October 15, 200915 yr veliko hvala sto si podelila svoj izum javnosti bez trazenja tantijema za :) Edited October 15, 200915 yr by Pontijak
October 15, 200915 yr Imaš i onaj brie što je ležao u choucroutu neko vreme - njega isto tako raspakovanog kad staviš u frižider, ubije sve ostale mirise samo tako
October 15, 200915 yr Imaš i onaj brie što je ležao u choucroutu neko vreme - njega isto tako raspakovanog kad staviš u frižider, ubije sve ostale mirise samo tako Sa ovim već imam iskustva.
October 15, 200915 yr Author to je neki svapski pelinkovac kome nikako da zapamtim ime jer ne znam nemacki, ukus lici na jagerov ali je jeftiniji + dobijes i casu kada kupis flasu ako mislimo na isti (socko-jeger), ooodličan!posto je topik oziveo ocekujmo nove poglede na nove friziderske utrobei nadamo se uspehu u tome!
October 15, 200915 yr pelinkovce ne pijem. uopste pica koja su aromatizovana.ali moji drugari iz sarajeva to kidaju.
October 16, 200915 yr slazem se sa buckom. nemacki pelinkovac je em ima slatkasto-gorak i prijatan ukus, em ima alkohola, em nije skup kao jager, em ima lepu flasu. meni jedino smeta sto popijem flasu za 2 dana ali koji god alkohol da uzmem, vodku, dzin, viski, popijem flasu za 2 dana tako da i ne uzimam cesto flajke alkohola za u kuci. Edited October 16, 200915 yr by Pontijak
October 16, 200915 yr Otoič nas preljubazni Latvijci natjeraše da probamo ovaj Riga Black Balsam.Jebotebog koji najstrašniji otrov.
October 16, 200915 yr dozvolitetm da vizuelno predstavim svoj fružider, u cilju očuvanja ovog sjajnog topika :a kao bonus, jedna PPPremijera. po prvi put ukombinovani Perspic i Cool perspic na jednoj fotki, koju ću u spojler pošto je malo offtopic :D
October 16, 200915 yr Author Au jebote, kad dođe Empejevljeva revolucija ti prvi gineš, ali ja ti skidam kapu!Ovu:Odo sad da detaljno analiziram, i svaka čast što doprinosiš životu topića!