May 10, 200915 yr auuuuuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D billy druze...nece valjda ovo ostaviti nekaznjeno? to ce uraditi moji advokati ;) gazzo, a da nisi mozda hteo da te razuverim i napravim sajtsiing mahnajma sa inkluziv degustacijom vina iz regije rajna-nekar ;) (evo, vec neki drugi dizu 2 prsta) :D a rosbacher i djokovic 3, standardno.
May 10, 200915 yr vrlo rado i ne reci dvaput, cim budem navracao u rudeshajm, evo me do tebe:).... ne sumnjam da je lepo i da je zivot poprilican dolce vita na nemacki nacin, no berlin.....hrmpf, pred njime padaju ozbiljne destinacije:)
May 11, 200915 yr vrlo rado i ne reci dvaput, cim budem navracao u rudeshajm, evo me do tebe:).... ne sumnjam da je lepo i da je zivot poprilican dolce vita na nemacki nacin, no berlin.....hrmpf, pred njime padaju ozbiljne destinacije:)u sklopu maliganske turneje po nemacke je neizostavno da se svrne u minhen da se malo okusi pivo u hladu kestenje. :)
May 11, 200915 yr u sklopu maliganske turneje po nemacke je neizostavno da se svrne u minhen da se malo okusi pivo u hladu kestenje. :)Ma lako je tebi da seruckas iz najlpeshe nemacke varoshi (oma posle Hamburga :) ) i dajesh saveteza pivo.Meni Berlin nije bash san snova. Em ne piju vino,a i ne gotivim te gradove koji su postali kao velelepnii vazni u 19 veku (Berlin,Madrid, ali i Atina).Nego ako ste se navadili na Rideshajm,izvolte kod mene Bash sam na zgodnom mestu :)
May 11, 200915 yr bila sam pre oko 2 nedelje na Frulingsfestu u Stutgartu, preporucujem namesto Oktoberfesta - odlicno festivalsko pivo, manja guzva i prijatnija atmosfera. tu je i vrlo zanimljivi mercedes muzej u kome sam videla automobil cara Hirohita, firermobil i papomobil, izmedju ostalog. Lep je i centar grada, ima nekoliko bas dobrih kafana i pivnica. Esslingenski zamak i vinogradi su takodje mnogo lepi, uglavnom na zelenim brdima oko Stutgarta zivi vecina burzuja a iza su vrlo lepa sela s brdascima i sumicama. Na kraju, posebna draz bio je odlazak na tekmu VFB-Frankfurt, 2-0 za Stutgart - poz bghostu, teji i rosbacheru :)Evo i malo fotki:centar Stutgarta (pogled sa kule na zeleznickoj stanici)FruhlingsfestMercedes ArenaEslingen
June 14, 200915 yr a) jel leti neka od lowcost avio-kompanija od Beograda do Berlina?b) -||- od recimo Budimpešte do Berlina?
June 14, 200915 yr a) jel leti neka od lowcost avio-kompanija od Beograda do Berlina?b) -||- od recimo Budimpešte do Berlina?iz budimpeste easy jet i air berlin.
June 14, 200915 yr Uf, čekaj, bag u sistemu. Ako dobijem šengen, jel moram onda da tražim tranzit za Budimpeštu?
June 14, 200915 yr Uf, čekaj, bag u sistemu. Ako dobijem šengen, jel moram onda da tražim tranzit za Budimpeštu?Ne, Mađarska je u Šengenu...
June 14, 200915 yr Ok.Fala svima, sad da vidim šta mogu da iskombinujem Edited June 14, 200915 yr by Kelt
June 17, 200915 yr Nešto se kanim, kada budem uzeo pasoš, priuštiti sebi kratak odmor i nakratko posetiti Potsdam, pa i Berlin. Makar mi je takav trip. Grešim li? Pivare, buvare i odvratne špicaste kućice južne i zapadne Nemačke me ne zanimaju preterano.
June 17, 200915 yr Ne znam sto dal gresis; Koliko dana, koje doba godine... Berlin je meni najbolji grad u Evropi