Jump to content

gps navigacija

Featured Replies

+1

Meni je here odlican pa je odlican. Kad me dovede do kucnog praga u nekom seocetu u okolini Kikinde trajno me je kupio.

najnovije mape za iGo koje sam imao su bile Here i POI su urađene očajno, recimo za Kefaloniju je falio veliki broj plaža koje su itekako poznate.

sećam se takođe da su u prethodnoj inkarnaciji, Here mape grad Štip računale kao jednu tačku na putu. Posle toga su bile neke ucrtane ulice ali ne i obeležene.

• 1 month later...

Kome se obratiti za popravku navigacije, jel rade to ovi sto rade i mobilne telefone ili jok? Konkretno je u pitanju fabricka navigacija za Volkswagen Up, dosao ujak iz Svajcarske i navigacija mu samo zamrla, bela slika na ekranu i nista se ne desava, ne daje znake zivota.

Ovako na prvu, vw zvanični servis, mada zvanično u prevodu znači odraćemo te. Ako te ne mrzi skokni na vw forum neki, to je sigurno najbolji izvor informacija.

Nasao sam nekog lokalnog lika koji kao radi s navigacijama pa cu odneti prvo kod njega da pogleda. Ako on nume onda vijam taj forum, nema druge.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Pitanje je da li ima mapu Srbije. Ako nema - eto ti odgovora. Recimo prve Insignije nisu imale i ne može ni naknadno da se ubaci.

Ma nece on mapu Srbije jer zivi u Svici, samo da mu se popravi to sto mu je ekran pobeleo :D

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Da potvrdim da Here zakiva :Hail:

Na androidu 5.0.1 za sad bez greške

Meni je google odličan

Da potvrdim da Here zakiva :Hail:

Na androidu 5.0.1 za sad bez greške

probaj bilo šta opskurnije da nađeš, pa ćeš da vidiš kako 'zakiva'.

• 2 months later...

ljudi, dajte neki link za kupovinu igo. rezolucija 960x540

Kupovinu ili "kupovinu"

Ako je "kupovinu" mobilism forum

kupovina, naravno :)

hvala!

ok drugari, imam problem. svaki put mi aplikacija po pokretanju traži da iznova definišem jezik, voice i ostala podešavanja. užasno zamorno. pri instalaciji mi javlja da ne može da upiše info u jedan od foldera. pomoć, bilo ko?

hvala.