Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Idemo ka direct debt govnetu. Biće u nekom trenutku 200-300 umesto 50 dinara, pa će onda banke da nas prisile da koristimo to govno je se jednostavno ne isplati plaćati normalno (već nude to kao opciju), i o da smo najebali. Neko ti drži ruku u džepu i zahvata kolko mu treba bukvalno. Sve te idiotske fazone za pljačku ljudi koje sam pre 10 godina gledao u raspaloj engleskoj naši prepisuju malo po malo.

Posted

ja sam sve to prosledio odavno PŠ kao trajni malog. 10 RSD poračunu. SBB i total  0 RSD.

Posted

Problem je kad budu počeli da kao greškom naplaćuju račune sa jednom nulom više. Struju naplate 300 umesto 30 funti, pa se onda cimaj zovi kol centar u Pakistanu, izgubi pola dana na ta smaranja, kao jao greška prebićemo kroz sledeće račune, pa ti vraćaju te pare narednih 2 godine. Pa posle par meseci, opet greška za internet, pa onda za gas, pa tako u krug. :D

Posted

A kad se plati preko QR koda, ne naplate nista :D 

Posted

Požeška zatvorena skoro u celini već danima, bez ikakvog vidljivog razloga. :)

• Wub 1
Posted

zar se nije izlila fekalna kanalizacija po pozeskoj? tako ja cuh iz tih krajeva.

Posted
1 hour ago, foto said:

zar se nije izlila fekalna kanalizacija po pozeskoj? tako ja cuh iz tih krajeva.

Ništa tamo nema, niti smrdi. Jedino što smrdi jeste čemu preusmeravanje saobraćaja, bukvalno su haos napravili

Posted
12 minutes ago, Svemir Zeka said:

Ništa tamo nema, niti smrdi. Jedino što smrdi jeste čemu preusmeravanje saobraćaja, bukvalno su haos napravili

Odvraćaju ljude od odlaska u Žarkovo.

• Haha 5
Posted
7 minutes ago, Milošica said:

Odvraćaju ljude od odlaska u Žarkovo.

I dalje se može preko Padine :covid19:

• Haha 2
Posted

Preko preče, naokolo bliže

Posted

u žarkovu dinar somun…

Posted

E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja.

Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče.

• +1 1
  • Wub 1
Posted

Mogla si da spoznaš suštinu izreke "ubio ga ko granom" :ph34r: