Milosh76 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 (edited) za tijanića, pustio čovek sveCko u HD-uTo je super samo sa ljude sa fensi LCD televizorima? Posto ne primecujem neku razliku na KDS u odnosu na juce ili pre neki dan. Edited June 12, 2010 by Milosh76
renne Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To ide preko zemaljske, znači antena kroz prozor i cepaj
Milosh76 Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 Kakva antena, nemam ti ja to, samo kabl i to shugavi KDS i "stari" Sony tv, ne ovo novo 32 inca ludilo... Ne primecujem razliku zaista...
morgen Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 U PressuKoga vidite kao najverovatnijeg budućeg direktora RTS-a? U javnosti se licitira mnogim imenima vaših kolega.- Teško je govoriti o kandidatima kad konkurs još nije raspisan, a kamoli završen. Hiljade ljudi može bolje od mene da radi ovaj posao i unapredi RTS. Ono što kruži novinarskim esnafom jeste da moćna grana vlasti želi Jelenu Kosanić sa B92, jer u nju navodno ima puno poverenje. Slabiji deo vlasti želi Dragana Bujoševića, koji godinu dana sređuje „Politiku", dok „nikolićevci" ovde vide, sebi blisku, Tanju Vidojević, već osposobljenu da nosi ovoliki teret. Moj favorit je Kosanićka i sa njom sam ranije razgovarao o prelasku na RTS. U svakom slučaju, siguran sam da vlast neće birati budućeg direktora. Na postojeći sastav Upravnog odbora nije moguće uticati. Ja sam vam svedok. Na svakom sastanku mene propuste kroz „toplog zeca".Ne vidim čemu tako žestok odgovor Jelene Kosanić. :o Tijanić je više nego afirmativno govorio o njoj, bez trunke malicioznosti.
yolo Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ne izgleda bas da si dobro procitao/la. zasto bi tijanic iznenada sada licitirao njenim imenom sem da pokaze kako je nistavna ta konkurencija kojom mu politicari prete. i ja bih popizdeo da me svinja koristi za svoj predizborni marketing.
Frank Pembleton Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 za tijanića, pustio čovek sveCko u HD-uJel to oni pustaju u 720p?
Frank Pembleton Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Shaltam kanale kad ono na rts2 jelen top lista.Vidim da su ustavili onog idiota da vodi, riba je popila pedalu?
Frank Pembleton Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 riba je pedalirala njih jer nije htela na rtsKako god znaci verovatno se budzet istanjio pa i honorari, a onaj kockasti je platio da se slika...
yolo Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 Kako god znaci verovatno se budzet istanjio pa i honorari, a onaj kockasti je platio da se slika...ma ne, zena nije htela vise da pristaje na pritiske oko toga ko ide na listu. as simple as that.
Jolly Roger Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Tijanić ostaje ne čelu RTS?14. jun 2010.Nezvanično se saznaje da se još niko nije javio na konkurs za direktora RTS, a da će sadašnji čelnik javnog servisa to učiniti u poslednji časMa nije moguće?!?!
Recommended Posts