ajgor Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Ja ne mogu da verujem da oni i dalje drndaju Ruzveltovu koliko to traje, 4 meseca već? Četvrti mesec u toku, kod Vuka su počeli prvih dana avgusta.
Arkadija Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Jao, upalili su jezivo ukrasno osvetljenje. Jadno je i bedno. Jebali ih plastični satovi nakačeni kao ukras
hazard Posted November 4, 2017 Posted November 4, 2017 Četvrti mesec u toku, kod Vuka su počeli prvih dana avgusta. Da, ali su kod groblja raskopali još u julu
Anonymous Posted November 6, 2017 Posted November 6, 2017 Danas mi neki lik (Beograđanin) koji živi u Herceg Novom objašnjava 'pa šta hoćete, da bi se napravilo lepše mora da se gradi, morate malo da se pritrpite'. Pička ti materina, ide gore, provedi par meseci, pa da nastavimo da pričamo. Znači kite razvaljen grad, zlo mi dođe od pomisli da moram da se vraćam gore, a moram.
barrcode Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 izvadili kocku, pa je sada Skaradska asfaltirana. :ziga:
Tpojka Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Je l' može za uništavanje kulturne baštine i istorijskog nacionalnog blaga da se odgovara retroaktivno?
Hamlet Strašni Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Je l' može za uništavanje kulturne baštine i istorijskog nacionalnog blaga da se odgovara retroaktivno? Kako misliš retroaktivno?
Tpojka Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 (edited) Pa mislim za zlodjela učinjena. Ali to već spada pod lustraciju™... Bar neka jaka tužba u saradnji sa UNESCO-om?* *eto prilike da se opozicija udruži u praksi Edit: Skandalozno! Edited November 10, 2017 by Tpojka
teacher Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 fala bogu više da su sklonili kocku, koliko sam se samo pijan okliznuo o ono...
vathra Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Каква коцка у Скадарској, доле су били они камени облуци.
Hamlet Strašni Posted November 10, 2017 Posted November 10, 2017 Pa mislim za zlodjela učinjena. Ali to već spada pod lustraciju™... Bar neka jaka tužba u saradnji sa UNESCO-om?* *eto prilike da se opozicija udruži u praksi Edit: Skandalozno! Pa samo tako i može da se odgovara. Za neučinjeno ne može, osim u knjigama Filipa Dika :)
gospa buba Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Je l' može za uništavanje kulturne baštine i istorijskog nacionalnog blaga da se odgovara retroaktivno? da moze bio bi beshen za noge i smudjen genije koji je malterisao pecku patrijarshiju. koncept kulturne bashtine kod nas je ziv kikiriki, nema pojma, nema para, ima puno teoretisanja i digitalisanja. osim ako unesko ne pritisne ozgo. a za da pritisne unesko treba novaca, pa da bi pritiskao. ljudi koji se bakcu kulturnom bashtinom su do pola bukvalno volonteri.
bigvlada Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Zar nije rekonstrukcija Golupca pod lupom Uneska pa su ipak stavljali kamenje pogrešne boje?
Recommended Posts