nautilus Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 moras kod notara imas i porez od 2.5% od vrednosti zemljista koju procenjuje poreska uprava na osnovu tabela koje imaju.
Frank Pembleton Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Fuck Odrace me[emoji3]Štastimislio? ...shiit has hit the fan...
BWA Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 4 minutes ago, Bogotac said: Nista,ne poklanjam nikom nista,nek se snalaze pa jbg neka buraz plati.
Bogotac Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Jos vredna zemlja,na Zlatiboru Deda preminuo i niko nije znao da je sastavio testament,ostavio mi sve,pola familije ne prica izmedju sebe zbog toga
Frank Pembleton Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Jos vredna zemlja,na Zlatiboru Deda preminuo i niko nije znao da je sastavio testament,ostavio mi sve,pola familije ne prica izmedju sebe zbog toga[emoji3]Naravno da treba on da plati, nego ja mislio ti pitaš uopšteno... ...shiit has hit the fan...
Bogotac Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 Ma,naravno,nego je bas zategnuta situacija u familiji trenutno Zajeban bio deda Aj sto mi je ostavio sve,calu i tetki nista
halloween Posted June 30, 2019 Posted June 30, 2019 14 minutes ago, Bogotac said: calu Nisam morala da idem unazad s porukama, znam odmah gde si. Takve su dede iz UE, sve unučadima.
djeneralche Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Pokloni caletu. Znam da se ne placa porez na poklon za roditelj->deca, proveri da li vazi i u obrnutom slucaju.
slepa živana Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 2 hours ago, djeneralche said: Pokloni caletu. Znam da se ne placa porez na poklon za roditelj->deca, proveri da li vazi i u obrnutom slucaju. ovo znam. ne važi. otac je sinu prvo koleno, a sin ocu nije al zato mislim da braća i sestre jesu prvo koleno, jedino se ne razumem u te prenose prava o kojima se piše... kad dete poklanja roditelju plaća se porez a može da se oslobodi plaćanja u slučanju težeg siromaštva koje se dokazuje gomilom papirčina, ali u to ne bih ulazila pošto ne verujem da na forumu ima sirotilje.
radisa Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Jedan savet, ne poklanjaj nista... Nije deda tebi to ostavio tek tako... Znači da je mislio da si jedini normalan u porodici, a to nesto znači... Da su ostali bili ok, ostavio bi im nešto... Poštuj dedu...
Frank Pembleton Posted July 1, 2019 Posted July 1, 2019 Jedan savet, ne poklanjaj nista... Nije deda tebi to ostavio tek tako... Znači da je mislio da si jedini normalan u porodici, a to nesto znači... Da su ostali bili ok, ostavio bi im nešto... Poštuj dedu... [emoji4] Ali ako ga to košta više nego što mu koristi? ...shiit has hit the fan...
Recommended Posts