foto Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 ali ko zna da li bi stigla do zarkova, gde se vreme izvrce? 1
slepa živana Posted June 9, 2023 Posted June 9, 2023 2 hours ago, Svemir Zeka said: E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja. Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče. vidiš kako možeš da se ne povrediš, kad oćeš! 2 6
foto Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 (edited) 5 hours ago, Svemir Zeka said: E kad smo već tu. Malopre idem brdom i čujem šuš u drvetu (Gogoljeva kod Pančića). I kao svaki pošteni anksiozac, stanem da vidim šta to šušti iznad. Posle 1,5 sekunde sobali se grana, onako, pozamašna, suva, s mnogo drugih grana. Dakle da nisam stala odvalila bi me i izgrebala prilično dobro. Neki par i neka bakica dođoše i kao o jbt, uslika čovek, ja odoh. Nisam mogla da se bavim šbbkbb, ali svakako snimanja i previjanja. Enivej, grana je suva odavno, i verovatno ke trebalo neko nadležan da je poseče. jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu. p.s. izvinite ako je neumesno. sad gledam neki teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp. edit: teski cemer Edited June 10, 2023 by foto 1
morgana Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 5 hours ago, foto said: jel bi, na licu mesta, neko sa opasnim psom, bakica, komada jedan ili dva i jos tako izrazito visokih, a niskih i parkovski orijentisanih ljudi i onih sto obilaze parkove? ako se nesto uklapa u sablon mogli bi da razcivijamo nezgodaciju? @morgana bi mogla da bude korpus delikates, vec par dana provodi u slicnom drustvu. p.s. izvinite ako je neumesno. sad gledam neki teski cemer od lateSFRJ filmova pa se luftiram na ppp. edit: teski cemer da, da, to je moja ekipa sa opakim psima i hodaljkama, a ja sam pomenuti neki par i neka bakica 1
pantelia Posted June 10, 2023 Posted June 10, 2023 https://www.vreme.com/vesti/djordje-miketic-zaustavili-smo-bager-da-ne-srusi-nemacki-paviljon/ Kakva svinjarija 3 1
Frank Pembleton Posted June 11, 2023 Posted June 11, 2023 https://www.vreme.com/vesti/djordje-miketic-zaustavili-smo-bager-da-ne-srusi-nemacki-paviljon/ Kakva svinjarijaIzraelska ambasada?Heeelooouuuu?Ali verovatno je AFI properties to ispeglao kintom.....shiit has hit the fan.
Arkadija Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Što je zatvorena gazela u pravcu ka Novom Beogradu? Auto gorske službe spasavanja je postavljen iz Kneza Miloša i blokira ulazak na Gazelu?
Djuro Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 #onokad se aljkavo i nestrucno projektovanje, udruzi sa tradicionalno aljkavim izvodjenjem, uz koriscenje najgorih (ali najskupljih, jerbo vajda) materijala. sto rece jedan mudar covek - ne moze to besplatno. 3
Djuro Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 On 11.6.2023. at 12:21, Frank Pembleton said: Izraelska ambasada? Heeelooouuuu? Ali verovatno je AFI properties to ispeglao kintom. ....shiit has hit the fan. afi gradi/ce graditi tamo?
Recommended Posts