Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

Jel ovo rekordno brza repriza Korena?

Posted

Sindikat RTS-a: Vučić ne sme da omalovažava zaposlene na javnom servisu

"Gospodine predsedniče, ako Vama ne odgovara trenutna politika Informativnog programa naše kuće, i ako u njegovom programu smatrate da još niste dovoljno zastupljeni, i da takva uredjivačka politika ide na štetu informisanosti gradjana Srbije koji bi trebalo da o Vašim aktivnostima znaju još više i još podrobnije nego što sada saznaju putem javnog servisa, to nikako ne znači ni da Informativni program već odavno nije prešao granicu dobrog ukusa u plasiranju vesti o Vama", piše u pismu.

Posted (edited)

Slagalica u pola 9...:dry:

edit: a zatim dnevnik 2

Edited by mraki
Posted

Krenuo prenos na PTC komemoracije...

Posted
On ‎19‎.‎4‎.‎2018‎. at 11:42, dvb-t manijak said:

Eto prođe 19 godina od kako su totalni idioti srušili zgradu RTS-a. Legitiman vojni cilj, koji prkosno nije izmešten na rezervnu lokaciju, u kome je potpuno opravdano bila čitava smena. 

:sad:

Te noći oko 2:30 ispred

AwXJUQX.gif

Da, u tradiciji RTS-a, repriziram post od pre godinu dana. 

Posted

Upravo ide emisija o bombardovanju RTS-a, Lazanski je iritantan kao i obicno.

Posted

Nahvališe mnogi ovaj dokumentarac o bombardovanju PTC.

Ja gledam, i vidim da neki ljudi fale.

I onda vidim na kraju da neki od porodica nisi hteli da govore.

Popričao sa kolegom, kućnim prijateljem porodice jedne od poginulih, i on mi kaže:

Bili su ovi sa PTC kod majke , ona im rekla šta će da kaže "u kameru" i da li joj oni garantuju da će sve biti objavljeno.

Nisu mogli da garantuju. I majka je rekla onda ja nemam šta da pričam sa vama...

Posted

Naravno, kao i po pitanju drugih događaja iz bliske prošlosti, sve je friziranja i prećutkivanja. Sve se više prećutkuje krivica onih koji su ih ostavili u zgradi RTS-a ..

• 2 weeks later...
Posted
On 25.4.2019. at 22:55, Frank Pembleton said:

Nahvališe mnogi ovaj dokumentarac o bombardovanju PTC.

Ja gledam, i vidim da neki ljudi fale.

I onda vidim na kraju da neki od porodica nisi hteli da govore.

Popričao sa kolegom, kućnim prijateljem porodice jedne od poginulih, i on mi kaže:

Bili su ovi sa PTC kod majke , ona im rekla šta će da kaže "u kameru" i da li joj oni garantuju da će sve biti objavljeno.

Nisu mogli da garantuju. I majka je rekla onda ja nemam šta da pričam sa vama...

Kakva govna :puke:

Posted

Шта се дешава са РТС-ом, акцентовањем и изговарањем?

Малоприје дјевојка што води спортски дневник каже да се одржава такмичење у стонитенису.

Нешто прије ње у дневнику, водитељка каже "римокаТОлици", с нагласком на то умјесто ка.

Posted
4 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said:

Шта се дешава са РТС-ом, акцентовањем и изговарањем?

Малоприје дјевојка што води спортски дневник каже да се одржава такмичење у стонитенису.

Нешто прије ње у дневнику, водитељка каже "римокаТОлици", с нагласком на то умјесто ка.

Došlo 30 godina kvalitetnog obrazovanja na naplatu, ništa drugo...

Posted

RTS se fantastično profesionalno srozao i sve više liči na pink lajt. Neki ljudi su neprimetno skrajnuti i sada isti par voditeljki vodi udarnu informativnu emisiju ...

Posted

Dušica Spasić navodno ode na Pink :isuse:

Posted
1 hour ago, mraki said:

Dušica Spasić navodno ode na Pink :isuse:

S obzirom da je vodila naprdnjački miting u Beogradu, ništa to ne bi bilo čudno ...