Pontijak Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 (edited) veliko hvala sto si podelila svoj izum javnosti bez trazenja tantijema za :) Edited October 15, 2009 by Pontijak
Razzmatazz Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Imaš i onaj brie što je ležao u choucroutu neko vreme - njega isto tako raspakovanog kad staviš u frižider, ubije sve ostale mirise samo tako
renne Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ja stavim mleko u nekoj širokoj posudi i nema problema.
Joshua Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Imaš i onaj brie što je ležao u choucroutu neko vreme - njega isto tako raspakovanog kad staviš u frižider, ubije sve ostale mirise samo tako Sa ovim već imam iskustva.
Buck Naked Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 to je neki svapski pelinkovac kome nikako da zapamtim ime jer ne znam nemacki, ukus lici na jagerov ali je jeftiniji + dobijes i casu kada kupis flasu ako mislimo na isti (socko-jeger), ooodličan!posto je topik oziveo ocekujmo nove poglede na nove friziderske utrobei nadamo se uspehu u tome!
MayDay Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 ako mislimo na isti (socko-jeger), ooodličan!joj nije valjda jeger traum? :D
Un-juice Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 joj nije valjda jeger traum? :Dto neko probao?? ja se nisam usudio
MayDay Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 pelinkovce ne pijem. uopste pica koja su aromatizovana.ali moji drugari iz sarajeva to kidaju.
Pontijak Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 (edited) slazem se sa buckom. nemacki pelinkovac je em ima slatkasto-gorak i prijatan ukus, em ima alkohola, em nije skup kao jager, em ima lepu flasu. meni jedino smeta sto popijem flasu za 2 dana ali koji god alkohol da uzmem, vodku, dzin, viski, popijem flasu za 2 dana tako da i ne uzimam cesto flajke alkohola za u kuci. Edited October 16, 2009 by Pontijak
Otto Katz Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Otoič nas preljubazni Latvijci natjeraše da probamo ovaj Riga Black Balsam.Jebotebog koji najstrašniji otrov.
Alphons Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 dozvolitetm da vizuelno predstavim svoj fružider, u cilju očuvanja ovog sjajnog topika :a kao bonus, jedna PPPremijera. po prvi put ukombinovani Perspic i Cool perspic na jednoj fotki, koju ću u spojler pošto je malo offtopic :D
Pontijak Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ti imas posebnu jedinicu za alkohol tj ovo fensi cudo sa staklenim vratima :o
Buck Naked Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Au jebote, kad dođe Empejevljeva revolucija ti prvi gineš, ali ja ti skidam kapu!Ovu:Odo sad da detaljno analiziram, i svaka čast što doprinosiš životu topića!
Recommended Posts