nautilus Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 jeste, bio sam prije desetak dana na cukarici. tamo se moze zvati i zakazati termin.
kapetanm Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Onda Paja mora lično. Uzgred, neće se prepoznati na slici, tako dobro to rade
panta rhei Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Onda Paja mora lično. Uzgred, neće se prepoznati na slici, tako dobro to radeto nije problem, ja se ne prepoznajem ni u ogledalu kad se pogledam. zlobnici bi rekli i da je bolje da ne licim na sebe. nego, nije za mene, za zenu, ja se samo informisem kako ne bi morao da provedem u zemunu vise vremena od planiranog (obavezno neophodnog).kad bi mi neko rekao da to punomocje moze da se odradi i bez vazecih srpskih dokumenta..?
nautilus Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 (edited) tebi trebaju dokumenti samo zbog overe punomocja? ako imas strani pasos, to ti je potvrda identiteta. Edited June 10, 2013 by nautilus
panta rhei Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 i pored toga sto si i srpski drzavljanin priznaje se strani pasos?
nautilus Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 prilikom overe sluzbeniku treba potvrda tvog identiteta a ne potvrda tvog drzavljanstva. i strani drzavljanin moze overiti dokument pred nasim sudom uz uslov da razumije jezik ili ima sudskog tumaca uz sebe.
nautilus Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 jedini problem moze biti sadrzaj punomocja posto u njega, naravno, moras uneti podatke iz pasosa. npr, u pasosu se ne nalazi JMBG.
renne Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 kome i kako prijaviti lažno predstavljanje na internetu, i obmanjivanje potrošača, evo recimo konkretno ovaj slučaj, http://www.zute-strane1.rs/ predstavljaju se kao yellowpages, čak i u zaglavlju svake strane im i stoji www.yellowpages.rs. Ima još nekoliko takvih slučajeva. Šta uraditi? Pomagajte
Sestre Bronte Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 dobio rešenje ostavinske rasprave, postalo pravosnažno, platio takse i porezeda registrujem zaostali auto, primetim da su pored mene upisali adresu pokojnog ocauradim ispravku sudskog postupkadanas stiže rešenje, u mojoj adresi umesto u piše aima li ikakve šanse da me ponovo ne teraju da radim ispravku, to mi je dodatnih minimum mesec dana koje nemamkome da kukam, molim, pretim
Moća Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 Pa probaj idi do supa mislim da ti nece praviti problem oko jednog slova.
Valk Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Tu se radi o tehničkoj grešci, donosi se samo zaključak o ispravci. To bi trebalo da je brzo.Ja po ZUPu, valjda je slično u ostavini. Edited June 14, 2013 by Valkyrie
Tresko Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 dobio rešenje ostavinske rasprave, postalo pravosnažno, platio takse i porezeda registrujem zaostali auto, primetim da su pored mene upisali adresu pokojnog ocauradim ispravku sudskog postupkadanas stiže rešenje, u mojoj adresi umesto u piše aima li ikakve šanse da me ponovo ne teraju da radim ispravku, to mi je dodatnih minimum mesec dana koje nemamkome da kukam, molim, pretimIdi kod sudije koji je doneo rešenje, objasni mu, i neka zapisničarka odštampa novo rešenje, sa a umesto u, sudija potpiše i pečatira, bace staro rešenje, zalepe ovo ispravljeno u predment i ćao.
Recommended Posts