eumeswil Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 On 31.8.2019. at 21:36, Zabalujev said: Neki dan videh klip par jutjubera iz UK sa njihovim utiscima o Beogradu. Pored toga što je njih dvoje masno doručkovalo u Ambaru za 900 kinti (džabe, kažu), oduševljeni su time koliko BG ima zelenila. Možda smo preosetljivi (Đitler, Rambo koji leže na trotoar da spase platana i tome slično). BG se ionako remodeluje da ugosti putnike koje su Prag i Pešta odavno smorili, pa da vide šta ima južnije, dokle god ima belih ljudi. Poslati im Jutjub™ od pre 50 godina.
hazard Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Da budemo fer, nikada nisu ni rekli da će sve završiti do 1. septembra, samo da će završiti kolovoz i pustiti saobraćaj.
Skyhighatrist Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Alaj će tramvaji da lupaju automobile na ovom "uključenju", kuku... Btw, da ponovim pitanje: jel' se samo meni više ne pojavljuju tvitovi sa slikama, nego ove text only varijante?
hazard Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Nije samo tebi, i meni tako na telefonu, mislim da to ima nešto do nekih podešavanja u Firefoxu (ili kom već browseru u tvom slučaju)
vememah Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) O kolovozu je i reč. @Skyhighatrist Meni se normalno prikazuju, upravo proverio u nekoliko različitih browsera. Edited September 2, 2019 by vememah
Skyhighatrist Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 (edited) Da, evo proverio u Chromeu (inače sam na FF), tamo se sve vidi normalno... pasmater... Edited September 2, 2019 by Skyhighatrist
napadaj Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Meni u Firefoxu normalno stoji (Nightly verzija).
hazard Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Ja sam u FF na telefonu uključio neke opcije za dodatnu bezbednost, manjak praćenja i sl. (ne sećam se više tačno) i mislim da od tada ne vidim lepo twitter na forumu. Na kompu mi to nije uključeno, pa se sve vidi ok
Sammael Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 4 hours ago, Kampokei said: Cak sam sinoc video grupicu mladih ljudi, verovatno turista, koji sede na asfaltu i bleje, cega pre nije bilo. Bio je FB event "sedenje na betonu" u cilju ismejavanja rekonstrukcije trga.
slepa živana Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 odlično! jedinstvena turistička ponuda. nije gluplje od zurenje u fontanu koja svira i menja boje.
gospa buba Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 pazi, sedeljka, shto da ne. i da se brendira.sent from bubamoto
Arkadija Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 Niko nije došao putničkim autobusom na ono čudo iza Beograda na vodi, što menja dolazne perone koje su srušili? E pa, ja sam došla u subotu tu sa odmora. Pravo čudo je što do sada imamo samo jedan udarac kamiona na čoveka ( jutros , teško povređen čovek koji je izašao iz busa). Dakle, ono tamo je saobraćajni hazard za pešake 200%. Autobusi koji su istovarili putnike se ne zadržavaju ni trena, nego jure da uteknu odatle, kamioni sa gradilišta piče na sve strane, Ljudi, sa koferima, decom, idu, bez staze, bez puta, ka nekom prolazu koji je namenjen za vozila, a ne ljude. Parking za kola ne postoji, oni koji su došli da dočekaju nekoga na toj priklopnoj stanici, se parkiraju uz ogradu gradilišta, uz rizik, da se neki od kamiona ili bagera zakuca u auto. Strašno!
James Marshall Posted September 2, 2019 Posted September 2, 2019 A tek izlaz tamo kroz najzabačenije uglove bivše Ž. stanice
Recommended Posts