Jump to content

Pitanje za pravnika

Featured Replies

moras kod notara :D

imas i porez od 2.5% od vrednosti zemljista koju procenjuje poreska uprava na osnovu tabela koje imaju.

Fuck

Odrace me:D

Fuck

Odrace me[emoji3]
Štastimislio?

...shiit has hit the fan...

Nista,ne poklanjam nikom nista,nek se snalaze

4 minutes ago, Bogotac said:

Nista,ne poklanjam nikom nista,nek se snalaze

pa jbg neka buraz plati.

Jos vredna zemlja,na Zlatiboru

Deda preminuo i niko nije znao da je sastavio testament,ostavio mi sve,pola familije ne prica izmedju sebe zbog toga:D

Jos vredna zemlja,na Zlatiboru

Deda preminuo i niko nije znao da je sastavio testament,ostavio mi sve,pola familije ne prica izmedju sebe zbog toga[emoji3]
Naravno da treba on da plati, nego ja mislio ti pitaš uopšteno...

Ma,naravno,nego je bas zategnuta situacija u familiji trenutno

Zajeban bio deda

Aj sto mi je  ostavio sve,calu i tetki nista:D

14 minutes ago, Bogotac said:

calu

Nisam morala da idem unazad s porukama, znam odmah gde si.:D

Takve su dede iz UE, sve unučadima. :heart:

Ma,skroz neocekivano

Hvala svima na odgovorima

Pokloni caletu. Znam da se ne placa porez na poklon za roditelj->deca, proveri da li vazi i u obrnutom slucaju.

2 hours ago, djeneralche said:

Pokloni caletu. Znam da se ne placa porez na poklon za roditelj->deca, proveri da li vazi i u obrnutom slucaju.

ovo znam. ne važi. otac je sinu prvo koleno, a sin ocu nije :D

al zato mislim da braća i sestre jesu prvo koleno, jedino se ne razumem u te prenose prava o kojima se piše...

kad dete poklanja roditelju plaća se porez a može da se oslobodi plaćanja u slučanju težeg siromaštva koje se dokazuje gomilom papirčina, ali u to ne bih ulazila pošto ne verujem da na forumu ima sirotilje.

Jedan savet, ne poklanjaj nista... Nije deda tebi to ostavio tek tako... Znači da je mislio da si jedini normalan u porodici, a to nesto znači... Da su ostali bili ok, ostavio bi im nešto... Poštuj dedu... :)

+1

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jedan savet, ne poklanjaj nista... Nije deda tebi to ostavio tek tako... Znači da je mislio da si jedini normalan u porodici, a to nesto znači... Da su ostali bili ok, ostavio bi im nešto... Poštuj dedu... [emoji4]

Ali ako ga to košta više nego što mu koristi?