Lezilebovich Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 8 minutes ago, pt 2.0 said: kako je ovo odlično. nisam znala da se čovek tako zove... u glavi mi neko drugo ime... Postoji i Guberinic, to je verovatno to drugo ima. I on je daleko aktivniji.
keitel Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Ovo sa Vučićem je fora, koriste je redovno u pisanoj komunikaciji. Inače sam, zbog dista inteligentne kampanje koju su radili, i sam do skoro naivno mislio da su isplivali slučajno, čak iako su me neki od njihovih vozača uvjeravali u suprotno.
pt 2.0 Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 3 minutes ago, Lezilebovich said: Postoji i Guberinic E taj, hvala. ontopic offtopic - prošla preko trga za videla prvi put od "renoviranja". meni je ono čemerno.
hazard Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Tog Vučića su izvukli kada su se zbog promene zakona registrovali kao udruženje građana
Leia Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 1 hour ago, renne said: Pa vlasnik cargo-a je Aleksandar Vučić, i jedan od direktora Pa ovo je kao crtani film
pbg12345 Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 da je pameti pa da od sutra uz taksiste na ulice izadju i profesori, medicinski radnici, policija, vojska, ko god msm, mozda ovo jesu "sns protesti" i jasno je sto svima ove blokade i taksisti kao takvi idu na kurac, ali zanimljivo da se niko krenuvsi od vajnih opozicionara na prvom mestu nije setio da tera ovo na svoju vodenicu, vec svi tracarimo o "visokoj politici" i sukobima brnabic ekipa-ko god da je druga strana ekipa kad vec ima par hiljada ljudi na ulici i grad je svakodnevno blokiran po nekoliko sati zasto da ne? stalno ponavljamo kako smo "skuvana zaba" i onda kad neko izadje da se bori za svoja prava, ama bas niko da ih makar nacelno podrzi i ako nista iskoristi za neku svoju borbu to sto je sa (uslovno, ali da) druge strane onaj cargo sljam je samo dodatni plus da se podrze taksisti
hazard Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Taksisti su po mom iskustvu pretežno SNS glasačko telo, dok su većina Car:GO vozača opoziciono, sudeći po onima sa kojima sam imao prilike da razgovaram
Zabalujev Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 (edited) I CarGo je privukao opoziciono nastrojene, a tek influensere u naoaljene ajtijevce... Inače, saobraćajni klinč oko Trga u nedelju popodne... Edited October 13, 2019 by Zabalujev
Halvard Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Evo, meni se prvom živo jebe za prava taksista da se ponašaju kao što su to radili do sada, što je jedini cilj njihovog protesta, a ne nekakvo opšte dobro. I LOL, najbolje da od njih sad pravimo nekakve simbole borbe protiv režima, sve se plašim da bi bilo kojoj drugoj ugroženoj (ili "ugroženoj") grupaciji bilo dozvoljeno da se iživljava ovako.
Leia Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 12 minutes ago, Halvard said: sve se plašim da bi bilo kojoj drugoj ugroženoj (ili "ugroženoj") grupaciji bilo dozvoljeno da se iživljava ovako. Ako iza CarGo stvarno stoji sns ekipa u bilo kom obliku, jedini razlog zasto pustaju taksiste da se izivljavaju je sto tako navlace odijum svojih musterija koje ce se rezignirane okrenuti CarGou. Ne kapiram kako to i taksistima ne padne na pamet, a da glupi su
pbg12345 Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 19 minutes ago, hazard said: Taksisti su po mom iskustvu pretežno SNS glasačko telo, dok su većina Car:GO vozača opoziciono, sudeći po onima sa kojima sam imao prilike da razgovaram ama ne cargo vozaci, kao da su oni muceni uopste neki faktor cargo govna = vlasnicka ekipa, guberinic &co 9 minutes ago, Halvard said: Evo, meni se prvom živo jebe za prava taksista da se ponašaju kao što su to radili do sada, što je jedini cilj njihovog protesta, a ne nekakvo opšte dobro. I LOL, najbolje da od njih sad pravimo nekakve simbole borbe protiv režima, sve se plašim da bi bilo kojoj drugoj ugroženoj (ili "ugroženoj") grupaciji bilo dozvoljeno da se iživljava ovako. potpuni promasaj ne treba mi da se borimo za prava taksista, cak ni da se odredjujemo (pozitivno ili kakogod) prema toj borbi vec i da neke druge strukture prosto iskoriste cinjenicu sto je vec par hiljada ljudi ispred vlade i sto efikasno blokiraju grad svakodnevno satima evo, moze ndmbgd ekipa da organizuje neki performans* u vreme protesta taksista ako nista, siguran sam da bi prvorodjenom skocio pritisak da uz taksiste vidi jos par hiljada ljudi koji setaju gradom i traze stagod
pbg12345 Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 e? sto? nisu valjda krsili zakon? :O oce to kad se mladi ugledaju na djilasa (i solaka)
Frank Pembleton Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 da je pameti pa da od sutra uz taksiste na ulice izadju i profesori, medicinski radnici, policija, vojska, ko god msm, mozda ovo jesu "sns protesti" i jasno je sto svima ove blokade i taksisti kao takvi idu na kurac, ali zanimljivo da se niko krenuvsi od vajnih opozicionara na prvom mestu nije setio da tera ovo na svoju vodenicu, vec svi tracarimo o "visokoj politici" i sukobima brnabic ekipa-ko god da je druga strana ekipa kad vec ima par hiljada ljudi na ulici i grad je svakodnevno blokiran po nekoliko sati zasto da ne? stalno ponavljamo kako smo "skuvana zaba" i onda kad neko izadje da se bori za svoja prava, ama bas niko da ih makar nacelno podrzi i ako nista iskoristi za neku svoju borbu to sto je sa (uslovno, ali da) druge strane onaj cargo sljam je samo dodatni plus da se podrze taksisti Pa ovde nije neko...Ovo ti je isto kai i briga Levijatana za životinje... ... Shiit has hit the fan...
Recommended Posts