TandaraMandaRa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 volim jutro uz nadu macuru i broj intervencija hitne pomoci
Kelt Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Nada uzimajteredovnoterapijuiadekvatnoseoblačite Macurović. Milka Canić hitne pomoći.
Grunf Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 jbt, ko da je interlaced deo slike na kojoj je kosa :D
renne Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 RTS najavio da će prenositi Olimpijske igre u HD.
renne Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pa preko RTS HD kanala (27. kanal preko Avale, Mpeg4)(ako je to bilo pitanje)
radisa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Pa preko RTS HD kanala (27. kanal preko Avale, Mpeg4)(ako je to bilo pitanje)Jel' ima neki HD signal i oko NS-a, sa Iriškog Venca ili je to ostalo samo kao najava?Pa ako ima, da vadim digitalnu antenu i budžim TV karticu... Ako je signal dovoljno jak, da dobaci do mene...
radisa Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Nema na 31. kanalu na žalost još ništaVest je iz oktobra, naslovljeno na uskoro, pa sam mislio da je uskoro odavno prošlo... Silly me...
Sludge Factory Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 (edited) Jovana upravo gostuje na Foxu u nekoj emisiji. Promenila frizuru skroz, sad joj je kosa ispravljena skoro potpuno. :D Edited February 15, 2010 by Sludge Factory
Matilda Ivancic Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nisu dosta jedan bosiljcic i jedna miljkovic vec postoje lazni ivan i lazna natasa. upravo vode muzicku emisiju u kojoj gostuju cune i ajdkadsamvecdovelatatudaijazapevam katarina
nautilus Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Prevara na drzavnoj televiziji, lajv:Najniza ponuda najveca prevara.
stoka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 (edited) Prevara na drzavnoj televiziji, lajv:Najniza ponuda najveca prevara. A zašto se RTS bavi ovim kada uzima dovoljno para od reklama i pretplate?!Mislim da bi najprikladnija reč u srpskom jeziku bila: ĐUBRAD!Uhapsiti Tijanića i Popovića koji je u Grandu stalno terao ljude da licitiraju za stan! Napuniti bajbokane sa svim Grandovim zvezdama, a meni prepustiti Tanju Savić da je isleđujem! Edited March 6, 2010 by stoka
Jozef K. Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 zar nije da nagradne igre organizuje Državna lutrija Srbije. Nisam siguran kolika je ovde krivica RTS-a, mnogo više liči na DLS. Ko je sada drži ne znam, ali nekada je sigurno pripadala ekspertima. Krišto je pre Aerodroma, bio direktor Lutrije.
Recommended Posts