Jump to content
IGNORED

gps navigacija

Al-Khwarizmi

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• copkillah

25

• Yoyogi

24

• renne

24

• katamaran

21

Posted

Meni je here odlican pa je odlican. Kad me dovede do kucnog praga u nekom seocetu u okolini Kikinde trajno me je kupio.

Posted

najnovije mape za iGo koje sam imao su bile Here i POI su urađene očajno, recimo za Kefaloniju je falio veliki broj plaža koje su itekako poznate.

sećam se takođe da su u prethodnoj inkarnaciji, Here mape grad Štip računale kao jednu tačku na putu. Posle toga su bile neke ucrtane ulice ali ne i obeležene.

• 1 month later...
Posted

Kome se obratiti za popravku navigacije, jel rade to ovi sto rade i mobilne telefone ili jok? Konkretno je u pitanju fabricka navigacija za Volkswagen Up, dosao ujak iz Svajcarske i navigacija mu samo zamrla, bela slika na ekranu i nista se ne desava, ne daje znake zivota.

Posted

Ovako na prvu, vw zvanični servis, mada zvanično u prevodu znači odraćemo te. Ako te ne mrzi skokni na vw forum neki, to je sigurno najbolji izvor informacija.

Posted

Nasao sam nekog lokalnog lika koji kao radi s navigacijama pa cu odneti prvo kod njega da pogleda. Ako on nume onda vijam taj forum, nema druge.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Pitanje je da li ima mapu Srbije. Ako nema - eto ti odgovora. Recimo prve Insignije nisu imale i ne može ni naknadno da se ubaci.

Posted

Ma nece on mapu Srbije jer zivi u Svici, samo da mu se popravi to sto mu je ekran pobeleo :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

Da potvrdim da Here zakiva :Hail:

Na androidu 5.0.1 za sad bez greške

Posted

Da potvrdim da Here zakiva :Hail:

Na androidu 5.0.1 za sad bez greške

probaj bilo šta opskurnije da nađeš, pa ćeš da vidiš kako 'zakiva'.

• 2 months later...
Posted

ljudi, dajte neki link za kupovinu igo. rezolucija 960x540

Posted

Kupovinu ili "kupovinu"

Ako je "kupovinu" mobilism forum

Posted

ok drugari, imam problem. svaki put mi aplikacija po pokretanju traži da iznova definišem jezik, voice i ostala podešavanja. užasno zamorno. pri instalaciji mi javlja da ne može da upiše info u jedan od foldera. pomoć, bilo ko?

hvala.