Jump to content
IGNORED

Nemacka

paculla

Recommended Posts

Posted
auuuuuuuuuuuuuuu :D :D :D :D :D billy druze...nece valjda ovo ostaviti nekaznjeno?
:lol: to ce uraditi moji advokati ;) gazzo, a da nisi mozda hteo da te razuverim i napravim sajtsiing mahnajma sa inkluziv degustacijom vina iz regije rajna-nekar ;) cool.gif (evo, vec neki drugi dizu 2 prsta) :D a rosbacher i djokovic 3, standardno.
Posted

vrlo rado i ne reci dvaput, cim budem navracao u rudeshajm, evo me do tebe:).... ne sumnjam da je lepo i da je zivot poprilican dolce vita na nemacki nacin, no berlin.....hrmpf, pred njime padaju ozbiljne destinacije:)

Posted

vazi, cujemo se za 6meseci, kad provalis fore:)

Posted
vrlo rado i ne reci dvaput, cim budem navracao u rudeshajm, evo me do tebe:).... ne sumnjam da je lepo i da je zivot poprilican dolce vita na nemacki nacin, no berlin.....hrmpf, pred njime padaju ozbiljne destinacije:)
u sklopu maliganske turneje po nemacke je neizostavno da se svrne u minhen da se malo okusi pivo u hladu kestenje. :)
Posted
u sklopu maliganske turneje po nemacke je neizostavno da se svrne u minhen da se malo okusi pivo u hladu kestenje. :)
Ma lako je tebi da seruckas iz najlpeshe nemacke varoshi (oma posle Hamburga :) ) i dajesh saveteza pivo.Meni Berlin nije bash san snova. Em ne piju vino,a i ne gotivim te gradove koji su postali kao velelepnii vazni u 19 veku (Berlin,Madrid, ali i Atina).Nego ako ste se navadili na Rideshajm,izvolte kod mene :wub: Bash sam na zgodnom mestu :)
Posted

bila sam pre oko 2 nedelje na Frulingsfestu u Stutgartu, preporucujem namesto Oktoberfesta - odlicno festivalsko pivo, manja guzva i prijatnija atmosfera. tu je i vrlo zanimljivi mercedes muzej u kome sam videla automobil cara Hirohita, firermobil i papomobil, izmedju ostalog. Lep je i centar grada, ima nekoliko bas dobrih kafana i pivnica. Esslingenski zamak i vinogradi su takodje mnogo lepi, uglavnom na zelenim brdima oko Stutgarta zivi vecina burzuja a iza su vrlo lepa sela s brdascima i sumicama. Na kraju, posebna draz bio je odlazak na tekmu VFB-Frankfurt, 2-0 za Stutgart - poz bghostu, teji i rosbacheru :)Evo i malo fotki:centar Stutgarta (pogled sa kule na zeleznickoj stanici)viewfromrailwaystationt.jpgFruhlingsfestfrulingsfestbeertent.jpgMercedes Arenamatchday2.jpgEslingenesslingen.jpg

• 1 month later...
Posted

a) jel leti neka od lowcost avio-kompanija od Beograda do Berlina?b) -||- od recimo Budimpešte do Berlina?

Posted

mozes preko kelna german wingsom. direktno sem JAT-a nema.

Posted
a) jel leti neka od lowcost avio-kompanija od Beograda do Berlina?b) -||- od recimo Budimpešte do Berlina?
iz budimpeste easy jet i air berlin.
Posted

Uf, čekaj, bag u sistemu. Ako dobijem šengen, jel moram onda da tražim tranzit za Budimpeštu?

Posted
Uf, čekaj, bag u sistemu. Ako dobijem šengen, jel moram onda da tražim tranzit za Budimpeštu?
Ne, Mađarska je u Šengenu...
Posted (edited)

Ok.Fala svima, sad da vidim šta mogu da iskombinujem :huh:

Edited by Kelt
Posted

Nešto se kanim, kada budem uzeo pasoš, priuštiti sebi kratak odmor i nakratko posetiti Potsdam, pa i Berlin. Makar mi je takav trip. Grešim li? Pivare, buvare i odvratne špicaste kućice južne i zapadne Nemačke me ne zanimaju preterano.

Posted

Ne znam sto dal gresis; Koliko dana, koje doba godine... Berlin je meni najbolji grad u Evropi