Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

Posted

volim jutro uz nadu macuru i broj intervencija hitne pomocipost-1980-12653665136079.jpg

Posted

Nada uzimajteredovnoterapijuiadekvatnoseoblačite Macurović. Milka Canić hitne pomoći.

Posted
2rmmiao.jpg:isuse:
jbt, ko da je interlaced deo slike na kojoj je kosa :D
Posted

RTS najavio da će prenositi Olimpijske igre u HD.

Posted

Pa preko RTS HD kanala (27. kanal preko Avale, Mpeg4)(ako je to bilo pitanje)

Posted
Pa preko RTS HD kanala (27. kanal preko Avale, Mpeg4)(ako je to bilo pitanje)
Jel' ima neki HD signal i oko NS-a, sa Iriškog Venca ili je to ostalo samo kao najava?Pa ako ima, da vadim digitalnu antenu i budžim TV karticu... Ako je signal dovoljno jak, da dobaci do mene...
Posted
Nema na 31. kanalu na žalost još ništa
Vest je iz oktobra, naslovljeno na uskoro, pa sam mislio da je uskoro odavno prošlo... Silly me...
Posted (edited)

Jovana upravo gostuje na Foxu u nekoj emisiji. Promenila frizuru skroz, sad joj je kosa ispravljena skoro potpuno. :D

Edited by Sludge Factory
Posted

nisu dosta jedan bosiljcic i jedna miljkovic vec postoje lazni ivan i lazna natasa. upravo vode muzicku emisiju u kojoj gostuju cune i ajdkadsamvecdovelatatudaijazapevam katarina

• 3 weeks later...
Posted (edited)
Prevara na drzavnoj televiziji, lajv:Najniza ponuda najveca prevara.
A zašto se RTS bavi ovim kada uzima dovoljno para od reklama i pretplate?!Mislim da bi najprikladnija reč u srpskom jeziku bila: ĐUBRAD!Uhapsiti Tijanića i Popovića koji je u Grandu stalno terao ljude da licitiraju za stan! Napuniti bajbokane sa svim Grandovim zvezdama, a meni prepustiti Tanju Savić da je isleđujem! Edited by stoka
Posted

zar nije da nagradne igre organizuje Državna lutrija Srbije. Nisam siguran kolika je ovde krivica RTS-a, mnogo više liči na DLS. Ko je sada drži ne znam, ali nekada je sigurno pripadala ekspertima. Krišto je pre Aerodroma, bio direktor Lutrije.