Kundera Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 57 minutes ago, msv said: Kazu da je u starom Egiptu postojalo zvanje "Cuvar faraonovog cmara", pretpostavljam da je ovo neki logicki nastavak dok zanimanja.
Zabalujev Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 20 minutes ago, mraki said: Да ли бисте желели да чујете нешто о Манојлу Комнину или одговју три амбоциозна сина? 1
Mr.Mxyzptlk Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Top je trgSent from my STF-L09 using Tapatalk
mraki Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 (edited) 15 minutes ago, extragluv said: Top je trg A vidi se da i saobraćaj oko trga baš lepo funkcioniše. Edited January 31, 2021 by mraki
Frank Pembleton Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 https://youtu.be/69wsrdozwSQTribina,Gradnja na Makišu: Stručna rasprava koja se nije desila.Lajv.... Shiit has hit the fan!
Milosh76 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Mogli su lagano da stave po 4 trake po smeru i 2 za tramvaje, a onda 2 da idu ka Nemanjinoj i 2 ka Savskoj... a ovako ce uvek tu biti usko grlo. 2
Barti66 Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 Poenta je više nego jasna, treba bukvalno ogaditi svako moto kretanje (sem naravno odabranima) u blizini Bnva.
slepa živana Posted January 31, 2021 Posted January 31, 2021 21 hours ago, pacey defender said: Ovo suludo rešenje sa fosnom je nastalo jer su najveći popločani deo trga vozdigli sa sve četiri strane. Ne znam zbog čega su se odlučili na to rešenje - mogli su sve ostaviti u nivou ili ako postoji pad na neku stranu, da to reše nekom prigodnom kaskadom. Ovako kako sada stoji ulaz u zgradu železničke stanice je su-lu-do. Ne znam kako to može da se popravi - verovatno će postaviti neki metalni most celom širinom stepeništa. Da ruše ili menjaju nešto sada ne može. meni deluje da će taj rov da bude ograđen, to jest "muzej". a ulaz može da bude sa druge strane. sa perona.
pacey defender Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 17 hours ago, slepa živana said: a ulaz može da bude sa druge strane. sa perona zaborava barbare sidni. +1 1
đorđe geprat Posted February 1, 2021 Posted February 1, 2021 17 hours ago, gospa buba said: nema shta mi da trazimo tamo. zaista ne znam zbog čega bi bilo ko išao na taj prostor. jedino u poštu. muzej, i kad bude (ako bude), biće samo da uđeš, vidiš i teraš dalje. kakavnovi centar beograda, kakvi bakrači. a i ako naprave te dve metro linije (ne za mog života) ta stanica služiće za presedanje a ko izađe, ide negde. što se tiče ovih čuvara spomenika, trajaće to neko vreme. posle, videćemo.
Recommended Posts