hazard Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 (edited) Da, mislim na 9? Koliko sam ja shvatio, kada ovima što imaju Č, Ć, Š, Đ, Y, W (ne znam za X jer su to zvanično ostavili, ali može biti da je samo za TX tablice za taksiste) istekne taj rok, oni će dobiti (i morati da plate) nove tablice bez tih slova...ne znam da li se ovo odnosi i na one koji imaju samo ,,naša" slova bez kukica i kvačica Meni je inače bilo suludo da tablice budu oročene, svuda u normalnom svetu tablice se menjaju kada dotraju a ne kruto posle X godina Edited February 20, 2019 by hazard
Tihajeza Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 11 hours ago, hazard said: Da, mislim na 9? Koliko sam ja shvatio, kada ovima što imaju Č, Ć, Š, Đ, Y, W (ne znam za X jer su to zvanično ostavili, ali može biti da je samo za TX tablice za taksiste) istekne taj rok, Ne, ukinuli su ova slova i table se menjaju pri prvoj narednoj registraciji. Registrovala sam kola u proleće 18te, a tablice su bile stare valjda 6 godina, ne više (uvedene su 2012.?)
Valk Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 On 18.2.2019. at 13:48, Delija67 said: Nisam siguran da je od pre. Narodnih Heroja nije (bila) zonirana, kao ni unutrasnjost blokova. Kako uopšte misle da zoniraju unutrašnjost blokova?
LeBron Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 1 hour ago, Tihajeza said: Ne, ukinuli su ova slova i table se menjaju pri prvoj narednoj registraciji. Registrovala sam kola u proleće 18te, a tablice su bile stare valjda 6 godina, ne više (uvedene su 2012.?) Nije ti ovo tacno. Iako su dopunom Pravilnika o registraciji još prošlog leta izbačene kvačice, vlasnici tablica koje sadrže ova slova će ih prilikom registracije zadržati sve dok ne budu morali da menjaju saobraćajnu dozvolu čiji datum važenja je jasno istaknut na poleđini.
levi Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 čeka me do kraja nedelje registracija tablice sa Đ, pa ćemo da vidimo. nabijem ih na Đ
Delija67 Posted February 20, 2019 Posted February 20, 2019 1 hour ago, Valkyrie said: Kako uopšte misle da zoniraju unutrašnjost blokova? Ne znam sta misle. na onoj slici je obelezena i unutrasnjost blokova. Malo farbe, malo lima za table, nekoliko radnih mesta za kontrolore parking servisa i imas zoniran blok.
Tihajeza Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 6 hours ago, LeBron said: Nije ti ovo tacno. Iako su dopunom Pravilnika o registraciji još prošlog leta izbačene kvačice, vlasnici tablica koje sadrže ova slova će ih prilikom registracije zadržati sve dok ne budu morali da menjaju saobraćajnu dozvolu čiji datum važenja je jasno istaknut na poleđini. Aha, bila istekla saobraćajna. Eto, mene usralo odmah da menjam. 3500 više, čini mi se, na redovnu cenu registracije.
pantelia Posted February 21, 2019 Posted February 21, 2019 Imam ja kvačicu, registrovao krajem prošle godine, sve isto kao inače, dok ne istekne saobraćajna, tada se menjaju tablice.
renne Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Sutra od 11h besplatno razgledanje novog groblja, turistički Koji li je mozak ovo smislio
Arkadija Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 (edited) 10 minutes ago, renne said: Sutra od 11h besplatno razgledanje novog groblja, turistički Koji li je mozak ovo smislio Valjda su videli da je groblje Père Lachaise u Parizu, razgleda turistički, pa rešili, po principu žabe i potkivanja konja. Mada ko može da ti naplati ulaz na naše groblje? Quote Enjoy a guided 2-hour tour through the celebrated Père Lachaise cemetery of Paris, and discover the famous graves of iconic figures such as Jim Morisson and Oscar Wilde, as well as the fascinating history and architectural design of the cemetery. 25 evra po osobi. Edited February 23, 2019 by Arkadija
Matilda Ivancic Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Ia9pC9FbZdg
Frank Pembleton Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 39 minutes ago, Matilda Ivancic said: https://www.youtube.com/watch?v=Ia9pC9FbZdg Sta je ovo krv ti jbm
bradilko Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 49 minutes ago, Matilda Ivancic said: https://www.youtube.com/watch?v=Ia9pC9FbZdg
Recommended Posts