Jump to content
IGNORED

Beograd

Amelija

Recommended Posts

Posted

To je odlična ideja, mada za strance često beskorisna jer nemaju našu karticu. Baš sam pre neki dan platio parkiranje telefonom čoveku iz Bosne, a on mi je dao keš za to. 

Posted

Ne znam ni ja, da li je neko probao?

Posted

Beograd -- Oboleli od retkih bolesti uskoro će dobiti pomoć od udruženja CarGo u pružanju potpuno besplatne CarGo usluge.

...mada i dalje ne razumem koji je kartel čiji, ili je to neki sukob dve frakcije finog sveta.

Posted
24 minutes ago, Malkmus said:

...mada i dalje ne razumem koji je kartel čiji, ili je to neki sukob dve frakcije finog sveta.

Prema tračevima, cargo je brnabic, a taxi je mihajlovickin.

Osim te usluge, cargo ima i (valjda) besplatan prevoz invalida u specijalnom vozilu

Posted

Hvala.

Ona informacija koju sam preneo može biti korisna nekom koga znate, pa dojavite, ako poznajete nekoga sa takvim potrebama. Jedino je pitanje šta oni računaju u retke bolesti.

Posted
1 hour ago, Malkmus said:

Nema tu finih, ako ćemo pošteno. Jedni imaju regularne dozvole za prevoz putnika, dok drugi nemaju niti mogu imati, pošto se udruženje građana nikako ne može baviti prevozom za pare, a i vozači koji vrše prevoz moraju biti prijavljeni, to jest da im se plaća socijalno, penziono i porezi. 

Besplatno naravno može uvek da vozi ko koga hoće. 

Posted

Ovi su noćas pogačili led reflektore u boji, na Groblju oslobodilaca Beograda.
Na groblju.
Šarena LED rasveta!

... Shiit has hit the fan...

Posted

Katastrofa. Ispred ploca sa imenima poginulih vojnika sada je rasveta u bojama srpske, odnosno ruske zastave. Pre par dana bili kod nas prijatelji sa klincima, a u parku probaju rasvetu. Klinac, tek napunio 4 godine, vidi svetla i sav odusevljen viknu: "Mama! Pa luna park radi celu noc!"

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Posted

Ja to video u utorak uveče, podsetilo me na jagodinski korzo...

Posted

ozbiljni idioti vode grad, štetočine kojima je pojam estetike uklonjen po rođenju

Posted

Sigurno ste primetili i da su pre dve godine deo zida Novog groblja prefarbali u divnu boju Pepe Praseta. Srecom tu stadose.

Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока

Posted

Ali zato su prekoputa ploče sa imenima streljanih u logoru na Banjici sklonili, bez da su išta objavili ili stavili obaveštenje.
Bio sam prisutan kada su potomci streljanih lutali zbunjeno dok nisu shvatili šta su ovi uradili...
Govna smrdljiva...

... Shiit has hit the fan...

Posted
On 17.10.2019. at 21:25, renne said:

Baš se nešto razmišljam da li je vredno

On 17.10.2019. at 21:42, Barti66 said:

More vredno je itekako...uhhhh

Šamar jednom Velji jednako je ekspresna presuda i guljenje dve godine. Jbm li ga koja je računica za ovo govno. Mislim, kad se već kurobecamo.

Posted
4 minutes ago, zorglub said:

Šamar jednom Velji jednako je ekspresna presuda i guljenje dve godine. Jbm li ga koja je računica za ovo govno. Mislim, kad se već kurobecamo.

uh kakav epic momenat

:wub: