beta Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 (edited) 1 minute ago, beta kentauri said: Edited September 9, 2020 by beta kentauri 1
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 17 minutes ago, Lancia said: Opet ti pola sata¿! Kakav ste to pakostan narod Zar nije bilo reci da ce autobuska stanica da se deli na tri, u zavisnosti od pravaca ili sam ja to sanjao? Tog se ne sećam... Odavno se priča da će biti na NBG, zna se i koji je plac, a mislim da je po planu već trebala odavno da se počne rad...
Milosh76 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 23 minutes ago, radisa said: Da to doživim... Uzmem trotinet na baterije, dođem na stanicu u NS, uđem u voz, izađem u BG za pola sata i trotinetom gde treba... Izadjes na Prokopu i dok popnes trotinet uzbrdo, otpadnu ti ledja Ima i lift..negde
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 5 minutes ago, Milosh76 said: Izadjes na Prokopu i dok popnes trotinet uzbrdo, otpadnu ti ledja Ima i lift..negde Izašao bi na NBG...
levi Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 a Beograđanku kupila firma osnovana pre dve nedelje
Arkadija Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 8 minutes ago, radisa said: Tog se ne sećam... Odavno se priča da će biti na NBG, zna se i koji je plac, a mislim da je po planu već trebala odavno da se počne rad... Eno je stanica u izgradnji, kod buvljaka na NBG. Rade kao nešto, čak su proširivali i kolovozne trake, jer je neko shvatio da tuda treba da se kreće mnogooo autobusa.
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Just now, Arkadija said: Eno je stanica u izgradnji, kod buvljaka na NBG. Rade kao nešto, čak su proširivali i kolovozne trake, jer je neko shvatio da tuda treba da se kreće mnogooo autobusa. Nisam išao na tu stranu dosta dugo... Znao sma da su nešto počeli, ali sma pretpostavio da to ide brzinom ranjenog puža... Jbt, ladno će napraviti sranje od već sjebanog saobraćaja sa tim... Na stranu što je meni debilana, da autobuska stanica i železnička stanica nisu jedan pored drugog... 1
Milosh76 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Kako nisu, imas stanicu NBG koja je bukvalno pored buduce autobuske I nju ce renovirati, ako vec nisu poceli
zorglub Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 12 hours ago, Anonymous said: lepo ću mu izbušiti gume Odvrtač za ventil, verovatno košta ~200RSD, što je opet manje od kočionog ulja, za čiji efekat treba i vremena. A i gospodskije je.
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 minute ago, Milosh76 said: Kako nisu, imas stanicu NBG koja je bukvalno pored buduce autobuske I nju ce renovirati, ako vec nisu poceli Jbt, ja bio ubeđen da je ŽS kod Airport Cityja...
Milosh76 Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 (edited) Ona katastrofa od nadvoznjaka kod Buvljaka, gde imas stepenice uzbrdo ti je stanica NBG Blizu Airport sitija ti je stanica Tosin Bunar Edited September 9, 2020 by Milosh76
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 1 hour ago, radisa said: Jbt, ja bio ubeđen da je ŽS kod Airport Cityja... E svasta. Tu ce logicno biti aerodrom..
radisa Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 2 hours ago, Milosh76 said: Ona katastrofa od nadvoznjaka kod Buvljaka, gde imas stepenice uzbrdo ti je stanica NBG Blizu Airport sitija ti je stanica Tosin Bunar Pa da, znam da ima neka stanica tamo, nisma znao da ima i posle... Svašta čovek nauči... 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: E svasta. Tu ce logicno biti aerodrom..
TdEII Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Oko Beograđanke - ako ja dobro kapiram, kupio je Mali? Threadreader Čarli Vafls Ima li neko u ovoj zemlji da mu je posao da proverava registracije i preregistracije firmi i odakle novci za kupovinu od 15 miliona+ evra ako je kapital firme 100E? 2
Recommended Posts