Reaktor Posted April 17, 2019 Posted April 17, 2019 Sindikat RTS-a: Vučić ne sme da omalovažava zaposlene na javnom servisu Quote "Gospodine predsedniče, ako Vama ne odgovara trenutna politika Informativnog programa naše kuće, i ako u njegovom programu smatrate da još niste dovoljno zastupljeni, i da takva uredjivačka politika ide na štetu informisanosti gradjana Srbije koji bi trebalo da o Vašim aktivnostima znaju još više i još podrobnije nego što sada saznaju putem javnog servisa, to nikako ne znači ni da Informativni program već odavno nije prešao granicu dobrog ukusa u plasiranju vesti o Vama", piše u pismu.
mraki Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 (edited) Slagalica u pola 9... edit: a zatim dnevnik 2 Edited April 19, 2019 by mraki
dvb-t manijak Posted April 23, 2019 Posted April 23, 2019 On 19.4.2018. at 11:42, dvb-t manijak said: Eto prođe 19 godina od kako su totalni idioti srušili zgradu RTS-a. Legitiman vojni cilj, koji prkosno nije izmešten na rezervnu lokaciju, u kome je potpuno opravdano bila čitava smena. Te noći oko 2:30 ispred Da, u tradiciji RTS-a, repriziram post od pre godinu dana.
ragasto Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Upravo ide emisija o bombardovanju RTS-a, Lazanski je iritantan kao i obicno.
Frank Pembleton Posted April 25, 2019 Posted April 25, 2019 Nahvališe mnogi ovaj dokumentarac o bombardovanju PTC. Ja gledam, i vidim da neki ljudi fale. I onda vidim na kraju da neki od porodica nisi hteli da govore. Popričao sa kolegom, kućnim prijateljem porodice jedne od poginulih, i on mi kaže: Bili su ovi sa PTC kod majke , ona im rekla šta će da kaže "u kameru" i da li joj oni garantuju da će sve biti objavljeno. Nisu mogli da garantuju. I majka je rekla onda ja nemam šta da pričam sa vama...
stoka Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Naravno, kao i po pitanju drugih događaja iz bliske prošlosti, sve je friziranja i prećutkivanja. Sve se više prećutkuje krivica onih koji su ih ostavili u zgradi RTS-a ..
Zico Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 On 25.4.2019. at 22:55, Frank Pembleton said: Nahvališe mnogi ovaj dokumentarac o bombardovanju PTC. Ja gledam, i vidim da neki ljudi fale. I onda vidim na kraju da neki od porodica nisi hteli da govore. Popričao sa kolegom, kućnim prijateljem porodice jedne od poginulih, i on mi kaže: Bili su ovi sa PTC kod majke , ona im rekla šta će da kaže "u kameru" i da li joj oni garantuju da će sve biti objavljeno. Nisu mogli da garantuju. I majka je rekla onda ja nemam šta da pričam sa vama... Kakva govna
Cane Vukic Prebranac Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 Шта се дешава са РТС-ом, акцентовањем и изговарањем? Малоприје дјевојка што води спортски дневник каже да се одржава такмичење у стонитенису. Нешто прије ње у дневнику, водитељка каже "римокаТОлици", с нагласком на то умјесто ка.
radisa Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 4 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Шта се дешава са РТС-ом, акцентовањем и изговарањем? Малоприје дјевојка што води спортски дневник каже да се одржава такмичење у стонитенису. Нешто прије ње у дневнику, водитељка каже "римокаТОлици", с нагласком на то умјесто ка. Došlo 30 godina kvalitetnog obrazovanja na naplatu, ništa drugo...
stoka Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 RTS se fantastično profesionalno srozao i sve više liči na pink lajt. Neki ljudi su neprimetno skrajnuti i sada isti par voditeljki vodi udarnu informativnu emisiju ...
stoka Posted May 5, 2019 Posted May 5, 2019 1 hour ago, mraki said: Dušica Spasić navodno ode na Pink S obzirom da je vodila naprdnjački miting u Beogradu, ništa to ne bi bilo čudno ...
Recommended Posts