Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted
57 minutes ago, msv said:

Kazu da je u starom Egiptu postojalo zvanje "Cuvar faraonovog cmara", pretpostavljam da je ovo neki logicki nastavak dok zanimanja.

Posted
20 minutes ago, mraki said:

Да ли бисте желели да чујете нешто о Манојлу Комнину или одговју три амбоциозна сина?

• +1 1
Posted

Top je trgIMG_20210131_175933.jpg

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Posted (edited)
15 minutes ago, extragluv said:

Top je trg

A vidi se da i saobraćaj oko trga baš lepo funkcioniše. :fantom:

Edited by mraki
Posted

Mogli su lagano da stave po 4 trake po smeru i 2 za tramvaje, a onda 2 da idu ka Nemanjinoj i 2 ka Savskoj... a ovako ce uvek tu biti usko grlo.

• +1 2
Posted

Poenta je više nego jasna, treba bukvalno ogaditi svako moto kretanje (sem naravno odabranima) u blizini Bnva.

Posted
21 hours ago, pacey defender said:

Ovo suludo rešenje sa fosnom je nastalo jer su najveći popločani deo trga vozdigli sa sve četiri strane. Ne znam zbog čega su se odlučili na to rešenje - mogli su sve ostaviti u nivou ili ako postoji pad na neku stranu, da to reše nekom prigodnom kaskadom. Ovako kako sada stoji ulaz u zgradu železničke stanice je su-lu-do. Ne znam kako to može da se popravi - verovatno će postaviti neki metalni most celom širinom stepeništa. Da ruše ili menjaju nešto sada ne može. 

meni deluje da će taj rov da bude ograđen, to jest "muzej". a ulaz može da bude sa druge strane. sa perona.

Posted
17 hours ago, slepa živana said:

a ulaz može da bude sa druge strane. sa perona zaborava barbare sidni.

+1

• Haha 1
Posted
17 hours ago, gospa buba said:

nema shta mi da trazimo tamo.

zaista ne znam zbog čega bi bilo ko išao na taj prostor. jedino u poštu. muzej, i kad bude (ako bude), biće samo da uđeš, vidiš i teraš dalje. kakavnovi centar beograda, kakvi bakrači. a i ako naprave te dve metro linije (ne za mog života) ta stanica služiće za presedanje a ko izađe, ide negde.

što se tiče ovih čuvara spomenika, trajaće to neko vreme. posle, videćemo.