Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

Kako li se ovo cudo gura kad ostanes bez goriva?:mellow:

Posted
16 hours ago, Lezilebovich said:

Navala....

koronaturizam ftw.

kakav creme de la creme malih piša, jebijatan da pozavidi. :happy:

Posted (edited)

opet su prebacili jednu traku u suprotan smer kod buvljaka nove autobuske stanice

20201119-165108-2371.jpg

Edited by levi
Posted

Stelt radovi, u sklopu ove antiterorističke akcije, kakve su to munje

Posted

Jelte, molim lepo, kakvo vam je centralno grejanje preko dana? Mislim na period os 11 do 16 časova. Kako sam sada kod kuće ( moja nedelja da ne budem na poslu) primetim juče da mi je odjednom hladno. Pipnem radijator, on jedva mlak. Nije baš neka toplota napolju, pa da kao uštede. 

Posted

Uvek smanjuju negde oko 10h pa sve do 16-17h...šta deca i penzioneri imaju da se greju.

Posted

kilavo ceo dan. i iskljuchuju chim sine sunce.

sent from bubamoto

Posted

Niđe sunca, a napolju je celih 7 stupnjeva Celzijusa.

• 2 weeks later...
Posted

Šta je bre ovo? Od kada će ići trola kroz Nemanjinu i gde? Jel će ići pravo u žir? Kada su ovo obznanili da će da urade?

spacer.png

spacer.png

• +1 1
Posted

Izgradnjom mreže u Nemanjinoj ulici i na Dorćolu omogućiće se uvođenje novih ili preusmeravanje postojećih linija na budući terminus u Dunavskoj. Takođe, Dobračina ulica više neće biti jedina veza depoa i trolejbuske mreže kojim voze redovne linije. Tako će trolejbuski koji završe vožnju na Slaviji moći da stignu do depoa Nemanjinom, Kneza Miloša, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i Žorža Klemansoa.

telegraf.rs/vesti/beograd/3265149-kako-ce-izgledati-trolejbuska-mreza-u-beogradu-gradi-se-u-nemanjinoj-teku-radovi-na-dorcolu

Posted

Inače, Nemanjina i Kneza Miloša su odlično prohodne ulice, nikada nisu opterećene, čak ni u špicu i genijalan je potez šibnuti još  neki vid saobraćaja, mislim pre svega na Nemanjinu. Kroz Kneza Miloša več idu trole.

:frust:

Sada sam stvarno uverena da Vesara nasumice baca strelice po karti Beograda i gde se zabode, odluči da tu počne gradnja nečeg potpuno bizarnog.