirčine, ugovori, aneksi, raskidi, inspekcije, komisije... višegodišnje rmbanje. meni deluje da smo baš te sreće 4 1 Link to comment
msv Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 (edited) Kakav cirkus su napravili sa letnjim kartama za bazen, čeka se u dugim redovima po opštinama umesto da samo propuštaju sve koji imaju ličnu izdatu u Beogradu. E: žena iz opštine ista Maja Japundža Edited June 22, 2023 by msv 1 Link to comment
đorđe geprat Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 18 hours ago, Arkadija said: Što helikopter neprekidno nadleće centar zadnjih 45 minuta? baca se helikopterski novac Link to comment
Taihoskopija Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Za vikend urbani vašar u centru Beograda – biće koncerata, sporta i zabave 2 Link to comment
ragasto Posted June 22, 2023 Share Posted June 22, 2023 Kako bi bilo lepo kada bi Šapić himself organizovao bilo šta u vezi Expoa... 1 Link to comment
dobar1 Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Izložbu doktorata, on, Mali, Stefanovic, Jorgovanka i ostatak ''naučne zajednice''! Link to comment
slepa živana Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 6 hours ago, dobar1 said: Izložbu doktorata, on, Mali, Stefanovic, Jorgovanka i ostatak ''naučne zajednice''! u kategoriji, sport za sve Link to comment
ragasto Posted June 23, 2023 Share Posted June 23, 2023 Ipak, inovacije. To je kategorija za njega, briljirao bi. 1 Link to comment
ragasto Posted June 24, 2023 Share Posted June 24, 2023 On 23. 6. 2023. at 0:38, Delija67 said: Pripreme za EXPO Neko je na forumu već objasnio da je to EXPO za nas sa jeftinijim ulaznicama, evo objašnjenja sa portala: https://novaekonomija.rs/vesti-iz-zemlje/srbija-ce-organizovati-specijalizovani-expo-2027-ali-to-nije-svetska-izlozba?fbclid=IwAR15OIz832oNfBZAiSlp4FO5VVLIi8HyPKR8iVbq7Q1qVnYAIu5rgo7DvM4 Link to comment
Frank Pembleton Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 https://www.vreme.com/vesti/savet-za-korupciju-otkriva-ko-je-dozvolio-gradnju-k-distrikta-na-beogradskoj-tvrdjavi/?fbclid=IwAR1zl9hl0SB-JZY_H8-DvrhL8LgG9Zk-Ic5djBpXvjKw_phxpLLRF_c4AI0 Koga je Savet za borbu protiv korupcije doveo u vezu sa nepravilnostima u vezi gradnje „K-distrikta“ ispod Beogradske tvrđave, a prema Izveštaju u koji je portal Vremena imao uvid....shiit has hit the fan. 1 1 Link to comment
đorđe geprat Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 prošao danas trgom časnog kneza. na kolovozu između pozorišta i muzeje sjebane kocke. Link to comment
Recommended Posts