November 6, 20186 yr 2 minutes ago, slepa živana said: a o čemu se radilo u reklami? Dedamraz podjebeva grad što su okitili 3 meseca pre nove godine...
November 6, 20186 yr 21 minutes ago, radisa said: Dedamraz podjebeva grad što su okitili 3 meseca pre nove godine... uvek moze u bugarsku da se emituje
November 8, 20186 yr manjež ono što su radikali uradili po zemunu je lagana prehlada za sve što se sada dešava po beogradu tzv pokazna vežba
November 8, 20186 yr морам да приметим да све ове празничне инсталације пружају одличне услове за вршење нужде у случају нужде, наравно.
November 8, 20186 yr 1 minute ago, slepa živana said: морам да приметим да све ове празничне инсталације пружају одличне услове за вршење нужде у случају нужде, наравно.
November 8, 20186 yr 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: manjež ono što su radikali uradili po zemunu je lagana prehlada za sve što se sada dešava po beogradu tzv pokazna vežba Vuk Draskovic i njegova gradjevinska mafija je davno presisala Sekija koji se uvukao Krajisnicima. Jak im je taj kvazispisalacki gen i ljubav prema betonu.
November 9, 20186 yr On 25.10.2018. at 1:14, Блок_64 said: Сваки дан без грејања пријављуј беокому.И онда на крају месеца тражи захтев за умањење рачуна. Prijavio sam jednom Beokomu, a zvao sam i elektrane. Danas je stigao račun bez umanjenja, pisao sam infostanu, kažu nisu dobili nikakav nalog od elektrana, navodno dobijaju ih posle 2 meseca.
November 9, 20186 yr 55 minutes ago, El Guapo said: Prijavio sam jednom Beokomu, a zvao sam i elektrane. Danas je stigao račun bez umanjenja, pisao sam infostanu, kažu nisu dobili nikakav nalog od elektrana, navodno dobijaju ih posle 2 meseca. Мораш на жалост да зовеш електране и да им упутиш захтев за умањење рачуна.
November 9, 20186 yr 2 hours ago, El Guapo said: ....... , pisao sam infostanu, kažu nisu dobili nikakav nalog od elektrana..... Infostan neće menjati račun bez naloga poslodavca. Infostan ne radi za nas gradjane nego za komunalne kuće. Nalozi elektrana stižu svakog meseca. ispravke obično za dva ili više, ali, ako korisnik njihovih usluga insistira, može da stigne nalog da se račun ispravi odmah, na licu mesta. Obične šalteruše uglavnom ne umeju to da urade pa moraš cimati šefa/šeficu.
November 9, 20186 yr vrli gradonačelnik http://rs.n1info.com/a434562/Biznis/Od-drzave-Beogradu-150.000-Radojicic-za-N1-koji-novac.html