kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 evo probao opet i neće, ni preko safarija ni opere, a ni tor-a a tek sad vidim da ima i neka login opcija @maheem ae pošalji 1
kud u maglu Simoviću Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 6 minutes ago, goofs said: rutraker, ima sve muzike ikada jbg nemam nemam nalog tamo, a beše treba pozivnica ozbiljno počelo sve to da smara
goofs Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 Mislim da ne treba pozivnica, otvorena je registracija, u nekim periodima cak i torenti budu public, sad trenutno su ipak samo za loginovane korisnike
notenoughreasonsforclaire Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: evo probao opet i neće, ni preko safarija ni opere, a ni tor-a a tek sad vidim da ima i neka login opcija @maheem ae pošalji Na koju PB adresu ideš (pošto ih ima više)? Meni daje ovo: Spoiler https://thepiratebay0.org/torrent/6998024/Haustor-Diskografija 1
ragasto Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 @kud u maglu Simoviću Ako imaš Brave browser onda tako skini torent, ovo što ti iskače je samo reklama sa 300 pop-upova.
napadaj Posted March 23, 2023 Posted March 23, 2023 +1 za rutracker i Soulseek, za domaću svakako i BalkanDownload. A ima i uže specijalizovanih sajtova za pojedine žanrove.
autsajder Posted March 29, 2023 Posted March 29, 2023 On 23. 3. 2023. at 19:51, maheem said: Slsk ima novi interfejs, pa ko je rabio stari trebaće mu neko vreme da se navikne na nove gluposti. Hm? Zar ima nešto novije od Qt builda iz 2019? Ako misliš baš na staaari stari, dostupan je još na nj. sajtu i radi. 1
maheem Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 On 29.3.2023. at 23:38, autsajder said: Hm? Zar ima nešto novije od Qt builda iz 2019? Ako misliš baš na staaari stari, dostupan je još na nj. sajtu i radi. Bas dugo nisam morao da reinstaliram, i sad kad je crko hard na laptopu, skinuo poslednju verziju pa sam se šokirao kad sam video zaključane fajlove :’(
Lancia Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 33 minutes ago, maheem said: Bas dugo nisam morao da reinstaliram, i sad kad je crko hard na laptopu, skinuo poslednju verziju pa sam se šokirao kad sam video zaključane fajlove :’( Dodjes na mesto gde se razmenjuje muzika i zakljucas fajlove i jos ladno od tebe skidaju ono sto im se svidja, e dobijes kitu
napadaj Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Ali toga ima već godinama i nezavisno je od verzije. Ja koristim 2014.8.31 i redovno nailazim na zaključane fajlove kad tražim trens.
Lancia Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 1 minute ago, napadaj said: Ali toga ima već godinama i nezavisno je od verzije. Ja koristim 2014.8.31 i redovno nailazim na zaključane fajlove kad tražim trens. Znam da ima, ne razumem koncept. Mislim, nikad nisam pitao nikoga za zakljucane fajlove, idi brate na neko drugo mesto, pa se pogadjaj, prodaj, radi sta hoces.
maheem Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 (edited) 58 minutes ago, napadaj said: Ali toga ima već godinama i nezavisno je od verzije. Ja koristim 2014.8.31 i redovno nailazim na zaključane fajlove kad tražim trens. U prastaroj verziji koju sam koristio nije bilo toga. Bilo je par likova koji nisu sharovali neke fajlove, menjaza uglavnom, al ovo sad je biznis postao. edit: kenjam, poslednjih 10 godina je bilo usera koji su slali reklamu za svoje sajtove za koje treba pretplata. Edited April 2, 2023 by maheem
napadaj Posted April 2, 2023 Posted April 2, 2023 Likovi sa zaključanim profilima obično imaju u opisu profila šta treba da uradiš da bi imao pristup njihovim fajlovima - npr. da imaš 50gb muzike, lepo sortirano, tagovano, dosta novijih izdanja, da su stalno online itd itd.
Recommended Posts