radisa Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 58 minutes ago, slepa živana said: bilo je pre par godina u okviru noći muzeja, tura po groblju. hor u kome sam pevala je bio angažovan da stoji iza jednog velikog spomenika, i na znak jednog volontera iz žbunja, da se postroji i počne da peva kad naiđu posetioci. to je bilo urnebesno, jer se ponavljano na svakih pola sata, a u međuvremenu se hor iza spomenika od duga vremena napio. uz to, posetioce nije zanimalo da čuju pesmu do kraja, pa je tako hor išao u fejdaut ko prvi primeti da više nema publike to su ti neki radikalni rediteljski postupci... Ja bih ovo platio da vidim... Mogli ste da izvodite i flashmob na groblju, imali bi na youtubeu milionče pregleda...
slepa živana Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 pa to bi bilo imalo malo više smisla nego ovo
kud u maglu Simoviću Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 hours ago, ToniAdams said: sta ste pevali, zivka? stani more moj dragane
Jumanji Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Jaoooo pocinju rekonstrukciju Kalisa [emoji24][emoji37]
slepa živana Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 3 hours ago, ToniAdams said: sta ste pevali, zivka? pevali smo, bože moj, bože moj, ne učini kraj moru i zemlji, žuboru vode, munjama na... i onda bi se publika razišla
ragasto Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Koliko vidim, samo će srediti dotrajalo, zar ne? Obnova mosta i Velikog stepeništa...ne mora da znači da će usput skrljati nešto @Jumanji
renne Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Kao da oni umeju nešto da urade, a da ne skrljaju
Arkadija Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 1 hour ago, Jumanji said: Posto ce opis svakako U najmanju ruku očekujem, da umesto kaldrme, zaliju asfalt.
hazard Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 2 hours ago, ragasto said: Valjda mu neće promeniti tursko ime Zvaće se Vukangrad.
hazard Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 (edited) dupli Edited February 26, 2019 by hazard
Jumanji Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 U najmanju ruku očekujem, da umesto kaldrme, zaliju asfalt.Pa da, vec smo videli njihovu "restauraciju" cesme Mehmed-pase Sokolovica iz 16.veka bese...
renne Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Vesara naredio svim firmama da kupuju busplus zaposlenima, nema više novca na račun ili ruke Kaže rekao mu Mali da to tako treba
Recommended Posts