harper lee Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Kako li se ovo cudo gura kad ostanes bez goriva?
Lezilebovich Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 6 hours ago, palfoot said: ovo mora da je nešto najnadrealnije što sam pročitao u poslednje vreme magnetski privlačni, beograd i vilijemsburg su se konačno stopili u željenu hipstersku uniju. https://nypost.com/2020/11/17/serbia-is-a-new-unlikely-oasis-for-nyc-residents-fleeing-the-city/ Navala....
palfoot Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 16 hours ago, Lezilebovich said: Navala.... koronaturizam ftw. kakav creme de la creme malih piša, jebijatan da pozavidi.
levi Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 (edited) opet su prebacili jednu traku u suprotan smer kod buvljaka nove autobuske stanice Edited November 19, 2020 by levi
James Marshall Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 Stelt radovi, u sklopu ove antiterorističke akcije, kakve su to munje
Arkadija Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Jelte, molim lepo, kakvo vam je centralno grejanje preko dana? Mislim na period os 11 do 16 časova. Kako sam sada kod kuće ( moja nedelja da ne budem na poslu) primetim juče da mi je odjednom hladno. Pipnem radijator, on jedva mlak. Nije baš neka toplota napolju, pa da kao uštede.
Barti66 Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Uvek smanjuju negde oko 10h pa sve do 16-17h...šta deca i penzioneri imaju da se greju.
gospa buba Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 kilavo ceo dan. i iskljuchuju chim sine sunce.sent from bubamoto
Arkadija Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Niđe sunca, a napolju je celih 7 stupnjeva Celzijusa.
Arkadija Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Šta je bre ovo? Od kada će ići trola kroz Nemanjinu i gde? Jel će ići pravo u žir? Kada su ovo obznanili da će da urade? 1
vememah Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Quote Izgradnjom mreže u Nemanjinoj ulici i na Dorćolu omogućiće se uvođenje novih ili preusmeravanje postojećih linija na budući terminus u Dunavskoj. Takođe, Dobračina ulica više neće biti jedina veza depoa i trolejbuske mreže kojim voze redovne linije. Tako će trolejbuski koji završe vožnju na Slaviji moći da stignu do depoa Nemanjinom, Kneza Miloša, Takovskom, Cvijićevom, Venizelosovom i Žorža Klemansoa. telegraf.rs/vesti/beograd/3265149-kako-ce-izgledati-trolejbuska-mreza-u-beogradu-gradi-se-u-nemanjinoj-teku-radovi-na-dorcolu
Arkadija Posted November 29, 2020 Posted November 29, 2020 Inače, Nemanjina i Kneza Miloša su odlično prohodne ulice, nikada nisu opterećene, čak ni u špicu i genijalan je potez šibnuti još neki vid saobraćaja, mislim pre svega na Nemanjinu. Kroz Kneza Miloša več idu trole. Sada sam stvarno uverena da Vesara nasumice baca strelice po karti Beograda i gde se zabode, odluči da tu počne gradnja nečeg potpuno bizarnog.
Recommended Posts