napadaj Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Apsolutno, PC verzija ne radi već godinu dana, mobilna baguje, baš loša usluga.
arkonada Posted November 25, 2020 Posted November 25, 2020 Kako ste nezahvalni, država nam dala nešto džabe 3 meseca za naše pare i bunite se. Inače, šalu na stranu, mts go je teško sranje ali optika i TV im stvarno rade dobro i dobra je slika.
John Coltrane Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Ako ćemo iskreno i EON za mob je oko 2 zvezdice, mene je do skoro mučilo da imam ton a slika crna. Ja ću uzeti ova 3 meseca, zanima me jel može da se vraća sadržaj u nazad? Mada kad god se potegne tema Zvezdinih tekmi ili LŠ i generalno strimova ja ljudima preporučim IPTV liste koje su bile na Aliju, mada sad ih izgleda gase sve više. Dodje mu 2,5$ mesečno.
djeneralche Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 Ima vracanje unazad. Meni secka aplikacija, nemam pojma da li je do moje mreze ili do njih. Na kineskim iptv jedino su nase Arene uvek nesto seckale, Bein strimovi nikada, tako da je moguce da nasi streamovi zavise i od trenutnog opterecenja koliko ljudi gleda, ne znam koju su tehnologiju koristili u pozadini.
John Coltrane Posted November 26, 2020 Posted November 26, 2020 5 minutes ago, djeneralche said: Ima vracanje unazad. Meni secka aplikacija, nemam pojma da li je do moje mreze ili do njih. Na kineskim iptv jedino su nase Arene uvek nesto seckale, Bein strimovi nikada, tako da je moguce da nasi streamovi zavise i od trenutnog opterecenja koliko ljudi gleda, ne znam koju su tehnologiju koristili u pozadini. Ima EPG sad sam i ja instalirao na mob, sasvim pristojno i kad je prebacim preko EON boxa na tv. Ja sam najveći problem imao sa SKY SPORT UK, ali ako neće HD on mi pusti u SD, mada ako je LŠ npr u pitanju uvek mogu prebaciti na neki od ostalih zemalja. Tipa Skandinavija mi nikad nije kucala ni kad gledam vikendom. Kod Arene mi se dešavalo da secka Srbija ali kad prebacim na Hrvatska radi ok (ili obrnuto) a sadržaj im je isti ITA i FRA lige koje nemam na SBB ili tipa basket ABA liga. Plus kod Hrvata zadnje 2 sezone LŠ ide i na Planet Sport. Opet kažem problem je ukačiti dobru listu da 6 meseci (ili koliko je minimum plaćanje) nikad ne bude problema.
ducca Posted November 27, 2020 Author Posted November 27, 2020 19 hours ago, John Coltrane said: Ako ćemo iskreno i EON za mob je oko 2 zvezdice, mene je do skoro mučilo da imam ton a slika crna. Ja ću uzeti ova 3 meseca, zanima me jel može da se vraća sadržaj u nazad? Fora da ima ton a crna slika na Eonu je povezan sa kvalitetom wifi mreže, meni se bar dešavao taj slučaj samo kad sam jurio Eon sadržaj po nekim zabitima sa nikakvim netom, inace app radi kao sat. Vidim da se za ovu Arenu Cloud priča da secka, rekao sam to i u sredu - prijatno sam iznenadjen, meni nije seckalo uopšte, čak je i promena kanala radila bez lagovanja i freeza, kvalitet slike nije baš HD ali nije npr ni gori od RTS verzije "HD"-a. Za sad najbolja opcija za praćenje Arene i njenih liga, ako se ne pokvare u smislu kvaliteta streama platiću tih 600 kinti da se ne jebavam više sa strramovima, klik sportom, Kodijem, itd...
zoki Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 i ja sam juče probao, nikakvo seckanje ni na telefonu ni kad se castuje na eon, 100% je do neta samo da urade dobru aplikaciju za tv
John Coltrane Posted November 27, 2020 Posted November 27, 2020 2 hours ago, ducca said: Fora da ima ton a crna slika na Eonu je povezan sa kvalitetom wifi mreže, meni se bar dešavao taj slučaj samo kad sam jurio Eon sadržaj po nekim zabitima sa nikakvim netom, inace app radi kao sat. Vidim da se za ovu Arenu Cloud priča da secka, rekao sam to i u sredu - prijatno sam iznenadjen, meni nije seckalo uopšte, čak je i promena kanala radila bez lagovanja i freeza, kvalitet slike nije baš HD ali nije npr ni gori od RTS verzije "HD"-a. Za sad najbolja opcija za praćenje Arene i njenih liga, ako se ne pokvare u smislu kvaliteta streama platiću tih 600 kinti da se ne jebavam više sa strramovima, klik sportom, Kodijem, itd... Nisam baš siguran obzirom da sam im poslao mejl i u prilogu okačio screenshoot sa speedtest.net moje brzine koja je bila oko 100Mbps. U zadnje vreme radi odlično, ali ako udješ na app store i komentare videćeš da se veliki broj korisnika žalio na to pre izvesnog vremena.
John Coltrane Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Meni sad ne šljakaju ARENE, ostali kanali sve normalno.
renne Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Autorska prava, malo su se popičkarali, ali biće brzo rešeno Spoiler valjda
John Coltrane Posted November 28, 2020 Posted November 28, 2020 Kakvi amateri A radi fight kanal nisam ni znao da to imaju. Hvala ti na objašnjenju.
Recommended Posts