duda Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 oca sam i ja pogledala po ne znam koji put e to mu je bio film na dalje, sve lošije i lošije, do ovog besmisla na kraju, kako se zvaše ono govno od filma sa monikom beluči ?
Misko Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Da mi je dinar svaki put kada sam cuo.: od Kusturice valjaju samo Doli Bel i Otac na slizbenom putu..za RTS se n ceudim, ipak je to RTS..skines sa yify, i nadjes neki prevod, makar i an enegleskom, opet je bolje engo gledati na RTS..ja se lomim izmedju Doma i Undergrouda koji mi je bolji..
vememah Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Quote најскупља емисија на РТС-у квиз у приватној продукцији за који се годишње издваја 55 пута више новца него за две најгледаније емисије које се раде у продукцији РТС-а
Frank Pembleton Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Ali ovo izgovaranje da eto produkcioni deo insistira na procedurama itd...Mrš bre govno jedno alavo.Obaška što nisi ni trebao na tom mestu da budeš, sad ti zinulo dupe pa odbijaš da odeš u penziju.......shiit has hit the fan. 1
Milošica Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 1 hour ago, fusion_ said: Mislim da je Stigni me ako znaš. Zato se i zove tako. 2
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 preorati i posoliti nema druge 1
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 pročitavši odgovor još sam ubedeniji da je oranje i osoljavanje jedino rešenje, samo ga treba ponoviti za svaki slučaj 1
hefaca Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 A lepo su mogli da repriziraju Srecne ljude i da rabe 2 narodna orkestra i da obaraju rekorde gledanosti. Treba ovakvih kritika vise, da se javni servis vrati na stare staze. Nedeljom posle dnevnika jedna serija u sopstvenoj proizvodnji, kviz visoki napon ili sveznalica, ajd moze potera i pokoji strani film u 21h. Sav visak udri na sport. Ovako osoliti i preorati ovo sto je ostalo od najbolje televizije na ovim prostorima. 2
Frank Pembleton Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 Slabo ti je ovo.Moraš jače.....shiit has hit the fan.
Milosh76 Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 44 minutes ago, hefaca said: A lepo su mogli da repriziraju Srecne ljude i da rabe 2 narodna orkestra i da obaraju rekorde gledanosti. Treba ovakvih kritika vise, da se javni servis vrati na stare staze. Nedeljom posle dnevnika jedna serija u sopstvenoj proizvodnji, kviz visoki napon ili sveznalica, ajd moze potera i pokoji strani film u 21h. Sav visak udri na sport. Ovako osoliti i preorati ovo sto je ostalo od najbolje televizije na ovim prostorima. A moze i VUcic po ceo dan.. i tako ga ne vadite iz usta
foto Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 oce li neko da pusti dom za vesanje sa titlom ili svi da pisemo nemanji?
ultra plasticni Posted February 11, 2023 Posted February 11, 2023 sledi bergman bez prevoda divlje jagode 2
Recommended Posts