Mr.Mxyzptlk Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 Za enjub postoji prica da tu neki investitor vec 2 godine pokusava da digne solitere
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 ne na tom mestu gde je tc, već pored
đorđe geprat Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 2 hours ago, beta kentauri said: nisi jedina. opština savski venac, sve zatarabljeno. ludim. malecka bi sutra trebalo da dođe ovamo iz zatarabljenog. bazenče pred kućom, bazen u garašima. tiha jezo, beži ako možeš
beta Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: ne na tom mestu gde je tc, već pored stojanović?
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 stojanović je u b45, ovo je plac između starih kineza i belih zgrada savski nasip je organizovao neki protest proletos
beta Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 nije valjda da su naterali sekretarijat za žs da se oglase. a taman su se lepo pravili mrtvi.
Frank Pembleton Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 stojanović je u b45, ovo je plac između starih kineza i belih zgrada savski nasip je organizovao neki protest proletosTa zgrada koja treba da bude na ostatku parcele već ima svoj render[emoji769] ona je uglavljena između kineza i postojećih.Nije bilo nikakvih protesta oko nje.To prolazi ispod radara.Pokušava se da se "lobira" za javnu garažu na tom prostoru.A inače to je stara taktika, pustiš parcelu da se zapusti iako si u obavezi da održavaš, i onda demagogija:"Zar vam nije bolje zgrada umesto nekontrolisanog rastinja?"Doktrina pod nazivom:Šta će vam mrtvo zelenilo![emoji2398] By Siniša Mali... Shiit has hit the fan 2
pt 2.0 Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 (edited) On 11.8.2021. at 12:05, vememah said: Zanimljiv komentar Ne vidim taj komentar medju komentarima na ovu vest. Potpisan je prezimenom nove direktorke Vinče, a deluje mi kao žešće zlobno lupetanje…. @gospa buba meni ovo deluje kao da bukvalvo nema veze s mozgom. osim sa mozgom neke ja sam izmislio svet sujete koja nije bila kraljevaki tretirana… ali raspitaću se… Edited August 13, 2021 by pt 2.0
kud u maglu Simoviću Posted August 13, 2021 Posted August 13, 2021 @Frank Pembleton moguće da nije savski nasip nego perica bilo je nekakvog okupljanja tim povodom
Recommended Posts