pbg12345 Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 25 minutes ago, radisa said: Žuti Bujke, miri Srbe sa svima, u ovakvom trenutku... :mad: A jbg Sta god da je povod za ovo (ako "ovo" uopste postoji, a nije slucajnost) samo neka nastave u istom smeru Preterano je zatrovan ovaj narod mrznjom A rts je jbg rts i dalje ima ogroman uticaj na drustvo
kud u maglu Simoviću Posted December 24, 2018 Posted December 24, 2018 1 hour ago, Cane Vukic Prebranac said: i meni je ovo prvo palo na pamet
Niveamen Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 18 hours ago, radisa said: Žuti Bujke, miri Srbe sa svima, u ovakvom trenutku... :mad: Svakako miljama daleko ispred nacionalistickog HRT-a.Tako nesto na HRT-u,ni na 5-tom kanalu necete videti.
Facundo Orellana Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Zato prvih nekoliko minuta dnevnika odradi komplet trovanje, dok uredno puštaju, psihopatino razmazivanje fekalija po normalnom životu, opoziciji, susednim narodima, zapadu... O drugim trovačnicama sa nacionalnom frekvencijom da ne pričam. Ima Rts ponekad normalne emisiji, međutim one su kap u moru, u odnosu na režimsko ubijanje normalnosti koje gledamo svaki dan.
stoka Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 informativa je na liniji pinka, dokumentarni sektor je ok ...
stoka Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 Koliko se čovek odmori uz kanale RTS Trezor i RTS Muzika ...
ragasto Posted December 25, 2018 Posted December 25, 2018 O, da. Voleo bih i da malo brže digitalizuju arhivu i kače na Planetu.
Frank Pembleton Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 Ma Informativna redakcija je televizija u televiziji... Ovo ostalo i ima smisla...
nisam ja Posted December 28, 2018 Posted December 28, 2018 ko je odgovoran za onaj humor što puštaju svako veče?
mraki Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 (edited) Dnevnik rts upravo, deca sa Kosova u poseti Beogradu i predsedniku, izjava devojčice: “Beograd je prelep, upoznala sam Vučića...” Edited December 30, 2018 by mraki
radisa Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 Just now, mraki said: Dnevnik rts upravo, deca sa Kosova u poseti Beogradu i predsedniku, izjava devojčice: “Beograd je prelep, upoznala sam Vučića...”
kud u maglu Simoviću Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 blaženo počivši @Аврам Гојић se zbog ovoga naljutio na mene, od tad me uvek gane mešanje dece u politiku
radisa Posted December 30, 2018 Posted December 30, 2018 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: blaženo počivši @Аврам Гојић se zbog ovoga naljutio na mene, od tad me uvek gane mešanje dece u politiku Pa vidiš kakvo je đubre Ivanović, zloupotrebio decu, čak se neka zašitnica građana grada Beograda, za koju nikad niko ni pre ni posle nije čuo javila povodom toga...
Recommended Posts