gospa buba Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 objashnjavao umetnik kako to napravio isto kotkuce svima se svidelo pa reshili.milutin objasnio na televizoru kako nije stambol ili koja vec kapija nego virtembershka i zatrpace je konzerviranu i nacrtati odozgo po trgu kad zavrshe. mislim i bolje. najbolje da ne pipaju nishta.a na savskom trgu smo najebali od kulture i urbanizma.sent from bubamoto
Pontijak Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 strucnjaci za konzervaciju i restauraciju bice veselo kada takvi strucnjaci udju u operacione sale kao hirurzi i anesteziolozi, pa u avione kao piloti i kopiloti i tako dalje
אַף אֶחָד Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Jel ima neko iskustva sa zivotnim uslovima u profesorskoj koloniji? Meni taj deo Beograda prilicno nepoznat, ali deluje prijatno skrajnuto u odnosu na Savamalu te da nije u fokusu "novog beogradskog urbanizma". Moze i na pm. Pliz.
fonTelefon Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 1 hour ago, chandra said: Jel ima neko iskustva sa zivotnim uslovima u profesorskoj koloniji? Meni taj deo Beograda prilicno nepoznat, ali deluje prijatno skrajnuto u odnosu na Savamalu te da nije u fokusu "novog beogradskog urbanizma". Moze i na pm. Pliz. Ako mozes da zivis sa hordama huligana povremeno (hala Pionir) i muriju preko puta solidan kraj, dve stanice prevoza od Centra, klizanje blizu, botanicka basta. Imas koliko zelis ispada starog urbanizma tamo to ne fali, ali i predratne vile. Mi preferiramo Munze iako imamo i stan tamo.
slepa živana Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 38 minutes ago, renne said: šta je ovo?
Apollo Creed Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 https://www.vice.com/rs/article/yw7wv5/knez-mihailova-ulica-1983-od-ateksa-do-beteksa-sa-automobilima-i-bez-turista
levi Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 12 minutes ago, Apollo Creed said: https://www.vice.com/rs/article/yw7wv5/knez-mihailova-ulica-1983-od-ateksa-do-beteksa-sa-automobilima-i-bez-turista kako su komunisi zatrli ćirilcu do 1983
namenski Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 16 minutes ago, levi said: kako su komunisi zatrli ćirilcu do 1983 Ne znam samo kako je komesarima promaklo ono Тиссот i Омега... Obucarsku radnju Краљ ne smem ni da pomenem
אַף אֶחָד Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 1 hour ago, fonTelefon said: Ako mozes da zivis sa hordama huligana povremeno (hala Pionir) i muriju preko puta solidan kraj, dve stanice prevoza od Centra, klizanje blizu, botanicka basta. Imas koliko zelis ispada starog urbanizma tamo to ne fali, ali i predratne vile. Mi preferiramo Munze iako imamo i stan tamo. Ako ne mozes da ih pobedis, onda im se pridruzi... Thanks. Ima tu nekoliko bas lepih ulica. Zapravo sad kad ih gledam uopste ne izgledaju beogradski, mogao bi da bude neki Potsdam ili Getingen. Moguce da su to i bile inspiracije.
Venom Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 4 hours ago, renne said: Inace, posto su se ti lukovi non stop pomerali, vidi se genijalno resenje i na snimku: na po kraj od svakog su stavili po dzak, pretpostavljam peska. Mada, mozda su i Deda Mrazovi pokloni. Praznici nam stizu!
Skyhighatrist Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 11 minutes ago, Venom said: na po kraj od svakog su stavili po dzak, pretpostavljam peska
Skyhighatrist Posted November 23, 2018 Posted November 23, 2018 Možda zalivaju džakove da iz njih nikne ovo kamuflažno zelenilo?
Recommended Posts