Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

9 minutes ago, Arkadija said:

Isto sam pomislila kada sam videla da je u 14 časova bio zatvoren auto put u smeru ka NBG-u. Ali ovo sa jednim malim helićem, koji kruži  neprekidno nad istim mestom, je too much, a i nije neki adut za  hvalisanje pred gostom sirotanovićem.

hotel metropol je opkoljen.

šta znam... možda koriste gužvu da spakuju poluge i da kidnu 

• Haha 2
1 minute ago, slepa živana said:

hotel metropol je opkoljen.

šta znam... možda koriste gužvu da spakuju poluge i da kidnu 

Nismo mi te sreće

• +1 1
3 minutes ago, Arkadija said:

Nismo mi te sreće

pa nije to neka filmska sreća, nego do petka da se pročuje da je kidnuo a za vikend umesto protesta krećemo da čistimo kanale, da peremo autobuse i da raščišćavamo ruševine. ima da konjošemo bar godinu dana dok se ne obezbedimo da ne pocrkamo od kolere... a posle papirčine, ugovori, aneksi, raskidi, inspekcije, komisije... višegodišnje rmbanje.

meni deluje da smo baš te sreće :lol:

• +1 4
  • Haha 1

Kakav cirkus su napravili sa letnjim kartama za bazen, čeka se u dugim redovima po opštinama umesto da samo propuštaju sve koji imaju ličnu izdatu u Beogradu.

E: žena iz opštine ista Maja Japundža :D

Edited by msv
  • +1 1
18 hours ago, Arkadija said:

Što helikopter neprekidno  nadleće centar zadnjih 45 minuta?

baca se helikopterski novac

6 hours ago, dobar1 said:

Izložbu doktorata, on, Mali, Stefanovic, Jorgovanka i ostatak ''naučne zajednice''!

u kategoriji, sport za sve

https://www.vreme.com/vesti/savet-za-korupciju-otkriva-ko-je-dozvolio-gradnju-k-distrikta-na-beogradskoj-tvrdjavi/?fbclid=IwAR1zl9hl0SB-JZY_H8-DvrhL8LgG9Zk-Ic5djBpXvjKw_phxpLLRF_c4AI0

Koga je Savet za borbu protiv korupcije doveo u vezu sa nepravilnostima u vezi gradnje „K-distrikta“ ispod Beogradske tvrđave, a prema Izveštaju u koji je portal Vremena imao uvid

....shiit has hit the fan.

• +1 1
  • Hvala 1