kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 pa to kažem nema veze sa stjepanom
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 neka se prilagodi ko je zadnji doshao sent from bubamoto
slepa živana Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 24 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: meni je malo glupo da u jednom gradu postoje dve ulice istog naziva у београду има 14 његошевих улица
Hamlet Strašni Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Nije isto Grad Beograd i naseljeno mesto Beograd. Obrenovac je deo Grada Beograda ali ne i naseljenog mesta Beograd, već je posebno naseljeno mesto.
kud u maglu Simoviću Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 ja sam konkretno mislio na zemun. solunska, cetinjska, užička...
Delija67 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 U Zemunu malo fali da imamo raskrsnicu Bulevara Nikole Tesle i Ulice Nikole Tesle. Obe udaraju u Karadjordjev trg sa razlicitih strana.
namenski Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 2 minutes ago, Delija67 said: U Zemunu malo fali da imamo raskrsnicu Bulevara Nikole Tesle i Ulice Nikole Tesle. Obe udaraju u Karadjordjev trg sa razlicitih strana. Ulica je iz vremena dok Tesla jos uvek nije bio u modi kao resenje svih srpskih problema i dokaz da su Srbi najpametniji na svetu, a sam Tesla najveci naucnik svih vremena. To bese 1 prilicno malecka ulica?
Delija67 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Jeste. Ulica Nikole Tesle je skroz sporedna. Ulicica koja sa Karadjordjevog trga ide u unutrasnjost bloka. Bulevar Nikole Tesle se originalno zvao Bulevar Edvarda Kardelja.
hazard Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 U Zemunu je to nasledjeno uglavnom, posledica cinjenica da je Zemun nekada bio odvojeni grad. Za sve ostalo je ovo sto kaze Hamlet.
gospa buba Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 ja sam konkretno mislio na zemun. solunska, cetinjska, užička...i shta nam hvali sent from bubamoto
Arkadija Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 Svinjče zvano Vesić najavljuje da ne odustaje od gondole na Klemegdanu. I jebenog jarbola. Razjebaće oko 500 miliona dinara na te dve stvari, tako planira budžet.
El Guapo Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 4 hours ago, Hamlet Strašni said: Inače, 5 solitera u Stjepana Filipovića je originalno sagrađeno za vojsku. Priča kaže da su tu naseljeni najpoverljiviji oficiri i podoficiri da bi u slučaju nekog ustanka mogli da se organizuju i zaštite Tita. U jedan od solitera su preseljeni ljudi iz komande vojnopomorske oblasti kad je prebačena iz Splitau Beograd, pa je u okviru naselja napravljen i teren za boćanje. Naselje je uvek bilo uporište SPS do 2000, a vrlo brzo posle je postalo uporište SRS... Mozda je bilo i takvih, moj deda je tu dobio stan nakon zemljotresa u Skopju, zbog kojeg je gradnja ubrzana kako bi se mnoga vojna lica uselila.
Блок_64 Posted November 29, 2019 Posted November 29, 2019 8 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ja sam konkretno mislio na zemun. solunska, cetinjska, užička... Dalmatinska.
Arkadija Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Šta se to dogodilo na auto-putu kod Sava centra? Ogromna je gužva , Vidim i plave rotacije.
Recommended Posts